25 Μαρτίου, 2023

Αυτοί είναι 4 νέοι τρόποι για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον περιεχόμενο μέρα και νύχτα με το Samsung Galaxy S23 Series 5G

Gadgetren – Η Samsung Electronics Indonesia μέσω του νεότερου κορυφαίου της κινητού τηλεφώνου, του Galaxy S23 Series 5G, παρέχει προηγμένες λειτουργίες κάμερας για υποστήριξη των χρηστών στη δημιουργία περιεχομένου με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και για την καταγραφή καθημερινών στιγμών.

Πριν συζητήσουμε πώς το Galaxy S23 Series 5G μπορεί να παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα φωτογραφιών και βίντεο τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα. Γνωρίζουμε πρώτα ότι υποστηρίζει διαμορφώσεις μπροστινής και πίσω κάμερας. Αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει τρία μοντέλα, συγκεκριμένα τα τυπικά Galaxy S23, S23 + και S23 + Ultra.

Τα τυπικά μοντέλα Galaxy S23 και Galaxy S23+ χρησιμοποιούν κύριο φακό 50MP με διάφραγμα f/1,8, ενώ το Galaxy S23 Ultra χρησιμοποιεί κύριο φακό 200MP με διάφραγμα f/1,7.

Η πίσω κάμερα του Galaxy S23 Series 5G υποστηρίζεται επίσης από ευρυγώνιο φακό 12MP με διάφραγμα f/2,2 και οπτικό πεδίο 120° και τηλεφακό 10MP με διάφραγμα f/2,4 και οπτικό ζουμ 3x. Για αυτές τις δύο κάμερες υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ του Galaxy S23 και του Galaxy S23+ σε σύγκριση με το Galaxy S23 Ultra.

Συγκεκριμένα για το Galaxy S23 Ultra, υπάρχει ένας επιπλέον τηλεφακός 10MP με διάφραγμα f/4,9 και οπτικό ζουμ 10x. Στη συνέχεια, τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S23 5G χρησιμοποιούν και τα δύο μπροστινή κάμερα 12MP με διάφραγμα f/2.2.

Έτσι, για να επωφεληθείτε από αυτήν την κάμερα, ακολουθούν τέσσερις νέοι τρόποι για να μεγιστοποιήσετε το περιεχόμενο που δημιουργείτε μέρα ή νύχτα χρησιμοποιώντας το Galaxy S23 Series 5G.

Χρήση κάμερας 200MP για παραγωγή ποιοτικών φωτογραφιών Samsung-Galaxy-S23-5G-200MP

Χάρη στην ανάλυση κάμερας 200MP που είναι ενσωματωμένη στην κύρια μονάδα κάμερας, το Galaxy S23 Ultra επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν λεπτομερείς και ζωντανές έγχρωμες φωτογραφίες τόσο σε συνθήκες έντονου όσο και σε σκοτεινό φωτισμό ή ακόμα και τη νύχτα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κύρια κάμερα των 200MP είναι εξοπλισμένη με μια λειτουργία Adaptive Pixel, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να παρέχει ανάλυση εικόνας 16 φορές υψηλότερη από την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, το Galaxy S23 Ultra υποστηρίζει λειτουργία HDR ανάλυσης 50 MP με δυναμικό εύρος που υποστηρίζεται ότι είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη σειρά.

Επιπλέον, το Galaxy S23 Ultra υποστηρίζεται από τεχνολογία Tetra2pixel η οποία λειτουργεί έτσι ώστε η κάμερα να μπορεί να παράγει ευκρινείς και φωτεινές εικόνες ακόμα και τη νύχτα ή σε σκοτεινό δωμάτιο. Ακόμη και με τη λειτουργία Detail Enhancer, οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίζουν σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού ή με την πλάτη τους στον ήλιο, ώστε να μπορούν να παράγουν εικόνες που είναι ακόμα φωτεινές.

Χρήση αισθητήρα εικόνας και επεξεργασίας AI για φωτογραφίες πορτρέτου

  Photo-Portrait-Galaxy-S23-with-AI-Stereo-Depth-Camera

Ένα από τα χαρακτηριστικά της κάμερας που αρέσουν σε πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι η λειτουργία πορτρέτου που μπορεί να κάνει το πρόσωπό μας να εστιάσει και να καθαρίσει με θολό φόντο. Με το κινητό τηλέφωνο Galaxy S23 Series 5G, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις καλύτερες φωτογραφίες πορτρέτου απευθείας με την κύρια κάμερα με υποστήριξη αισθητήρα Dual Pixel και επεξεργασία AI Stereo Depth Map.

Ο αισθητήρας Dual Pixel παρέχει λειτουργίες αυτόματης εστίασης και απορρόφησης χρώματος για την παραγωγή ευκρινών, εστιασμένων φωτογραφιών πορτρέτου. Εν τω μεταξύ, ο χάρτης βάθους AI Stereo θα παρέχει ένα εφέ bokeh με ομαλό φόντο στις φωτογραφίες πορτρέτου.

Συγκεκριμένα, η Samsung παρέχει επίσης μια λειτουργία ρύθμισης επιπέδου θολώματος στο Galaxy S23 Series 5G, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ελκυστικές λειτουργίες bokeh όπως Studio, High-key και Low-key Mono και Backdrop.

Κάντε selfie με κάμερες βασισμένες σε AI

  Foto-selfie-12MP-Galaxy-S23-

Όχι μόνο η πίσω κάμερα, αλλά και η μπροστινή κάμερα του Galaxy S23 Series 5G με ανάλυση 12MP επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν φωτογραφίες selfie με ευκρινή αποτελέσματα και λεπτομερή χρώματα.

Αυτό οφείλεται στην υποστήριξη του αισθητήρα εικόνας που έχει βελτιστοποιηθεί με την τεχνητή νοημοσύνη ή τη μηχανή AI Object-aware ώστε να μπορεί να παράγει selfies και selfies που διατηρούν την ποιότητά τους ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Δημιουργήστε κινηματογραφικά βίντεο με διπλή σταθεροποίηση

Samsung-Galaxy-S23-Ultra-5G-Nightography

Για να εγγράψετε βίντεο ή να δημιουργήσετε περιεχόμενο βίντεο μεγάλου μήκους σταθερά χωρίς κουνήματα, οι χρήστες του Galaxy S23 Series 5G μπορούν να βασίζονται στην πίσω κάμερα, επειδή είναι εξοπλισμένη με 2x OIS και Adaptive VDIS πολλαπλασιασμό. Έτσι τα αποτελέσματα του εγγεγραμμένου βίντεο θα είναι πιο σταθερά και λιγότερο θολά.

Το κινητό τηλέφωνο Galaxy S23 Series 5G μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο έως και 8K στα 30 fps, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν είναι φωτεινό όσο και τη νύχτα. Τη νύχτα οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Night Video, έτσι ώστε το εγγεγραμμένο βίντεο να φαίνεται πιο καθαρό και να εμφανίζει λεπτομερή χρώματα.

Εάν αυτές οι δυνατότητες χρησιμοποιηθούν σωστά, θα παράγουν περιεχόμενο κινηματογραφικού βίντεο, ειδικά εάν εγγραφούν τη νύχτα, όπου το εγγεγραμμένο φως μπορεί να δώσει ένα εφέ ανάκλασης και είναι ενδιαφέρον να το δούμε.

Τιμές και προσφορές για το Galaxy S23 Series 5G στην Ινδονησία

Τώρα, εξετάζοντας τέσσερις τρόπους για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον περιεχόμενο με την κάμερα Galaxy S23 Series 5G, έχετε τώρα προτείνει αυτό το κινητό τηλέφωνο μέσω του προγράμματος προπαραγγελίας στον ιστότοπο. Samsung και το ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Samsung στα Blibli, Lazada, Shopee, Tokopedia, Eraspace.com και Dinomarket.com.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου προπαραγγελίας έως τις 23 Φεβρουαρίου 2023, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν με τη μορφή επιστροφής μετρητών έως 1.000.000 IDR για αγορές συναλλαγής, προστασία Samsung Care+ για 1 έτος αξίας 1.599.000 IDR και δόσεις που ξεκινούν από 541.625 IDR ανά μήνα για 24 μήνες.

Όσον αφορά την τιμή, η υψηλότερη έκδοση του Galaxy S23 Ultra κοστολογείται από 19.999.000 IDR για χωρητικότητα 12 GB RAM και 256 GB ROM). Στη συνέχεια, το Galaxy S23+ κυκλοφορεί από 15.999.000 IDR για χωρητικότητα 8 GB RAM και 256 GB ROM, ενώ η τιμή του τυπικού Galaxy S23 ξεκινά από 12.999.000 IDR για χωρητικότητα 8 GB RAM και 128 GB ROM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *