23 Μαρτίου, 2023

Έκπτωση 500 χιλιάδες IDR, το JBL Reflect Aero TWS πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η JBL Indonesia κυκλοφόρησε επίσημα τη νεότερη συσκευή ήχου True Wireless (TWS) που ονομάζεται JBL Reflect Aero TWS. Η τιμή διατίθεται στα 3,1 εκατομμύρια ρουπίες, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μειωμένη τιμή ώστε να γίνει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες.

Αυτή η συσκευή ήχου TWS μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της JBL Indonesia και των ιστότοπων αγορών JBL Ινδονησίας. Υπάρχουν τέσσερα χρώματα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι αγοραστές, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, του μπλε, του πράσινου και του λευκού.

Αυτή η συσκευή ήχου TWS διαθέτει ένα στρογγυλό σχέδιο ακουστικών που έχει το λογότυπο JBL γραμμένο στο εξωτερικό του περιβλήματος του προγράμματος οδήγησης ή του ηχείου. Επιπλέον, διαθέτει και ένα ορθογώνιο δοχείο με σχοινί στήριξης ως λαβή για να μην πέφτει ή χαθεί. Το περίβλημα της θήκης διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Χάρη στην πιστοποίηση IP68, τα ακουστικά JBL Reflect Aero TWS είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, ώστε η συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Μπορεί ακόμη και να προσκληθεί να κολυμπήσει σε βάθος 1,5 μέτρου σε κανονικό ή αλμυρό νερό για 30 λεπτά.

Τα τέσσερα μικρόφωνα στο JBL Reflect Aero TWS είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία True Adaptive Noise Cancelling (ANC) με Smart Ambient. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Smart Ambient, οι χρήστες θα μπορούν να ακούν αυτόματα το περιβάλλον τους. Και αντίστροφα, εάν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη, η λειτουργία ANC θα μπορεί να σβήσει τον ήχο των χρηστών γύρω σας, όπως όταν βρίσκεστε σε δημόσια μέσα μεταφοράς, εστιατόρια ή καταστήματα.

Επιπλέον, το JBL Reflect Aero TWS διαθέτει επίσης τρία μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης σε κάθε ακουστικό για να διασφαλίζει ότι η φωνή του χρήστη μπορεί να ακούγεται πάντα δυνατά και καθαρά στο άλλο άτομο ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Όσον αφορά την ίδια την ανθεκτικότητα, το JBL Reflect Aero TWS υποστηρίζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κατάσταση φόρτισης με το περίβλημα έως και 16 ώρες. Ενώ με ενεργό ANC μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ώρες. Για φόρτιση της μπαταρίας για 15 λεπτά, οι χρήστες μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν έως και 4 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *