1 Απριλίου, 2023

Ανετα! Αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας μιας συρόμενης φωτογραφίας στο TikTok

Gadgetren – Πολλοί χρήστες ενεργοποιούνται Τικ Τοκ που αναζητούν πώς να δημοσιεύσουν περισσότερες από μία φωτογραφίες και μπορούν να μετακινηθούν μία προς μία.

Η δημιουργία συρόμενων φωτογραφιών στο TikTok είναι τόσο εύκολη όσο η δημιουργία άλλου περιεχομένου βίντεο μέσω του κουμπιού “σύνολο συν” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η συρόμενη φωτογραφία στο TikTok δεν είναι το όνομα της δυνατότητας που αναφέρεται στην εφαρμογή TikTok. Η δυνατότητα που μας επιτρέπει να κάνουμε αναρτήσεις σε μια ομάδα φωτογραφιών και μπορεί να μετατοπιστεί μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωτογραφίας.

Φυσικά, για όσους δεν γνωρίζουν το όνομα της δυνατότητας, θα μπερδευτούν σχετικά με την ανάρτηση στο TikTok σε μια συλλογή φωτογραφιών που έχουν επιλεγεί από τη συλλογή των κινητών τηλεφώνων. Αυτή η λειτουργία υπάρχει μόνο στο μενού ιστορίας που θα εμφανιστεί πάνω από το κόκκινο στρογγυλό κουμπί για την εγγραφή βίντεο.

Εκτός από αυτό, υπάρχει επίσης μια λειτουργία βίντεο που θα εμφανίζει μια συλλογή φωτογραφιών, αλλά θα εμφανίζεται μία προς μία αυτόματα με τη μορφή προβολής διαφανειών φωτογραφιών που θα εκτελείται αυτόματα. Ενώ η συρόμενη φωτογραφία εμφανίζει μια κουκκίδα ως παύση για την αλλαγή φωτογραφιών.

Η λειτουργία φωτογραφίας μας επιτρέπει να σύρουμε κάθε φωτογραφία αν περιμένουμε να εκτελεστεί η ανάρτηση. Μπορούμε να φτιάξουμε συρόμενες φωτογραφίες με λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο χρησιμοποιώντας το πολύ 35 φωτογραφίες. Μπορούμε επίσης να κάνουμε επεξεργασίες χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχονται, όπως η προσθήκη κειμένου για τίτλους και άλλες αφηγήσεις, εφέ, φίλτρα και προσθήκη ήχου.

Πώς να φτιάξετε μια φωτογραφία με σάρωση στο TikTok

Αφού μάθετε πώς να δημιουργείτε φωτογραφίες διαφανειών στο Tiktok, μπορείτε να το κάνετε ξανά και να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία βίντεο για να δημιουργήσετε φωτογραφίες που εκτελούνται αυτόματα με τη μορφή προβολής διαφανειών.

Αυτές οι δύο λειτουργίες είναι μια εναλλακτική λύση για τους χρήστες του TikTok ώστε να δημιουργούν περιεχόμενο διαφορετικό από τη μορφή βίντεο διάρκειας έως και 3 λεπτών. Εκτός από αυτό, αυτές οι δύο λειτουργίες μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε φωτογραφίες στο TikTok εάν η συλλογή του κινητού τηλεφώνου γεμίσει γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *