1 Απριλίου, 2023

Αυτές οι δύο λειτουργίες της κάμερας OPPO Reno8 5G μπορούν να κάνουν βίντεο σε στυλ σκηνοθέτη

Gadgetren – Ως κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022, το OPPO Reno8 5G προσφέρει τρεις πίσω κάμερες που περιλαμβάνουν έναν κύριο φακό 50MP με αισθητήρα IMX766, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό macro 2MP.

Τιμή 8 εκατομμύρια IDR, OPPO Reno8 5G παρουσιάζει δύο δυνατότητες εγγραφής βίντεο όπως ένας σκηνοθέτης, δηλαδή Hyperlapse και Slow Motion.

Η λειτουργία Hyperlapse παρέχει βίντεο με επιτάχυνση όπου κινείται και το θέμα της εικόνας. Για παράδειγμα, καταγράφουμε δραστηριότητες σε μια μεγάλη πόλη επισημαίνοντας ένα άτομο που στέκεται και θα φαίνεται να κινείται γρήγορα ταυτόχρονα.

Εν τω μεταξύ, η λειτουργία αργής κίνησης θα εμφανίσει μια κίνηση βίντεο με επιβράδυνση. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η δυνατότητα είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Al) με ρυθμό καρέ 960 fps. Χάρη στην παρουσία των χαρακτηριστικών Hyperlapse και Slow Motion, τα βίντεο που γίνονται στη συσκευή OPPO Reno8 5G θα παρουσιάζουν κινηματογραφικά βίντεο με πιο αισθητική εντύπωση.

Μπορούμε επίσης να κάνουμε δημιουργικά μοναδικές μεταβάσεις κατά την εγγραφή βίντεο, έτσι ώστε η εφαρμογή των λειτουργιών Hyperlapse και Slow Motion να ταιριάζει και να ρέει. Εάν έχετε εγγράψει ένα βίντεο και έχετε συμπεριλάβει αυτήν τη δυνατότητα στο βίντεο, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξώφυλλο φωτογραφίας βίντεο χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα OPPO Reno8 5G 50MP.

OPPO-Reno8Z-5G-Κάμερα

Οι φωτογραφίες εξωφύλλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Portrait with AI για να λάβουν αποτελέσματα με θολό φόντο και bokeh και ευκρινή εστίαση στο θέμα. Το OPPO Reno8 5G παρέχει επίσης μια λειτουργία Πορτραίτου για τη νύχτα, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να είναι φωτεινές και λαμπερές ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον.

Εκτός από τη λειτουργία Πορτραίτο, υπάρχει ένας φακός μακροεντολών 2MP στην κάμερα OPPO Reno8 5G για λήψη κοντινών φωτογραφιών ορισμένων θεμάτων, όπως λουλούδια, έως σταγονίδια νερού. Ένας ευρυγώνιος φακός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών με ευρεία γωνία, έτσι ώστε το γύρω τοπίο να μπορεί να χωράει ακόμα στο πλαίσιο της κάμερας.

Για να μην ξεχνάμε την μπροστινή κάμερα OPPO Reno8 5G, υπάρχει ένας φακός ανάλυσης 32MP με αισθητήρα IMX709 που επιτρέπει βίντεο selfie υψηλής ανάλυσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *