25 Μαρτίου, 2023

Αυτές είναι λήψεις κάμερας 100 MP από το OPPO Reno8 T, εξακολουθούν να είναι ευκρινείς ακόμα και αν έχουν περικοπεί

Το OPPO Reno8 T έρχεται με μια ποικιλία από εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία βρίσκεται στον τομέα της κάμερας. Το γράμμα T σε αυτό το κινητό τηλέφωνο υποδηλώνει επίσης μια ανεφοδιασμένη κάμερα όπου η δυνατότητα της κύριας κάμερας γίνεται ανάλυση 100 MP.

Με αυτή τη μεγάλη ανάλυση αισθητήρα κάμερας, το OPPO Reno8 T μπορεί να παράγει φωτογραφίες που μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλα μέσα όπως πανό, διαφημιστικές πινακίδες και διαφημιστικές πινακίδες.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα φωτογραφιών με ανάλυση έως 100 MP θα είναι επίσης πολύ χρήσιμα όταν θέλετε να τραβήξετε ή να περικόψετε ορισμένα μέρη της φωτογραφίας που προκύπτει διατηρώντας την ποιότητα και χωρίς να σπάνε.

Για να αποδείξει τις δυνατότητες της κύριας κάμερας OPPO Reno8 T, η ομάδα του Gadgetren έκοψε ή έκοψε το 50% των φωτογραφιών 100 MP που προέκυψαν.

Μπορεί να φανεί ότι τα περικομμένα αποτελέσματα αυτής της φωτογραφίας 100 MP έχουν καλές λεπτομέρειες και χρώματα. Αυτό φυσικά σας διευκολύνει να λάβετε ορισμένα μέρη μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκαν όταν δεν βρίσκεστε πλέον στη θέση λήψης.

OPPO Reno8 T - Κάμερα 02 100MP

100 MP

OPPO Reno8 T - Κάμερα 02 100MP - Περικοπή

100 MP – Περικοπή

OPPO Reno8 T - Κάμερα 06 100MP

100 MP

OPPO Reno8 T - Κάμερα 06 100MP - Περικοπή

100 MP – Περικοπή

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες χρησιμοποιώντας φωτογραφία 1 100 MP. Για να μπορέσετε να παράγετε φωτογραφίες με αυτή τη μεγάλη ανάλυση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία High Resolution στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας από το OPPO Reno8 T.

Τραβήξτε φωτογραφίες 100 MP στο Reno8 T

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ προεπιλογή OPPO Reno8 T
  2. Στη σελίδα Φωτογραφία, πάτα το κουμπί Επιλογές berikon τρεις τελείες επάνω δεξιά ή μπορείτε να σύρετε από πάνω προς τα κάτω για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεις ανάλυσης
  3. Ενεργοποίηση λειτουργίας Υψηλής ανάλυσης
  4. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα φωτογραφία
  5. πάτα το κουμπί Παραθυρόφυλλο berikon λευκός κύκλος στην παρακάτω ενότητα
  6. Επιπλέον, οι φωτογραφίες 100 MP είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες ή Τα αρχεία μου προεπιλογή κινητού τηλεφώνου

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το OPPO Reno8 T, μπορείτε να λάβετε μέρος σε προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023 στην Ινδονησία με τιμές που φτάνουν τα 4.899.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *