27 Μαρτίου, 2023

Αυτές είναι 5 εφαρμογές λήψης βίντεο Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε | Gadgetren

Gadgetren – Πολλοί χρήστες του Instagram αναζητούν πώς να μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενο άλλων ή το δικό τους περιεχόμενο στο Instagram για να το αποθηκεύσουν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Το ίδιο το Instagram δεν παρέχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο από προεπιλογή, επομένως πρέπει να βασιστείτε σε υπηρεσίες ή εφαρμογές τρίτων για να μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Επί του παρόντος, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών στο Google Play Store που μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν. Έτσι, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε περιεχόμενο στο Instagram, τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο.

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από αυτή την άποψη, όπως το Video Downloader – Story Saver από την DevBay, το Video Downloader για Instagram, το InstaSaver: Video Downloader, το Video Downloader InShot και το Reels Downloader Story Saver.

1. Video Downloader – Story Saver

Video-Downloader-DevBay

Μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται Video Downloader – Story Saver ανήκει στον προγραμματιστή DevBay (σύνδεσμος Play Store) είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με λογαριασμό Instagram, αλλά χρειάζεται μόνο να αντιγράψετε τον σύνδεσμο ή τον σύνδεσμο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και στη συνέχεια να το μετακινήσετε στη στήλη της εφαρμογής.

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, το βίντεο θα αποθηκευτεί στη συλλογή του κινητού σε ποιότητα HD. Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να κατεβάζει βίντεο, ροές δεδομένων και ιστορίες, ώστε να μην δεσμεύονται σε έναν μόνο τύπο περιεχομένου. Εκτός από αυτό, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε αμέσως IG Stories, βίντεο και φωτογραφίες μαζί με τα συνημμένα hashtag.

2. Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Instagram

Video-Downloader-ETM

Πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Instagram από το πρόγραμμα λήψης βίντεο ETM (σύνδεσμος Play Store) παρέχει δωρεάν υπηρεσία λήψης βίντεο, φωτογραφιών και IG Story. Πιο ολοκληρωμένη, αυτή η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να κατεβάσει αναρτήσεις βίντεο Reels.

Χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε με λογαριασμό Instagram, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο ανάρτησης Instagram που θέλετε να εισαγάγετε στη στήλη που παρέχεται. Εκτός από αυτό, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για Instagram Lite και IG TV.

3. InstaSaver: Πρόγραμμα λήψης βίντεο

InstaSaver

Εφαρμογή InstaSaver: Πρόγραμμα λήψης βίντεο (σύνδεσμος Play Store) όπως και η προηγούμενη εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει αναρτήσεις Instagram με τη μορφή φωτογραφιών, βίντεο, IG Stories και Reels. Παρόλο που είναι δωρεάν, αυτή η εφαρμογή παρέχει διαφημίσεις που μπορεί να κάνουν τους χρήστες να νιώθουν άβολα.

Ωστόσο, γενικά αυτή η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση γιατί οι χρήστες δεν χρειάζεται να συνδεθούν σε λογαριασμό. Όλο το περιεχόμενο που λαμβάνεται σε αυτήν την εφαρμογή μπορεί επίσης να αποθηκευτεί στη συλλογή συσκευών.

Για να το κατεβάσετε δεν διαφέρει πολύ από άλλες εφαρμογές γιατί χρειάζεται μόνο να αντιγράψετε τον σύνδεσμο της ανάρτησης. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να κατεβάσει περιεχόμενο Instagram με ιδιωτικό προφίλ και να το αναδημοσιεύσει στον δικό μας λογαριασμό.

4. Video Downloader InShot

Inshot-video-downloader

Τι είναι πολύ ενδιαφέρον για το πρόγραμμα λήψης βίντεο του InShot (σύνδεσμος Play Store) στην πραγματικότητα δεν μπορεί μόνο να κατεβάσει περιεχόμενο στο Instagram, αλλά και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο με τη μορφή φωτογραφιών όσο και βίντεο.

Μερικές από τις λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν τη λήψη βίντεο ανάλυσης HD, τη λήψη βίντεο στο παρασκήνιο και τη λήψη βίντεο μεγάλης χωρητικότητας.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να διακόψετε τη λήψη και να την ξεκινήσετε ξανά για να τη διακόψετε. Στη συνέχεια, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει λήψη σε μορφές όπως mp3, m4a, mp4, m4v, mov, avi, wmv, doc, xls, pdf και txt. Υπάρχουν επίσης δυνατότητες όπως η αποθήκευση αρχείων που έχουν ληφθεί σε έναν φάκελο στον οποίο έχει δοθεί κωδικός πρόσβασης.

5. Reels Downloader Story Saver

Downloader-Rels

Παρόλο που το όνομα αυτής της εφαρμογής δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κατεβάσει μόνο Reels, είναι βασικά Reels Downloader για το Instagram (σύνδεσμος Play Store) μπορεί επίσης να κατεβάσει άλλο περιεχόμενο Instagram, όπως βίντεο, φωτογραφίες, IG Story, IG TV, ακόμη και φωτογραφίες προφίλ. Όλα μπορούν να γίνουν δωρεάν με αυτήν την εφαρμογή.

Όπως και άλλες εφαρμογές, το Reels Downloader για το Instagram μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εύκολα επειδή δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε λογαριασμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο στο περιεχόμενο που θέλετε να κατεβάσετε και στη συνέχεια να τον επικολλήσετε στη στήλη της εφαρμογής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *