27 Μαρτίου, 2023

Αυτή είναι μια διαρροή του κινητού τηλεφώνου TECNO SPARK Go 2023, το οποίο είναι έτοιμο να έρθει στην Ινδονησία

Gadgetren – Εκτός από την ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας με την TAM Erajaya για την επέκταση της διανομής μάρκετινγκ προϊόντων της, η TECNO Mobile Indonesia παρουσίασε επίσης το νεότερο κινητό της τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023 με την ονομασία SPARK Go 2023.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο θα συμπληρώσει την οικογένεια της σειράς SPARK Go που ήταν προηγουμένως παρούσα στην Ινδονησία. Ο Τζέφρι Φερνάντο ως Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ της TECNO Ινδονησίας διέρρευσε επίσης τις δυνατότητες του SPARK Go 2023 στην ομάδα του Gadgetren.

Το SPARK Go 2023 θα στοχεύει στο τμήμα της αγοράς των νέων και θα συνοδεύει τους χρήστες στην εκτέλεση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων τόσο για παραγωγικότητα όσο και για ψυχαγωγία. Αυτό υποστηρίζεται επίσης από την οθόνη που θα έχει μεγάλο άνοιγμα 6,56″ και ανάλυση HD +.

Η οθόνη θα παρουσιάσει επίσης ένα σχέδιο σταγόνας νερού που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα που εξακολουθεί να είναι μυστικό από την TECNO. Στη συνέχεια, στο πίσω μέρος του αμαξώματος θα υπάρχει μια κύρια κάμερα 13MP με αισθητήρα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για την παραγωγή φωτογραφιών με καθαρές και ευκρινείς εικόνες.

Η πίσω κάμερα θα είναι επίσης εξοπλισμένη με μια λυχνία φωτισμού LED Flash για να βοηθάει στο φωτισμό κατά τη λήψη εικόνων σε σκοτεινές συνθήκες και τη νύχτα. Κάτω από το φλας LED υπάρχει ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων για γρήγορη είσοδο στο περιεχόμενο της οθόνης.

Εκτός από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα υπάρχει επίσης αναγνώριση προσώπου ή ξεκλείδωμα προσώπου χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα. Οι χρωματικές παραλλαγές SPARK Go 2023 θα περιλαμβάνουν μαύρο και γαλάζιο. Για την υποστήριξη δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών, αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα υποστηρίζεται από 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

  TECNO-SPARK-GO-2023-1

Μην ξεχνάμε ότι η δυνατότητα επέκτασης θα παρέχεται επίσης από 3 GB, ώστε να επιτρέπει στη συσκευή να φτάσει συνολική μνήμη RAM έως και 7 GB. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν ομαλά εκτελώντας τις εφαρμογές που θέλουν. Η μπαταρία SPARK Go 2023 θα έχει μεγάλη χωρητικότητα 5.000 mAh, επιτρέποντας στη συσκευή να διαρκεί όλη μέρα.

Ο Jeffry είπε ότι το SPARK Go 2023 είναι το νεότερο βασικό κινητό τηλέφωνο που θα πωληθεί σύντομα στην Ινδονησία με τιμή 1.299.000 IDR. “Φυσικά αυτή είναι η κανονική τιμή αργότερα, όταν κυκλοφορήσει η τιμή, μπορεί να είναι φθηνότερη και υπάρχουν ελκυστικές προσφορές”, είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *