27 Μαρτίου, 2023

Αυτά είναι τα τρία πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy A14 5G που πωλούνται στην Ινδονησία

Gadgetren – Η Samsung Electronics Indonesia πουλά αυτήν τη στιγμή το νεότερο της κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Galaxy A14 5G με ελκυστικές προσφορές έως τις 26 Ιανουαρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, οι αγοραστές που ενδιαφέρονται να προτείνουν ένα κινητό τηλέφωνο Galaxy A14 5G θα λάβουν ένα μπόνους επιστροφής μετρητών 100.000 IDR, μια δωρεάν 2μηνη συνδρομή YouTube Premium αξίας 118.000 IDR και μια δωρεάν 3μηνη συνδρομή Spotify Premium αξίας 165.000 IDR.

Το κινητό τηλέφωνο Galaxy A14 5G μπορεί να αγοραστεί μέσω διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων samsung.com/id και μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Samsung Indonesia στο Blibli και το Akulaku.

Αυτή η νέα συσκευή κυκλοφορεί στην κανονική τιμή των 2.999.000 IDR για 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Υπάρχουν τρεις χρωματικές παραλλαγές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των Dark Red, Silver και Black.

Ως διάδοχος των Galaxy A13 5G και A13 4G, το Galaxy A14 5G είναι μια συσκευή βασικής κατηγορίας που φέρνει ανώτερες λειτουργίες για την υποστήριξη των καθημερινών δραστηριοτήτων των χρηστών του, τόσο για επικοινωνία, ψυχαγωγία, σερφάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Στη συζήτηση που διεξήχθη με το πλήρωμα των μέσων ενημέρωσης, η Samsung Electronic Indonesia αποκάλυψε επίσης στην ομάδα Gadgetren τρία πλεονεκτήματα που παρέχει το κινητό τηλέφωνο Galaxy A14 5G, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για καθημερινές δραστηριότητες.

Κύρια κάμερα 50MP

Κάμερα-50MP-Samsung-Galaxy-A14-5G

Το Galaxy A14 5G συνεχίζει τον προκάτοχό του παρέχοντας ανάλυση κύριας κάμερας 50MP. Η κύρια κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει κάθε δραστηριότητα ή στιγμή με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μια κύρια κάμερα 50MP, οι χρήστες του Galaxy A14 5G μπορούν να παράγουν φωτογραφίες και βίντεο με φωτεινά και καθαρά αποτελέσματα. Η εγγραφή βίντεο είναι ικανή να παράγει ανάλυση HD 1080p στα 30 fps με την κύρια κάμερα. Επιπλέον, υπάρχει μια κάμερα βάθους 2MP που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες bokeh με θολό φόντο και εστιασμένο θέμα εικόνας.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης μια κάμερα μακροεντολών 2MP διαθέσιμη για την παραγωγή λεπτομερών κοντινών φωτογραφιών. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, το Galaxy A14 5G παρέχει μια δυνατότητα αυτόματης προσθήκης υδατογραφήματος σε κάθε φωτογραφία που τραβάμε. Το υδατογράφημα θα εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα λήψης της φωτογραφίας καθώς και πληροφορίες που μπορούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας.

Για να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το Galaxy A14 5G, είναι εύκολο. Πρώτα ανοίξτε την κάμερα και επιλέξτε ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε το μενού Υδατογράφημα ή Υδατογράφημα. Στη συνέχεια, ορίστε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται καθώς και τη γραμματοσειρά και τη θέση της γραφής. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή επάνω δεξιά για να εμφανιστεί το υδατογράφημα στη φωτογραφία.

Μπαταρία 5.000 mAh

Όπως και ο προκάτοχός του, το Galaxy A14 5G έχει επίσης μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh. Με αυτή τη μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας, το κινητό μπορεί να αντέξει όλη μέρα. Η μπαταρία είναι επίσης εξοπλισμένη με φόρτιση 15W μέσω USB Type-C που διατίθεται στη συσκευασία αγοράς.

Chipset MediaTek Dimensity 700

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Galaxy A14 5G χρησιμοποιεί ήδη ένα chipset υψηλής απόδοσης στην κατηγορία του με το MediaTek Dimensity 700 Octa-Core (7nm) 2,2 GHz. Ακόμη και για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της συσκευής σε εφαρμογές που εκτελούνται, το Galaxy A14 5G παρέχει δυνατότητα επέκτασης RAM 6 GB.

Αυτή η δυνατότητα επέκτασης μνήμης RAM επιτρέπει στη χωρητικότητα RAM του Galaxy A14 5G να φτάσει τα 12 GB, έτσι ώστε οι δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών να εκτελούνται ομαλά. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε αυτήν τη δυνατότητα επέκτασης RAM όπως απαιτείται. Ο τρόπος για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα επέκτασης RAM στο Galaxy A14 5G είναι να εισέλθετε στο μενού ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το μενού Φροντίδα συσκευής και μπαταρίας. Στη συνέχεια επιλέξτε το μενού Μνήμη. Στη συνέχεια, επιλέξτε το μενού RAM Plus και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε αμέσως πατώντας το διαθέσιμο κουμπί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *