27 Μαρτίου, 2023

Αυτά είναι 8 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της σφαίρας C55 – Πιο ενδιαφέρον

Gadgetren – το βασίλειο C55 που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία. Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αυτό το μεσαίου μεγέθους κινητό τηλέφωνο μπορεί τώρα να γίνει μια νέα εναλλακτική λύση σε εύρος τιμών 2 εκατομμυρίων Rp.

Αυτές οι συσκευές είναι διαθέσιμες σε κανονικές τιμές που ξεκινούν από 2.499.000 IDR για την έκδοση με τη χαμηλότερη μνήμη. Μπορούμε επίσης να το αποκτήσουμε φθηνότερα με επιστροφή μετρητών ή μέσω προωθητικών προγραμμάτων όπως flash sales όσο διαρκεί η περίοδος.

Έτσι, για όσους από εσάς δεν είστε σίγουροι για την πρόταση σε αυτήν τη συσκευή, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει μπορεί σίγουρα να είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Δείτε την εξήγηση σχετικά με αυτό ως εξής.

Τα πλεονεκτήματα της σφαίρας C55

1. Αξιόπιστο σύστημα κάμερας

Όπως τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα που κατασκευάζονται από αυτόν, το βασίλειο C55 είναι επίσης μια συσκευή που βασίζεται στον τομέα της κάμερας για να δελεάζει τους χρήστες. Η εγκατάσταση του κύριου αισθητήρα με ανάλυση έως και 64MP είναι μια από τις αποδείξεις.

Η χρήση ενός αισθητήρα υψηλής ανάλυσης μας επιτρέπει να παράγουμε εικόνες με πιο πυκνή διάταξη pixel, ώστε να μην σπάνε εύκολα κατά το ζουμ. Επομένως, δεν έχει σημασία αν τα αποτελέσματα της φωτογραφίας θα εκτυπωθούν σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Επιπλέον, η κάμερα του πεδίου C55 διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα που είναι 54 τοις εκατό μεγαλύτερος από αυτόν της σφαίρας C35, που ήταν ο προκάτοχός της, τον οποίο ακολούθησε επίσης αύξηση του μεγέθους των pixel έως και 19,6 τοις εκατό. Αυτή η νέα υποστήριξη υπόσχεται πιο λεπτομερή και ευκρινή αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της σφαίρας C55 - 1

Τα μεγαλύτερα μεγέθη αισθητήρα και pixel επιτρέπουν επίσης καλύτερη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με λιγότερο θόρυβο. Επιπλέον, το βασίλειο C55 είναι επίσης εξοπλισμένο με 40 τοις εκατό ταχύτερη τεχνολογία εστίασης σε συνθήκες σκοτεινού φωτισμού.

Για τη βελτίωση των δυνατοτήτων λήψης, η κάμερα Realme C55 είναι επίσης εξοπλισμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως Street Photography Mode, DIS Snapshot, έως AI Color Portrait.

2. Οθόνες που είναι έτοιμες να χαλάσουν τα βλέμματα

Η βελτίωση που πραγματοποιήθηκε από τη σφαίρα C55 από την προηγούμενη γενιά δεν είναι φυσικά μόνο στην πτυχή της κάμερας. Αυτά τα κινητά τηλέφωνα έχουν επίσης μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης για να χαλάσουν το μάτι.

Η οθόνη του realme C55 εκτείνεται από άκρη σε άκρη με διαγώνιο έως και 6,72″. Η οθόνη της εικόνας θα εξακολουθεί να φαίνεται καθαρή και ευκρινή, επειδή ο πίνακας υποστηρίζει αναλύσεις έως και Full HD + (2400 x 1080 pixel).

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της σφαίρας C55 - 2

Το animation που παράγεται από την οθόνη του C55 realm μπορεί επίσης να φανεί ότι είναι πιο ομαλό για συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως παιχνίδια ή βίντεο. Ο πίνακας οθόνης αυτής της συσκευής υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz.

Εξίσου ενδιαφέρουσα, η αύξηση της οθόνης realme C55 φαίνεται και από τη σχεδίαση που φέρει. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρησιμοποιεί πλέον οθόνη σταγόνας νερού (μια μικρή εγκοπή παρόμοια με μια σταγόνα νερού) αλλά έχει αλλάξει σε μια τρύπα διάτρησης που κατά τη γνώμη μου είναι πιο όμορφη.

3. Μεγάλη μπαταρία με γρήγορη φόρτιση

Παρόμοια με άλλες συσκευές μεσαίας κατηγορίας, το βασίλειο C35 βασίζεται επίσης σε υποστήριξη ισχύος μεγάλης χωρητικότητας, ώστε να μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα ενώ συνοδεύει τους χρήστες στις δραστηριότητές τους, επειδή περιέχει ήδη μια μπαταρία 5.000 mAh.

Συνοδεύοντας αυτή τη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, το βασίλειο C55 είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία SuperVOOC 33W. Η διαδικασία φόρτισης μπορεί επίσης να διαρκέσει μικρότερη όταν το κινητό εξαντλείται, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε μεγάλη παύση για να συνεχίσετε τις δραστηριότητες.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της σφαίρας C55 - 3

Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε η realme, η τεχνολογία 33W SuperVOOC που είναι ενσωματωμένη στη σφαίρα C55 μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία σε μόλις 63 λεπτά. Σχεδόν δύο φορές ταχύτερη από τη φόρτιση 18 W που ανήκει στη σφαίρα C35.

4. Περισσότερη ανακούφιση της μνήμης

Η κυκλοφορία της σφαίρας C55 φέρνει επίσης ευρύτερη υποστήριξη μνήμης από την προηγούμενη γενιά. Η χαμηλότερη έκδοση περιέχει ακόμη 6 GB μνήμης RAM με 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης που είναι αρκετά μεγάλη για την τιμή.

Εάν αυτό εξακολουθεί να λείπει, το βασίλειο C55 έχει επίσης μια παραλλαγή με διπλάσια μνήμη σε σύγκριση με τις άλλες γραμμές του C. Αυτή η συσκευή συγκεκριμένα διαθέτει επίσης ένα μοντέλο με χωρητικότητα RAM έως 8 GB και 256 GB εσωτερικού αποθηκευτικού μέσου.

Δεν σταματά εκεί, το βασίλειο C55 διαθέτει επίσης μια δυνατότητα επέκτασης RAM που μας επιτρέπει να προσθέσουμε χωρητικότητα RAM χρησιμοποιώντας αχρησιμοποίητο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαφορετική για κάθε παραλλαγή, επειδή η παραλλαγή των 6 GB μπορεί να έχει επιπλέον 6 GB και το μοντέλο των 8 GB μπορεί επίσης να έχει 8 GB.

5. Πλήρεις δυνατότητες και υποστήριξη

Παρόλο που κυκλοφόρησε ως smartphone χαμηλότερης μεσαίας κατηγορίας, οι δυνατότητες και η υποστήριξη που παρέχει η σφαίρα C55 μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένες. Υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες και αισθητήρες που οπλίζουν επίσης τη συσκευή.

Ένα από αυτά, το βασίλειο C55 διαθέτει ήδη αισθητήρα NFC (Near Field Communication). Ο έλεγχος των υπολοίπων ηλεκτρονικού χρήματος, η πραγματοποίηση ψηφιακών πληρωμών ή η σύνδεση άλλων συσκευών μπορεί να γίνει πιο πρακτικά με αυτήν την υποστήριξη.

Επιπλέον, το βασίλειο C55 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που τοποθετείται στο πλάι μαζί με το κουμπί λειτουργίας. Η διαδικασία ξεκλειδώματος της οθόνης μπορεί επίσης να είναι πιο γρήγορη.

Υπάρχει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Mini Capsule που προσθέτει στις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου. Με συνδυασμό υλικού και λογισμικού, αυτή η υποστήριξη μας επιτρέπει να ελέγχουμε πιο εύκολα σημαντικές πληροφορίες παρόμοιες με το Dynamic Island του iPhone.

Μειονεκτήματα της σφαίρας C55

1. Δεν φέρεται ακόμη βαθμολογία IP

Ορισμένα κινητά τηλέφωνα της τάξης των 2 εκατομμυρίων IDR έχουν αρχίσει να φέρουν σώματα που είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα και στη σκόνη. Συνήθως αποδεικνύεται από την ύπαρξη πιστοποιητικού αξιολόγησης IP, αν και στην περίπτωση αυτή οι περισσότεροι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν IP53 ή το αντίστοιχο.

Παρόλο που πρέπει ακόμα να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε μια συσκευή, η πιστοποίηση IP Rating μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ήρεμοι. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε όταν η συσκευή πιτσιλιστεί με νερό ή βρέχει.

Αυτή η ενδιαφέρουσα υποστήριξη δυστυχώς απουσιάζει από τη σφαίρα του C55. Επομένως, πρέπει επίσης να είμαστε πιο προσεκτικοί στη χρήση αυτών των συσκευών, ειδικά όταν βρίσκονται κοντά σε λίμνες, λακκούβες ή συνθήκες ψιλής βροχής.

2. Δεν υπάρχουν ακόμη πρόσθετες κάμερες

Ο τομέας της κάμερας είναι πράγματι ένα πλεονέκτημα της σφαίρας C55 επειδή η ανάλυση είναι αρκετά υψηλή σε σύγκριση με συσκευές της κατηγορίας του. Αλλά δυστυχώς, αυτό ισχύει μόνο για τον κύριο φακό.

Η απουσία υποστήριξης εξαιρετικά ευρείας ή μακροεντολής από την κάμερα Realme C55 είναι ένα παράδειγμα. Παρόλο που έχει διπλό φακό, αυτή η συσκευή διαθέτει μόνο έναν αισθητήρα βάθους που φαίνεται να είναι παρών ως τέχνασμα.

Ο μπροστινός φακός που μεταφέρεται από τη σφαίρα C55 έχει επίσης ανάλυση μόνο 8MP. Παρόλο που αρκεί να καταγράψετε στιγμές ή να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις, υπάρχουν αρκετά κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην κατηγορία 2 εκατομμυρίων IDR που ήδη προσφέρουν υψηλότερους αισθητήρες.

3. Το Mini Capsule είναι ακόμα υπό ανάπτυξη

Η παρουσία της λειτουργίας Mini Capsule φαίνεται πολλά υποσχόμενη στη σφαίρα του C55. Απλώς, η ανάπτυξη φαίνεται ακόμα ανώριμη γιατί όταν κυκλοφόρησε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εμφάνιση πληροφοριών που σχετίζονται με την ισχύ.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της σφαίρας C55 - 4

Ευτυχώς, η Realme υπόσχεται να παρέχει βελτιώσεις σε αυτήν τη δυνατότητα μέσω ενημερώσεων συστήματος στο μέλλον. Προσωπικά ελπίζω ότι το Mini Capsule μπορεί να ανταγωνιστεί το Dynamic Island iPhone ή τουλάχιστον να μπορεί να εμφανίζει πιο ολοκληρωμένες σημαντικές πληροφορίες καθώς εξελίσσεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *