25 Μαρτίου, 2023

Αγοράστε προϊόντα στην εφαρμογή OPPO Store τώρα Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ινδονησία

Η Gadgetren – Η OPPO Indonesia παρέχει αυτήν τη στιγμή μια ειδική προσφορά για δωρεάν αποστολή στην εφαρμογή αγορών της, συγκεκριμένα Κατάστημα OPPO το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στο Google Play Store δωρεάν.

Στην εφαρμογή OPPO Store, οι αγοραστές μπορούν να λάβουν άμεσα και γρήγορα επίσημα προϊόντα OPPO από το σπίτι με εξυπηρέτηση μετά την πώληση με τη μορφή εγγύησης επισκευής. Ακόμη και πριν αποφασίσουν ποια είδη παντοπωλείου θα αγοράσουν, οι αγοραστές μπορούν να κάνουν μια δωρεάν διαβούλευση μέσω της διαθέσιμης ζωντανής συνομιλίας.

Αφού πραγματοποιήσετε μια αγορά ξοδεύοντας τουλάχιστον 30.000 IDR, το προϊόν θα σταλεί στη διεύθυνση προορισμού του αγοραστή με δωρεάν υπηρεσία αποστολής. Το OPPO Store παρουσιάζει επίσης τρόπους πληρωμής για τραπεζικά εμβάσματα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, συστήματα αντικαταβολής και τραπεζικές ή μη δόσεις όπως αυτές από το Kredivo.

Υπάρχει επίσης επίσημη εγγύηση για 12 μήνες για όλα τα προϊόντα και τους αγοραστές σε όλη την Ινδονησία. Όχι μόνο αυτό, εκτός από τη δυνατότητα να ψωνίσουν, οι αγοραστές μπορούν επίσης να απολαύσουν και άλλες ελκυστικές προσφορές, όπως εκπτωτικές τιμές κατά τη διάρκεια flash εκπτώσεων για τα αγαπημένα τους προϊόντα, κουπόνια αγορών και δωρεάν δώρα για κάθε αγορά επιλεγμένων συσκευών OPPO.

Εν τω μεταξύ, για χρήστες που διαθέτουν προϊόντα OPPO που έχουν περάσει την επίσημη περίοδο εγγύησης των 12 μηνών, δικαιούνται έκπτωση 10% που ισχύει στα κέντρα εξυπηρέτησης του OPPO Service Center σε όλη την Ινδονησία.

Μαζί με αυτήν την προσφορά, το OPPO Store διοργανώνει επίσης μια προσφορά Choose Joy η οποία διαρκεί έως την 1η Ιανουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς Choose Joy, οι αγοραστές μπορούν να απολαμβάνουν διάφορα προνόμια, όπως κάθε αγορά OPPO Reno8 4G θα λαμβάνει δωρεάν OPPO Enco Buds.

Η αγορά του OPPO A77 θα λάβει το OPPO Enco Buds2, η αγορά του OPPO Pad Air θα λάβει ένα έξυπνο κάλυμμα και έκπτωση 300.000 IDR για την αγορά του OPPO A96. Υπάρχει μια προσφορά επιστροφής μετρητών αξίας 400.000 Rp. για την αγορά ενός μεσαίου κινητού τηλεφώνου OPPO Reno7 Z 5G, ανεβάζοντας την τιμή στα 5.599.000 Rp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *