27 Μαρτίου, 2023

Έκπτωση 300.000 IDR! Η ηλεκτρική σκούπα χειρός realme TechLife κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νεότερου κινητού της τηλεφώνου, δηλαδή της σειράς realme 10 Pro 5G, η realme κυκλοφόρησε επίσης μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι που ονομάζεται realme TechLife Handheld Vacuum Cleaner.

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός realme TechLife θα πωληθεί μέσω προγράμματος flash πώλησης στις 11 Ιανουαρίου 2023 στις 12.00 WIB στον ιστότοπο realme.com, Lazada, Shopee, Akulaku, Blibli, Tokopedia και TikTok Shop.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος flash sale, η Realme παρέχει έκπτωση 300.000 Rp. για την αγορά της σφαίρας της TechLife Handheld Vacuum Cleaner, οπότε η τιμή γίνεται 1.499.000 Rp.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η σφαίρα της TechLife Handheld Vacuum Cleaner μπορεί να λειτουργήσει κρατώντας την στο άκρο του χειριστηρίου με μια ειδική λαβή. Αυτή η συσκευή καθαρισμού σπιτιού έχει τρία μέρη, συμπεριλαμβανομένου ενός συλλέκτη σκόνης ή σώματος συσκευής, έναν πρόσθετο σωλήνα και ένα στόμιο αναρρόφησης.

Με την πρώτη ματιά, στη σφαίρα της ηλεκτρικής σκούπας χειρός TechLife κυριαρχεί το λευκό. Το σώμα της συσκευής έχει σχεδιαστεί με ασημί πινελιές και ο συλλέκτης σκόνης φαίνεται διαφανής. Η Realme είπε ότι αυτή η συσκευή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να καθαρίσουν τη σκόνη και τη βρωμιά σε διάφορα μέρη, όπως δάπεδα, τραπέζια, καναπέδες, μέχρι τις γωνίες των επίπλων.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ο καθαρισμός, η σφαίρα της ηλεκτρικής σκούπας χειρός TechLife είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα φίλτρου HEPA που μπορεί να απορροφήσει πολύ μικρή σκόνη που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων στο σπίτι. Λειτουργεί ασύρματα με ισχύ αναρρόφησης έως 9,5 Kpa με ισχύ 140W.

Η ηλεκτρική σκούπα χειρός realme TechLife υποστηρίζεται επίσης ότι δεν κάνει δυνατούς θορύβους για να παρέχει άνετες δραστηριότητες καθαρισμού στο σπίτι που είναι διασκεδαστικές και πρακτικές. Το τμήμα στόματος αναρρόφησης είναι εξοπλισμένο με τρεις διαφορετικούς τύπους καθαρισμού, ξεκινώντας από μια βούρτσα δαπέδου, μια βούρτσα 2 σε 1, έως ένα μικρό εργαλείο καθαρισμού για τον καθαρισμό ορισμένων περιοχών.

realme-TechLife-Handheld-Vacuum-cleaner-2-1

Όλοι αυτοί οι τύποι καθαρισμού μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν σε πρόσθετες σωληνώσεις ή χωρίς πρόσθετη χρήση για σενάρια καθαρισμού, όπως στον πάγκο. Με έναν επιπλέον σωλήνα, οι χρήστες μπορούν να καθαρίσουν δυσπρόσιτες γωνίες, όπως κάτω από την οροφή του σπιτιού.

Η μπαταρία realme της ηλεκτρικής σκούπας χειρός TechLife έχει χωρητικότητα 2.200 mAh η οποία μπορεί να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου καλωδίου φορτιστή. Σε κατάσταση πλήρους ισχύος, αυτή η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 40 λεπτά σε ήπια λειτουργία και 20 λεπτά σε ισχυρή λειτουργία.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις πέντε λυχνίες LED για να δουν την ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Εάν εμφανίζει μόνο μία λυχνία LED, τότε η μπαταρία θα εξαντληθεί σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *