27 Μαρτίου, 2023

Αυτά είναι τα 7 Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Infinix Smart 7 που πρέπει να γνωρίζετε

Το Gadgetren – Infinix παρουσίασε το Smart 7 το οποίο φέρνει ελκυστικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά στην κατηγορία του για να ανταγωνιστεί παρόμοια κινητά τηλέφωνα.

Το πιο ανώτερο χαρακτηριστικό του Infinix Smart 7 είναι η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών του.

Επιπλέον, αυτό το έξυπνο τηλέφωνο υποστηρίζει τεχνολογία VoLTE (Voice Over LTE) που επιτρέπει συνομιλίες μεταξύ χρηστών μέσω του δικτύου 4G-LTE για καλύτερη ποιότητα.

Αυτή η συσκευή που κατασκευάζεται από την Infinix έρχεται με τρεις χρωματικές επιλογές που αποτελούνται από Azure Blue, Emerald Green και Night Black. Ως συσκευή στην κατηγορία εισόδου, φυσικά υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε.

Πλεονεκτήματα του Infinix Smart 7

1. Επαρκείς επιδόσεις για πολλαπλές εργασίες

Αυτή η μία συσκευή συνοδεύεται από το chipset Unisoc SC9863A, το οποίο συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης ως κινητήρια κουζίνα για να μπορεί να παρουσιάζει καλά δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών κατά την εκτέλεση πολλών εφαρμογών.

Το chipset Unisoc SC9863A που φέρει έχει διαμόρφωση Octa-Core 1,6 GHz Cortex-A55 μέσω τεχνολογίας κατασκευής 28nm και συνοδεύεται από την GPU IMG PowerVR GE8322 για υποστήριξη επεξεργασίας γραφικών κατά την εκτέλεση περιεχομένου πολυμέσων.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι η μνήμη RAM με χωρητικότητα 4 GB έχει γίνει το ελάχιστο πρότυπο που πρέπει να κατέχουν οι σημερινές συσκευές, δεδομένου ότι οι ανάγκες εφαρμογών γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Με αυτόν τον τρόπο η χωρητικότητα της μνήμης RAM που ανήκει στο Smart 7 θεωρείται επαρκής, αλλά πρέπει να προσέχετε ποιες εφαρμογές ανοίγουν.

Εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε τις δημοφιλείς εφαρμογές του σήμερα, όπως το WhatsApp στο Instagram, τα 4 GB RAM σε συνδυασμό με το chipset Unisoc μπορούν να προσφέρουν μια αρκετά ομαλή εμπειρία χρήστη.

Εν τω μεταξύ, η εσωτερική χωρητικότητα των 64 GB που ανήκει σε αυτήν τη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πολλών δεδομένων και εφαρμογών. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί επίσης να επεκταθεί με χρήση microSD στην παρεχόμενη υποδοχή.

2. Εξοπλισμένο με δυνατότητα memFusion

Σχεδόν παρόμοια με άλλα σύγχρονα smartphone της Infinix, το Smart 7 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία memFusion που μπορεί να δανειστεί ελεύθερο χώρο από την εσωτερική αποθήκευση για να γίνει Virtual RAM έως 3 GB.

Με αυτόν τον τρόπο, η μνήμη RAM στο Infinix Smart 7 μπορεί να έχει συνολική χωρητικότητα έως και 7 GB, η οποία είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού 4 GB RAM από προεπιλογή και 3 GB εικονικής RAM για την αύξηση των δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών.

Αργότερα, η εικονική μνήμη RAM θα ​​χρησιμοποιηθεί από το σύστημα μαζί με την προεπιλεγμένη μνήμη RAM, έτσι ώστε να μπορεί να ανοίξει περισσότερες εφαρμογές ή εκείνες που εκτελούνται στο παρασκήνιο πριν διακοπεί από το σύστημα.

3. Άνετη ευρεία οθόνη

Το Infinix Smart 7 είναι εξοπλισμένο με οθόνη TFT LCD 6,6 ιντσών που έχει ανάλυση HD+ (1612 x 720 pixels) για να μπορεί να προβάλλει σωστά το περιεχόμενο και να είναι ευχάριστο στο μάτι.

Η στεφάνη δεν είναι πολύ μεγάλη με σχεδίαση οθόνης που γεμίζει το μπροστινό μέρος, ώστε να την κάνει πιο ευέλικτη στην παρακολούθηση βίντεο, στην προβολή εικόνων ή στην αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Sunlight Display που διασφαλίζει ότι η οθόνη εξακολουθεί να εμφανίζει καθαρά το περιεχόμενο όταν προβάλλεται κάτω από τον καυτό ήλιο. Το Infinix Smart 7 εξακολουθεί να φέρει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας που χρησιμοποιείται ως το σπίτι για την μπροστινή κάμερα.

4. Μεγάλη Μπαταρία 6.000mAh

Διαφορετικό από τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα σήμερα, το Infinix Smart 7 έχει χωρητικότητα μπαταρίας 6.000 mAh, η οποία λέγεται ότι χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση δέκα ταινιών με μία μόνο φόρτιση. Εάν μια ταινία διαρκεί συνήθως 1,5 ώρα ή 2 ώρες, αυτή η συσκευή μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 έως 20 ώρες.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να διαρκέσει όλη την ημέρα όταν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες. Ακόμη και το Infinix Smart 7 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Power Marathon που μπορεί να διαχειριστεί έξυπνα τη χρήση της ισχύος της μπαταρίας, ώστε να μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η παρουσία μιας μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας και η τεχνολογία Power Marathon θα το κάνουν πιο εύκολο στη χρήση, επειδή εάν η δραστηριότητα δεν είναι πολύ επίπονη, χρειάζεται να τη φορτίζετε μόνο μία φορά την ημέρα.

Για να μην ξεχνάμε, υπάρχει η λειτουργία Ultra Power Mode που μπορεί να κάνει την κατανάλωση ενέργειας ακόμα μεγαλύτερη, επομένως είναι χρήσιμο να την ενεργοποιείτε όταν η μπαταρία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο μεταξύ 5% και 15%.

5. Σώμα ιόντων ασημί με σχέδιο κυματομορφής

Είναι ενδιαφέρον ότι το προστατευτικό πλάτης του Infinix Smart 7 είναι επικαλυμμένο με υλικό Silver ion Spray που το κάνει να αισθάνεται κορυφαία όταν κρατιέται και υποστηρίζεται ότι είναι έως και 99 τοις εκατό αντιβακτηριδιακό.

Έτσι τουλάχιστον το πίσω μέρος αυτής της συσκευής καθιστά λιγότερο πιθανό τα βακτήρια να κολλήσουν στο δέρμα των χεριών. Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει να πλένετε τακτικά τα χέρια σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο Wave Pattern ή το κυματιστό μοτίβο στο πίσω κάλυμμα κάνει το Infinix Smart 7 να φαίνεται μοναδικό όταν το βλέπει κανείς με γυμνό μάτι. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις χρωματικές επιλογές που αποτελούνται από Polar Black, Coastal Green, Iceland White και Peacock Blue που μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με το γούστο.

Μειονεκτήματα του Infinix Smart 7

1. Δεν υπάρχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης

Με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, δυστυχώς το Infinix δεν ενσωματώνει τη λειτουργία Γρήγορης φόρτισης, η οποία φυσικά θα κάνει τη φόρτιση της μπαταρίας να μην λειτουργεί γρήγορα, οπότε πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα μέχρι να φορτιστεί πλήρως.

Εάν ένα κινητό τηλέφωνο με μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh διαρκεί συνήθως περίπου 2 ώρες, το Infinix Smart 7 θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο για να φορτιστεί.

2. Δεν μπορεί να αναγκαστεί να παίξει βαριά παιχνίδια

Αν και το chipset Unisoc SC9863A επαρκεί για την εκτέλεση των σημερινών εφαρμογών, δεν έχει σχεδιαστεί για να τρέχει παιχνίδια με υψηλή ποιότητα γραφικών. Τα κινητά τηλέφωνα αυτής της κατηγορίας είναι περισσότερο για περιστασιακές ανάγκες, επομένως πρέπει να διατηρήσετε τις προσδοκίες για τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε.

Συνιστούμε επίσης τη χρήση ρυθμίσεων χαμηλού γραφικού και ρυθμού καρέ για να διατηρήσετε μια βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού. Παρόλο που μπορείτε ακόμα να εκτελέσετε ορισμένα παιχνίδια, είναι πιθανό η κίνηση των κινούμενων σχεδίων να είναι αργή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *