21 Μαρτίου, 2023

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς OPPO Reno8 Pro 5G στην OPPO Gallery, πολλές ενδιαφέρουσες εγκαταστάσεις

Η OPPO παρουσίασε επίσημα δύο από τα νεότερα τηλέφωνα της σειράς Reno στην Ινδονησία, τα OPPO Reno8 Pro 5G και OPPO Reno8 Z 5G. Το OPPO Reno8 Pro 5G κοστίζει 9.999.000 Rp. και το Reno8 Z 5G πωλείται στα 5.999.000 Rp. στην Ινδονησία.

Και οι δύο αυτές συσκευές μπορούν να παραγγελθούν από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022, τόσο εκτός σύνδεσης όσο και εκτός σύνδεσης. Για την πρώτη πώληση, μπορείτε να αγοράσετε OPPO Reno8 Pro 5G και Reno8 Z 5G απευθείας στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο OPPO Gallery Plaza Indonesia.

Η ίδια η OPPO Gallery είναι ένας εκθεσιακός χώρος OPPO που δίνει έμφαση στην τεχνολογική εξερεύνηση πάνω από τις υπηρεσίες συναλλαγών και τα προϊόντα μετά την πώληση με μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια.

Εκτός από το να μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε προϊόντα OPPO που φέρονται στην Ινδονησία, μπορείτε επίσης να απολαύσετε εγκαταστάσεις τέχνης με τη μορφή πίνακες που μπορούν να χαλάσουν το μάτι. Όταν αγοράζετε μια συσκευή OPPO, συμπεριλαμβανομένων των Reno8 Pro 5G και Reno8 Z 5G, θα έχετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα.

Υπάρχει επαγγελματικό προσωπικό

Γκαλερί OPPO - Plaza Indonesia

Όταν κάνετε μια αγορά συσκευής στο OPPO Gallery, θα σας υποδεχτεί επαγγελματικό και φιλικό προσωπικό. Μάλιστα, θα νιώσετε βοήθεια από τους εργαζόμενους από τη διαδικασία αγοράς της συσκευής, την ενεργοποίηση, τη μετεγκατάσταση δεδομένων, μέχρι να είναι έτοιμη για χρήση.

Μετά την αγορά της συσκευής, θα σας χειριστεί εκπαιδευμένο προσωπικό για να σας δοθούν εύκολες οδηγίες σχετικά με την ενεργοποίηση και τα βήματα για να κάνετε το προϊόν έτοιμο για χρήση.

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη συσκευή που αγοράσατε, ώστε η κατάστασή της να διατηρείται πάντα και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, συμβουλευτείτε για έναν καλό χρόνο φόρτισης κινητού τηλεφώνου, ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος, υπηρεσίες κέντρου σέρβις και πολλά άλλα, μέχρι να απαντηθούν όλα.

Βολική αγορά προϊόντος

Γκαλερί OPPO - Συσκευή

Εάν όταν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν στο OPPO Gallery υπάρχει ουρά, τότε μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε στον χώρο που παρέχεται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν σύνδεση WiFi που παρέχεται από το OPPO για να κάνετε απλώς δραστηριότητες με σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ περιμένετε να φτάσει η ουρά κλήσεων.

Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας εάν αρχίσει να τελειώνει η μπαταρία, επειδή υπάρχουν πολλές πηγές ενέργειας εγκατεστημένες σε αυτό το μέρος. Υπάρχουν επίσης ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής στην γκαλερί OPPO που μπορείτε να απολαύσετε.

OPPO Reno8 Pro 5G

Με την ευρύχωρη αίθουσα OPPO Gallery, μπορείτε επίσης να αισθάνεστε άνετα και ελεύθεροι όταν κάνετε unboxing OPPO Reno8 Pro 5G ή Reno8 Z 5G με επαγγελματίες υπαλλήλους της OPPO.

Ως εκθεσιακός χώρος που παρέχει μια ευρύχωρη αίθουσα, θα σας παρουσιαστεί επίσης μια ποικιλία προϊόντων OPPO, όπως κινητά τηλέφωνα, smartwatches, ακουστικά TWS (True Wireless Stereo) και άλλα επίσημα αξεσουάρ που μπορείτε να δοκιμάσετε ενώ περιμένετε στην ουρά.

Αποκτήστε δωρεάν καφέ και ζαχαροπλαστική

Γκαλερί OPPO - Κυκλοφορεί το Reno8 Pro 5G

Για όσους από εσάς αγοράσατε το OPPO Reno8 Pro 5G και το Reno8 Z 5G, θα λάβετε επίσης δωρεάν καφέ και γλυκά από το O Cafe στη Γκαλερί OPPO. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα στο OPPO Gallery.

Στρατηγική τοποθεσία

Γκαλερί OPPO - Maket

Προς το παρόν, η Γκαλερί OPPO βρίσκεται σε δύο μέρη, την Plaza Indonesia και την πόλη Gandaria. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτά τα δύο μέρη βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία και τα επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι. Ειδικά μετά την αγορά της συσκευής, μπορείτε επίσης να κάνετε παρέα σε διάφορα εστιατόρια, καταστήματα μόδας και άλλα μέρη που είναι διαθέσιμα στο Mall.

Επιπλέον, η γκαλερί OPPO που βρίσκεται στο Plaza Indonesia προσφέρει μια διαφορετική ιδέα σε σύγκριση με την πόλη Gandaria, ώστε να δίνει μια διαφορετική αίσθηση όταν επισκέπτεστε τις δύο τοποθεσίες, ειδικά τα έργα τέχνης που εκτίθενται.

Ακόμη και στη Γκαλερί OPPO, υπάρχουν διάφορες μακέτες κήπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της κάμερας OPPO Reno8 Pro 5G ή Reno8 Z 5G μετά την αγορά.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το πρώτο OPPO Reno8 Pro 5G ή Reno8 Z 5G, μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας το OPPO Gallery Plaza Indonesia στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *