25 Μαρτίου, 2023

Αυτές είναι λήψεις κάμερας OPPO Reno8 Z 5G

Για να υποστηρίξει τη φωτογραφική δημιουργικότητα των χρηστών της, η OPPO έχει ενσωματώσει πολλαπλές κάμερες στο Reno8 Z 5G με συνδυασμό τριών πίσω κάμερες και μίας μπροστινής κάμερας.

Οι τρεις πίσω κάμερες που παρουσιάζονται στο OPPO Reno8 Z 5G αποτελούνται από μια κύρια κάμερα 64 MP (διάφραγμα f/1,7), βάθος 2 MP (διάφραγμα f/2,4) και μια μακροεντολή 2 MP (διάφραγμα f/2,4). Ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 16 MP (διάφραγμα f / 2,4).

Από προεπιλογή, η κύρια κάμερα του OPPO Reno8 Z 5G θα παράγει φωτογραφίες με ανάλυση 16 MP λόγω της παρουσίας τεχνολογίας binning pixel 4-in-1 που ενώνει 4 μικρά pixel σε 1 μεγάλο pixel για να απορροφά περισσότερο φως και να δημιουργεί χρώματα πιο δυναμική.

OPPO-Reno8Z-5G-TripleCam

Αλλά αν θέλετε να κάνετε την κύρια κάμερα να παράγει φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε απευθείας τη λειτουργία 64 MP στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας OPPO Reno8 Z 5G.

Στη λειτουργία 64 MP, δεν μπορείτε να κάνετε ζουμ επειδή η κύρια κάμερα θα χρησιμοποιεί πλήρη ανάλυση, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Αυτό κάνει επίσης τις λεπτομέρειες που καταγράφονται από φωτογραφίες ανάλυσης 64 MP υψηλότερες από τις φωτογραφίες 16 MP.

Σε μικρά μέσα όπως οθόνες, η διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών 64 MP και 16 MP δεν είναι πολύ αισθητή. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να περικόψετε ή να περικόψετε ορισμένα μέρη κάθε φωτογραφίας για να δείτε πόσο υψηλή είναι η λεπτομέρεια.

OPPO-Reno8Z-5G-16MPTarget

16 MP

OPPO-Reno8Z-5G-64MPTarget

64 MP

OPPO-Reno8Z-5G-16MPCrop

16 MP – Περικοπή

OPPO-Reno8Z-5G-64MPCrop

64 MP – Περικοπή

Από τη σύγκριση των παραπάνω φωτογραφιών, μπορεί να φανεί ότι η φωτογραφία των 64 MP έχει πιο ευκρινείς λεπτομέρειες από τα 16 MP. Αλλά και οι δύο αυτές φωτογραφίες μπορούν και οι δύο να έχουν καλή ποιότητα αρκεί να τις χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε αυτές τις φωτογραφίες 64 MP σε μεγάλα μέσα, όπως διαφημιστικές πινακίδες, πανό ή πινακίδες. Ενώ η macro κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη αντικειμένων από κοντινή απόσταση.

OPPO-Reno8Z-5G-Subject3-Becekgram

OPPO-Reno8Z-5G-Bridge2-Auto

OPPO-Reno8Z-5G-FX2-Auto

OPPO-Reno8Z-5G-Subyek2-Portrait

OPPO-Reno8Z-5G-FXGedung-Auto

OPPO-Reno8Z-5G-Saung-Auto

OPPO-Reno8Z-5G-Building-Auto

OPPO-Reno8Z-5G-Flower-Macro

μακροεντολή

OPPO-Reno8Z-5G-Alang2-Makro

μακροεντολή

Για να τραβήξετε αντικείμενα τη νύχτα, μπορείτε να επωφεληθείτε αμέσως από τη λειτουργία Ultra Night Mode που μπορεί να παράγει φωτογραφίες με φωτεινότερο και λιγότερο θόρυβο από την Αυτόματη λειτουργία.

OPPO-Reno8Z-5G-Bridge-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8Z-5G-Bridge-NightMode

Ultra Night Mode

Ενώ η μπροστινή κάμερα του OPPO Reno8 Z 5G μπορεί να παράγει φωτογραφίες selfie με θέματα που έχουν φυσικά λεία πρόσωπα σε διάφορες συνθήκες, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα.

Στην μπροστινή και την πίσω κάμερα, υπάρχει μια λειτουργία Bokeh Flare Portrait που σας επιτρέπει να δημιουργείτε φωτογραφίες με θέματα που φαίνονται εστιασμένα και καθαρά, αλλά έχουν στρογγυλό φόντο όπως η χρήση κάμερας DSLR.

Με την υποστήριξη αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης ή Τεχνητής Νοημοσύνης από το OPPO, οι φωτογραφίες από αυτό το πορτρέτο του Bokeh Flare είναι σε θέση να παρουσιάζουν θέματα που είναι όμορφα διαχωρισμένα από το φόντο.

Ειδικά στην μπροστινή κάμερα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φωτογραφίες selfie με θέματα που εξακολουθούν να έχουν το αρχικό χρώμα, αλλά το φόντο είναι ασπρόμαυρο, ώστε να φαίνεται μοναδικό.

Από όλες τις εικόνες που φαίνονται παραπάνω, μπορεί να φανεί ότι η πίσω και η μπροστινή κάμερα OPPO Reno8 Z 5G μπορούν να παράγουν καλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Ωστόσο, για να δώσετε ενδιαφέροντα αποτελέσματα όταν στοχεύετε σε θέματα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Bokeh Flare Portrait.

Πίσω κάμερα

OPPO-Reno8Z-5G-Subject-Day-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8Z-5G-SubyekSiang-NormalPortrait

Κανονικό πορτρέτο

OPPO-Reno8Z-5G-Subjects Daytime-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

Μπροστινή κάμερα

OPPO-Reno8Z-5G-SelfieSiang-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8Z-5G-SelfieSiang-AIColorPortrait

Έγχρωμο Πορτρέτο AI

OPPO-Reno8Z-5G-SelfieSiang-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

Όσο για τη νύχτα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε απευθείας από τη λειτουργία Ultra Night Selfie, ώστε οι φωτογραφίες selfie που προκύπτουν να ελαχιστοποιήσουν την εμφάνιση θορύβου και φυσικά να γίνουν πιο φωτεινές.

Πίσω κάμερα

OPPO-Reno8Z-5G-Subject-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8Z-5G-Subject-NormalPortrait

Κανονικό πορτρέτο

OPPO-Reno8Z-5G-Subject-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

Μπροστινή κάμερα

OPPO-Reno8Z-5G-Selfie-NightMode

Ultra Night Selfie

OPPO-Reno8Z-5G-Selfie-AIColorPortrait

Έγχρωμο Πορτρέτο AI

OPPO-Reno8Z-5G-Selfie-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να ζητήσετε τη συσκευή, τώρα το OPPO Reno8 Z 5G μπορείτε να το παραγγείλετε από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 εκτός σύνδεσης ή online στην τιμή των 5.999.000 Rp. Ενώ η πρώτη πώληση θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο OPPO Gallery Plaza Indonesia.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *