27 Μαρτίου, 2023

Αυτά τα δύο νέα προϊόντα TWS από την JBL είναι κατάλληλα για χρήστες υψηλής κινητικότητας

Gadgetren – Στα τέλη Ιουλίου 2022, η JBL έφερε πέντε από τις νεότερες συσκευές ήχου True Wireless (TWS) στην Ινδονησία. Μεταξύ των πέντε συσκευών, δύο προϊόντα, δηλαδή το JBL Live Free 2 και το Live Pro 2, είναι τα κορυφαία προϊόντα.

Επί του παρόντος, τόσο το Live Free 2 όσο και το Live Pro 2 μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου ιστότοπου της JBL ή μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της JBL σε Blibli, Lazada, Shopee, Tokopedia και Zalora. Και τα δύο μπορούν επίσης να ληφθούν εκτός σύνδεσης στα φυσικά καταστήματα JBL σε όλη την Ινδονησία.

Όσον αφορά την τιμή, το Live Pro 2 κοστίζει 3.499.000 IDR, ενώ το Live Free 2 κυκλοφορεί για 3.299.000 IDR. Με αυτήν την αρκετά ακριβή τιμή, οι δύο συσκευές ήχου TWS προσφέρουν αξιόπιστες λειτουργίες για να συνοδεύουν τους χρήστες που έχουν υψηλή κινητικότητα σε καθημερινή βάση.

Οι χρήστες με πολυάσχολες δραστηριότητες όπως υπάλληλοι γραφείου, δημιουργοί περιεχομένου, έως εκείνοι με βαρύ περιβάλλον εργασίας προτείνονται από την JBL Indonesia να είναι κατάλληλοι για τη χρήση αυτών των δύο συσκευών ήχου TWS.

Ξεκινώντας από την άποψη του σχεδιασμού της συσκευής, το Live Free 2 και το Live Pro 2 έχουν διαφορετικά σχήματα σώματος ακουστικών. Αλλά έχει το ίδιο περίβλημα που είναι τετράγωνο με καμπύλες γωνίες.

Το σχήμα του σώματος των ακουστικών Live Free 2 δεν έχει λαβή που κρέμεται κάτω από το αυτί έτσι ώστε να φαίνεται να καλύπτει όλες τις τρύπες του αυτιού. Ενώ το Live Pro 2 έχει λαβή που κρέμεται κάτω από το αυτί.

Και οι δύο προσφέρουν επίσης τέσσερις χρωματικές παραλλαγές, δηλαδή Μαύρο, Ασημί, Ροζ και Μπλε. Και οι δύο μπορούν να συνοδεύουν τους χρήστες για τηλεδιάσκεψη ή συσκέψεις, καθώς και διαδικτυακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας εφαρμογές βίντεο όπως το Zoom, το Microsoft Teams και το Google Meet.

JBL Live Pro 2

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με βίντεο, ο ήχος που παράγεται, ακούγεται και αποστέλλεται, θα ακούγεται καθαρός και ομαλός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και τα δύο είναι εξοπλισμένα με έξι μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης που είναι σε θέση να μειώσουν τον θόρυβο γύρω από τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των πλήθους και του θορύβου του ανέμου.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να προσαρμόσουν πόσο καθαρή είναι η φωνή όταν μιλούν με τη λειτουργία VoiceAware. Επιπλέον, με τη λειτουργία True Adaptive Noise Cancelling, οι χρήστες μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματα στο περιβάλλον τους.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Smart Ambient που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους ή μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για τη μετατόπιση της εστίασης του χρήστη στο περιβάλλον χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά.

JBL LIVE ΔΩΡΕΑΝ 2

Για να συνοδεύουν τους χρήστες όταν κάνουν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, αυτά τα δύο TWS έχουν υποστηριχθεί από πιστοποίηση IPX5, που σημαίνει ότι η συσκευή είναι ανθεκτική σε πιτσιλιές νερού, ιδρώτα και περιβάλλοντα με σκόνη.

Η φόρτιση και των δύο είναι επίσης εξοπλισμένη με γρήγορη φόρτιση, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 15 λεπτά, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 4 ώρες. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας Check my Best Fit κάνοντας μια δοκιμή στεγανοποίησης σε μια ειδική εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν άνετο μέγεθος αυτιού και εφαρμογή για χρήση στα παρεχόμενα ακουστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *