25 Μαρτίου, 2023

Αναβάθμιση Steam Εκπτώσεις Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς σε ανοιξιάτικες εκπτώσεις, εδώ είναι το νέο πρόγραμμα των ετήσιων εκπτώσεων

Gadgetren – Η δημοφιλής υπηρεσία παιχνιδιών Steam φημολογείται ότι θα αλλάξει μια από τις ετήσιες εκπτωτικές προσφορές της, δηλαδή την Έκπτωση της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς τον επόμενο χρόνο. Ο ιδιοκτήτης της υπηρεσίας Steam, Valve, εξηγήστε το θα αλλάξουν την Έκπτωση του Σεληνιακού Νέου Έτους σε Ανοιξιάτικη Έκπτωση ή την ανοιξιάτικη έκπτωση του επόμενου έτους

Με αυτόν τον τρόπο, η έκπτωση για την κινεζική Πρωτοχρονιά το 2023 δεν είναι πλέον επίσημα παρούσα. Αυτή η μεγάλη αλλαγή θα κάνει τη νέα ανοιξιάτικη εκδήλωση μια μεγάλη εκπτωτική προσφορά το 2023. Επιπλέον, η έκπτωση της Εαρινής Έκπτωσης θα έχει τον δικό της χρόνο εκεί που δεν είχε ποτέ ποτέ την ευκαιρία γιατί αντικαταστάθηκε από την έκπτωση της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.

Η Valve ανέφερε επίσης ότι η ανοιξιάτικη έκπτωση θα συμπληρώσει και άλλες εκπτωτικές εκδηλώσεις όπως το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η κατάργηση αυτής της έκπτωσης για τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά αποφασίστηκε επίσης από το Steam βάσει αιτημάτων από την κοινότητα προγραμματιστών και τους εκδότες παιχνιδιών που συνεργάζονται με το Steam.

Με την κατάργηση της έκπτωσης για το Σεληνιακό Νέο Έτος και ένα νέο πρόγραμμα κάθε σεζόν, η Valve είπε ότι θα παρείχαν περισσότερες ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους προγραμματιστές να επεκτείνουν και να εκτελέσουν το ημερολόγιο εκπτώσεων τους.

Μαζί με την αλλαγή στην εκδήλωση έκπτωσης, η Valve κυκλοφόρησε επίσης το πιο πρόσφατο πρόγραμμα της εκδήλωσης με έκπτωση την άνοιξη, το οποίο θα είναι διαφορετικό από την προηγούμενη έκπτωση για το Σεληνιακό Νέο Έτος. Η ανοιξιάτικη έκπτωση από το Steam θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια τον Μάρτιο του 2023 από τις 16 έως τις 23.

Ενώ η φθινοπωρινή έκπτωση ή η φθινοπωρινή έκπτωση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 29 Νοεμβρίου 2022. Ενώ η χειμερινή έκπτωση ή η χειμερινή έκπτωση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, όταν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έκπτωσης αυτής της σεζόν, η πρώτη σελίδα του Steam Store θα έχει διαφορετική διάταξη με έμφαση στις προωθητικές προσφορές παιχνιδιών. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών μπορούν ακόμα να ξεκινήσουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια αυτής της εποχικής εκπτωτικής εκδήλωσης στο Steam, αλλά τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δεν τραβούν την ιδιαίτερη προσοχή εκτός της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *