21 Μαρτίου, 2023

Αυτή είναι η σκληρότητα της κάμερας AI 50 MP στο OPPO A17

Gadgetren – Παρόλο που η τιμή του είναι 2.099.000 IDR, το OPPO A17 είναι εξοπλισμένο με σχεδιασμό και μια ποικιλία ελκυστικών χαρακτηριστικών. Ένα από αυτά είναι η πίσω κάμερα 50 MP που φέρει το OPPO A17.

Η OPPO έχει επίσης προσθέσει έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ή Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έτσι ώστε η πίσω κάμερα OPPO A17 να μπορεί να παράγει καλές φωτογραφίες σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται ο χρήστης.

Από προεπιλογή, η κύρια κάμερα 50 MP από το OPPO A17 θα παράγει φωτογραφίες 12,5 MP επειδή χρησιμοποιεί τη δυνατότητα 4-σε-1 Pixel Binning, η οποία μπορεί να συνδυάσει 4 μικρά pixel σε 1 μεγάλο pixel.

OPPO A17 - Lake Blue

Αυτή η δυνατότητα Pixel Binning επιτρέπει επίσης στην κάμερα να απορροφά περισσότερο φως, έτσι ώστε οι φωτογραφίες 12,5 MP να γίνονται φωτεινότερες, πιο καθαρές και να έχουν πιο δυναμικά χρώματα.

Αλλά μπορούμε επίσης να παράγουμε φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση στην κύρια κάμερα ενεργοποιώντας τη δυνατότητα 50 MP στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας από το OPPO A17. Αυτή η δυνατότητα πραγματικά σας επιτρέπει να κάνετε την κύρια κάμερα να παράγει φωτογραφίες με μέγιστη ανάλυση.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών 50 MP και 12,5 MP έγκειται στις λεπτομέρειες που προσφέρονται. Δυστυχώς, η διαφορά στη λεπτομέρεια δεν θα φανεί αν τη δούμε σε μικρά μέσα, όπως οθόνες κινητών τηλεφώνων.

Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να κόψουμε ή να περικόψουμε ορισμένα μέρη της φωτογραφίας ώστε να συγκρίνουμε τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, η περικομμένη φωτογραφία θα μεγεθύνεται για να δείχνει την ίδια περιοχή.

OPPO A17 - Bear - Auto

Αυτο

OPPO A17 - Bear - 50 MP

50 MP

OPPO A17 - Bear - Auto Crop

Auto – Περικοπή

OPPO A17 - Bear - 50 MP Crop

Περικοπή 50 MP

OPPO A17 - Σταθμός Sudirman - 3 - Auto

Αυτο

OPPO A17 - Σταθμός Sudirman - 1 - Auto

Αυτο

OPPO A17 - Σταθμός Sudirman - 3 - Auto

Αυτο

OPPO A17 - Sudirman Station - 5 - Auto

Αυτο

OPPO A17 - Sudirman Station - Rail - Auto

Αυτο

Στη σύγκριση των παραπάνω εικόνων, μπορεί να φανεί ότι οι φωτογραφίες 50 MP έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια από 12,5 MP. Ωστόσο, αυτές οι δύο φωτογραφίες με διαφορετικές αναλύσεις είναι καλής ποιότητας ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Το OPPO A17 δεν είναι εξοπλισμένο με κάμερα υπερευρείας, επομένως συνήθως ενεργοποιώ τη λειτουργία Panorama Mode. Αυτή η ίδια η λειτουργία μου επιτρέπει να μετατοπίσω την κύρια κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου από αριστερά προς τα δεξιά ή αντίστροφα για να παράγω φωτογραφίες με μεγάλη περιοχή.

OPPO A17 - Κτίριο - Πανόραμα

Πανόραμα

Η κύρια κάμερα του OPPO A17 είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία Νυχτερινής λειτουργίας που κάνει τις νυχτερινές φωτογραφίες πιο φωτεινές και λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με τη χρήση της αυτόματης λειτουργίας.

OPPO A17 - Gateway - Auto Mode

Αυτο

OPPO A17 - Gerbang - Νυχτερινή λειτουργία

Νυχτερινή λειτουργία

Μπορεί να φανεί ότι η κάμερα AI 50 MP από το OPPO A17 μπορεί πράγματι να παράγει καλές φωτογραφίες για να υποστηρίξει τις ανάγκες των χρηστών της. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, μπορείτε ήδη να το αγοράσετε στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *