25 Μαρτίου, 2023

Ήδη διαθέσιμο, το Spotify Wrapped 2022 είναι επίσημα παρόν στην Ινδονησία

Gadgetren – Είναι σχεδόν το τέλος του 2022. Ως συνήθως, η υπηρεσία μουσικής εφαρμογής Spotify παρουσιάζει πάντα το πρόγραμμα Spotify Wrapped κάθε χρόνο, το οποίο δείχνει τις μοναδικές συνήθειες των 456 εκατομμυρίων χρηστών του Spotify στην ακρόαση περιεχομένου ήχου.

Φέτος το Spotify κυκλοφόρησε επίσημα το Spotify Wrapped 2022 όπου οι χρήστες από σήμερα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην προσωπική τους εμπειρία Wrapped 2022 μέσω της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Spotify τόσο για συσκευές Android 8.7.86 όσο και για συσκευές iOS 8.7.87.

Το Spotify Wrapped 2022 περιλαμβάνει θέματα παιχνιδιού και αυτοέκφρασης και αναπτύσσει περιεχόμενο ιστορίας που βασίζεται σε δεδομένα και λίστες αναπαραγωγής που επιμελούνται ειδικά η συντακτική ομάδα του Spotify. Για να αποκτήσουν την εμπειρία Spotify Wrapped 2022, οι χρήστες του Spotify μπορούν να εισέλθουν απευθείας στην εφαρμογή Spotify στο κινητό τους ή να επισκεφτούν spotify.com/wrapped.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα banner ή ένα banner με τίτλο Your 2022 Wrapped στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Spotify. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν Wrapped στο πεδίο αναζήτησης στην εφαρμογή Spotify.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το Wrapped 2022 και οι χρήστες θα μπορούν να βρουν το περιεχόμενό τους στην ιστορία τους, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία ακρόασης, όπως κορυφαίους καλλιτέχνες, κορυφαία τραγούδια, κορυφαία podcast, είδη και τον αριθμό των λεπτών που αφιερώθηκαν στην απόλαυση περιεχομένου ήχου κατά τη διάρκεια του 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι κάθε premium ή μη χρήστης που έχει λάβει το Spotify Wrapped 2022 μπορεί να μοιραστεί την αφίσα με τους φίλους, την οικογένεια και τους ακολούθους του μέσω των διαθέσιμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί με το λανσάρισμα του Spotify Wrapped 2022, το Spotify παρέχει επίσης ενημερώσεις στο Spotify Wrapped, οι οποίες περιλαμβάνουν την προσωπικότητα που ακούει, την Ημέρα ήχου και πολλά άλλα.

Το Your Listening Personality είναι ένας νέος τρόπος για τους χρήστες του Spotify να ανακαλύψουν την προσωπικότητά τους με βάση το γούστο τους στη μουσική. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν την προσωπικότητά τους από τους 16 τύπους Listening Personality που δημιουργήθηκαν από το Spotify με βάση τις τάσεις ακρόασης τους για το 2022.

Εν τω μεταξύ, η λειτουργία Audio Day επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μια επισκόπηση της εξέλιξης των μουσικών τους προτιμήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μέσω του Spotify Wrapped 2022, το Spotify θα εμφανίζει επίσης εμπορεύματα από καλλιτέχνες που οι χρήστες ακούν περισσότερο στην εφαρμογή.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες-Ινδονησία-Spotify-Wrapped-2022

Το Spotify παρέχει επίσης τη λειτουργία Your Artist Messages όπου οι κατάλληλοι χρήστες θα λαμβάνουν βίντεο που περιέχουν εξατομικευμένα ευχαριστήρια μηνύματα από ορισμένους από τους καλλιτέχνες που ακούν περισσότερο το 2022. Κάθε ένα από αυτά τα μηνύματα βίντεο θα παίζει επίσης τα τραγούδια που ακούγονται περισσότερο από αυτούς τους μουσικούς αυτό έτος.

Οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να μοιράζονται τα αποτελέσματά τους στο Spotify Wrapped στο Twitter και το Instagram, αλλά μπορούν επίσης να τα μοιράζονται σε συνομιλίες WhatsApp και LINE μαζί με Wrapped θεματικά GIF.

Οι χρήστες του Snapchat μπορούν να συμμετάσχουν στο Spotify Wrapped φορώντας εξατομικευμένους φακούς που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά τους στην ακρόαση και απολαμβάνοντας ειδική ένδυση με θέμα Wrapped για Bitmojis.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *