1 Απριλίου, 2023

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα One UI 5.1 για υποστηριζόμενες συσκευές

Gadgetren – Αφού έφερε την ενημέρωση One UI 5, η Samsung παρουσιάζει ξανά μια ενημέρωση οθόνης διεπαφής μέσω One UI 5.1 για υποστηριζόμενες συσκευές.

Οι χρήστες της σειράς Galaxy S22, Z Fold4, Z Flip4, S21 series, S20 series, Z Fold3 και Z Flip3 θα μπορούν να απολαμβάνουν την τελευταία ενημέρωση του One UI 5.1 τις επόμενες εβδομάδες.

Στην ενημέρωση One UI 5.1, η Samsung παρέχει επίσης νέες δυνατότητες για να περιποιηθεί τους χρήστες της. Οι χρήστες θα μπορούν να εξερευνήσουν περαιτέρω τη δημιουργικότητά τους, πιο προσωπικά, για να παρέχουν ευκολία για καθημερινή χρήση.

Αυτή η διεπαφή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023 με κινητά τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας από τη σειρά Galaxy S23. Οι δυνατότητες που παρέχονται περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες λειτουργίες της κάμερας, τις εμπειρίες κινητής τηλεφωνίας που μπορούν να εξατομικευτούν, τη συνδεσιμότητα μεταξύ συσκευών για να βοηθήσουν τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητα μέσω πολλαπλών εργασιών.

Νέα χαρακτηριστικά κάμερας

  Samsung-One-UI-5.1-Remaster.

Χάρη στο One UI 5.1, οι συσκευές Galaxy μπορούν να βασίζονται στις πιο πρόσφατες λειτουργίες της κάμερας που περιλαμβάνουν το Expert RAW και το Photo Remaster που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Η λειτουργία κάμερας Expert RAW είναι επίσης παρούσα στη σειρά Galaxy S23, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας χωρίς μείωση δεδομένων.

Η λειτουργία Expert RAW είναι διαθέσιμη απευθείας από τις κάμερες της σειράς Galaxy S23 αφού οι χρήστες κατεβάσουν την εφαρμογή Galaxy Camera. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά επιλέγοντας το κουμπί Περισσότερα κατά τη λήψη φωτογραφιών για να δημιουργήσετε φωτογραφίες σε αυτήν τη μορφή.

Επιπλέον, ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό, το Photo Remaster που βασίζεται σε AI, είναι σε θέση να διορθώνει αυτόματα ελλιπείς εικόνες αυξάνοντας τη φωτεινότητα, βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες και κάνοντας διορθώσεις χρώματος, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων με οπίσθιο φωτισμό.

Η λειτουργία Photo Remaster μπορεί επίσης να αφαιρέσει ανεπιθύμητες σκιές και αντανακλάσεις για να δημιουργήσει τέλειες φωτογραφίες. Η πλοήγηση για την αναζήτηση φωτογραφιών στην εφαρμογή Gallery και τη δημιουργία κοινόχρηστων οικογενειακών άλμπουμ ενημερώνεται επίσης με το One UI 5.1.

Η εμπειρία κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον εξατομικευμένη

  Samsung-One-UI-5.1-Smart-Suggestion-Spotify

Το One UI 5.1 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία στην οθόνη, όταν επικοινωνούν, κάνουν ενέργειες και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα ειδικό σχέδιο που έχει προσφέρει η Samsung για να αντικατοπτρίζει τον καιρό εκείνης της ημέρας.

Στη συνέχεια, μέσω του μενού Λειτουργίες και Ρουτίνες, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν την προσαρμογή ταπετσαρίας, τους ήχους κλήσης, την ευαισθησία αφής και τα γράμματα που μπορούν να εξατομικευτούν με συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Ομοίως, όταν ακούνε μουσική, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν προτάσεις τραγουδιών και λίστες αναπαραγωγής Spotify με βάση τη δραστηριότητα μέσω του γραφικού στοιχείου Έξυπνες προτάσεις.

Συνδεσιμότητα μεταξύ συσκευών

Samsung-One-UI-5.1-Multi-Control

Οι χρήστες Galaxy που λαμβάνουν την ενημέρωση One UI 5.1 μπορούν πλέον να συνδέσουν τις συσκευές Galaxy τους με άλλες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, για να παρέχουν εμπειρίες πολλαπλών εργασιών, όπως προβολή συνομιλιών στην οθόνη φορητού υπολογιστή, μεταφορά φωτογραφιών, εγγράφων, αντιγραφή και επικόλληση κειμένου και «σύρετε και αποθέστε» εικόνες από τη μια συσκευή στην άλλη άλλες συσκευές.

Επιπλέον, η δυνατότητα Link to Windows επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται με το Samsung Internet σε συσκευές Galaxy και να συνεχίζουν την περιήγηση στην ίδια σελίδα σε φορητούς υπολογιστές. Όχι μόνο οι φορητές συσκευές Galaxy, αλλά και τα tablet της σειράς Galaxy υποστηρίζουν επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ αυτών των συσκευών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *