25 Μαρτίου, 2023

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του MediaTek Helio G99 στο OPPO Reno8 T

Ανταγωνιζόμενο στην κατηγορία κινητών της μεσαίας κατηγορίας, το OPPO Reno8 T έχει ομαλή απόδοση για την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών χάρη στο κομμάτι της κουζίνας του, το οποίο εμπιστεύεται το chipset MediaTek Helio G99.

Το MediaTek Helio G99 διαθέτει αποδοτική τεχνολογία κατασκευής 6nm μέσω οκταπύρηνου CPU με διαμόρφωση Dual-Core 2,2 GHz Cortex-A76 για παροχή υψηλής απόδοσης και Hexa-Core 2 GHz Cortex-A55 που είναι πιο αποδοτικός στην κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας.

Για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών, η δυνατότητα MediaTek HyperEngine 2.0 Lite παρουσιάζεται επίσης στο MediaTek Helio G99, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του OPPO Reno8 T κατά την εκτέλεση παιχνιδιών.

Η υποστήριξη GPU Arm Mali-G57 MC2 που υπάρχει στο Helio G99 μπορεί επίσης να χειριστεί καλά γραφικά από λειτουργικά συστήματα, παιχνίδια και εφαρμογές, ώστε να μπορεί να χαλάσει τα βλέμματα των χρηστών OPPO Reno8 T.

Το MediaTek Helio G99 είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα μόντεμ ικανό να υποστηρίζει δίκτυα 4G-LTE με ταχύτητες λήψης Cat-13 που φτάνουν τα 391,7 Mbps. Αυτό το chipset υποστηρίζει επίσης υποστήριξη για δύο κάρτες SIM 4G-LTE που είναι ενεργές ταυτόχρονα στο OPPO Reno8 T.

OPPO Reno8 T

Ο ISP (Image Signal Processor) του chipset Helio G99 μπορεί να υποστηρίξει μία κάμερα ανάλυσης 108 MP. Αυτό είναι που κάνει το OPPO Reno8 T να μπορεί να χρησιμοποιεί αισθητήρα κάμερας με πλήρη ανάλυση 100 MP.

Με τόσο μεγάλη ανάλυση, δημιουργία φωτογραφιών από την κύρια κάμερα OPPO Reno8 T ικανή να παράγει φωτογραφίες που μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλα μέσα, όπως διαφημιστικές πινακίδες, πανό, διαφημιστικές πινακίδες και άλλα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που διαθέτει το chipset MediaTek Helio G99 είναι ότι μπορεί να υποστηρίξει μια οθόνη με μέγιστη ανάλυση 2560 x 1080 pixels και μέγιστη ανανέωση 120 Hz. Με αυτόν τον τρόπο, το OPPO Reno8 T μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει οθόνη με ανάλυση Full HD (2400 x 1080 pixel) και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

Η οθόνη Reno8 T χρησιμοποιεί τεχνολογία AMOLED ώστε να μπορεί να εμφανίζει το περιεχόμενο φωτεινά και ευκρινώς, κάτι που φυσικά μπορεί να αυξήσει την άνεση των χρηστών της όταν παίζουν παιχνίδια, παρακολουθούν ψυχαγωγία, επεξεργάζονται έγγραφα και πολλά άλλα.

OPPO Reno8 T Midnight Black

Εκτός από αυτό, το MediaTek Helio G99 υποστηρίζει επίσης LPPDDR4X RAM και εσωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας UFS 2.2. Για τη δική του χωρητικότητα, το Reno8 T έχει 8GB RAM και 256GB ROM.

Το OPPO Reno8 T διαθέτει επίσης υποστήριξη επέκτασης μνήμης RAM, η οποία επιτρέπει τον δανεισμό της δωρεάν εσωτερικής χωρητικότητας αποθήκευσης για να γίνει Εικονική RAM έως 8 GB. Με άλλα λόγια, οι δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών που υπάρχουν σε αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορούν να εκτελούνται πιο ομαλά.

Με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Helio G99, είναι φυσικό η OPPO να εμπιστεύεται το chipset της MediaTek ως τον εγκέφαλο του Reno8 T. Αυτό το ίδιο το κινητό κοστίζει 4.899.000 IDR στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *