21 Μαρτίου, 2023

Αυτός είναι ο λόγος που η OPPO κέρδισε την πρώτη θέση στην αγορά smartphone της Ινδονησίας στα τέλη του 2022

Η ερευνητική εταιρεία Canalys ανέφερε προηγουμένως εξελίξεις στο μερίδιο αγοράς κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία το τέταρτο τρίμηνο του 2022, όπου η OPPO κατάφερε να μπει στην πρώτη θέση με μερίδιο αγοράς που έφτασε το 27%.

το Η ερευνητική εταιρεία International Data Corporation (IDC) δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με το μερίδιο αγοράς κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία το τέταρτο τρίμηνο του 2022, όπου η OPPO κέρδισε επίσης την πρώτη θέση.

Με βάση μια έκθεση της IDC, η OPPO κατάφερε να αυξήσει την αύξηση των αποστολών προϊόντων της από 2,1 εκατομμύρια μονάδες το τέταρτο τρίμηνο του 2021 σε 2,2 εκατομμύρια μονάδες συσκευών το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

OPPO - Q4 - 2022 - IDC

Η OPPO κατάφερε να καταγράψει ανάπτυξη φτάνοντας το 7,4% από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 έως το 2022. Είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ότι άλλοι κατασκευαστές στις 5 πρώτες θέσεις παρουσίασαν πτώση στην ανάπτυξη.

Από αυτήν την αναφορά, μπορεί να φανεί ότι η Canalys και η IDC ανέφεραν το ίδιο πράγμα σχετικά με τη θέση της OPPO το τέταρτο τρίμηνο του 2022, η οποία κατάφερε να καταταχθεί πρώτη. Αυτό το επίτευγμα αποδεικνύει ότι τα προϊόντα OPPO έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν καλή υποδοχή από τον ινδονησιακό λαό.

Από την άλλη πλευρά, τα κινητά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας (περίπου 3 έως 6 εκατομμύρια ρουπίες) και ανώτερης μεσαίας κατηγορίας (περίπου 6 εκατομμύρια έως 9 εκατομμύρια ρουπίες) αυξάνονται με σύνθετο ρυθμό 3,6% για ετήσια ανάπτυξη από το 2021 έως το 2022 .

Φυσικά, η σειρά OPPO Reno8, που εισέρχεται σε αυτό το τμήμα, παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ετήσια ανάπτυξη, επειδή είναι σε θέση να προσφέρει κινητά τηλέφωνα με ελκυστικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά, αλλά σε προσιτή τιμή.

OPPO Reno8 Pro 5G

Χωρίς περιορισμό, η παρουσία αρκετών κινητών τηλεφώνων της σειράς OPPO Reno8 που αποτελούνται από τα OPPO Reno8, Reno8 Z 5G, Reno8 5G, έως Reno8 Pro 5G το τρίτο τρίμηνο του 2022 ενίσχυσε επίσης τις πωλήσεις OPPO το τέταρτο τρίμηνο του 2022 στην Ινδονησία.

Τα OPPO Reno8 και Reno8 Z 5G απευθύνονται σε χρήστες ηλικίας 20 έως 29 ετών που εστιάζουν στη θετική εικόνα του εαυτού τους και στην ελεύθερη έκφραση, όντας ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζονται φωτογραφίες.

Ενώ τα OPPO Reno8 5G και Reno8 Pro 5G απευθύνονται σε ηλικίες 35 έως 40 ετών με υψηλή κινητικότητα που δίνουν προτεραιότητα στην αξία ενός προϊόντος έναντι της επωνυμίας και το χρησιμοποιούν για ομαλή επικοινωνία, καθημερινές δραστηριότητες και λήψη καλών φωτογραφιών.

OPPO Reno8 T

Για να επαναλάβει την επιτυχία της το τέταρτο τρίμηνο του 2022, η OPPO κυκλοφόρησε επίσης το νέο της κινητό τηλέφωνο, δηλαδή το Reno8 T τον Φεβρουάριο του 2023, το οποίο φέρνει βελτιώσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Η ετικέτα T στο Reno8 T σημαίνει Topped Up που αναφέρεται στις αυξημένες δυνατότητες αυτής της συσκευής σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά με τρεις κύριες εστίες που αποτελούνται από το Topped Up Design, το Topped Up Camera και το Topped Up Performance.

Η σχεδίαση του Reno8 T φαίνεται ελκυστική επειδή έχει την παραλλαγή Sunset Orange που χρησιμοποιεί δέρμα από fiberglass με επιφάνεια που μοιάζει με δέρμα που αισθάνεται άνετα όταν κρατιέται με το ένα χέρι.

Η κύρια κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιεί ήδη έναν αισθητήρα ανάλυσης 100 MP, ο οποίος μπορεί να παράγει λεπτομερείς φωτογραφίες, ώστε να μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλα μέσα, όπως αφίσες, διαφημιστικές πινακίδες, πανό και πινακίδες.

OPPO Reno8 T 5G Πίσω

Επιπλέον, αναφέρεται επίσης ότι το OPPO Reno8 T 5G, το οποίο έχει κυρτή οθόνη και κάμερα ανάλυσης 108 MP, θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον.

Η πρώτη πώληση του OPPO Reno8 T που συνέπεσε με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πέφτει στις 14 Φεβρουαρίου 2023, έκανε την OPPO να διοργανώσει δημιουργικά μια καμπάνια #OPPOPortraitofLove στην OPPO Gallery Gandaria City και στην Plaza Indonesia.

Αυτή η καμπάνια παρουσιάζει μια έκθεση με πορτρέτα της ιστορίας αγάπης κάποιου σε οικογένεια, εραστές, φίλους, σε γούνινο φίλους. Τα άτομα που ήταν παρόντα σε αυτή τη φωτογραφία επιμελήθηκαν και επιλέχθηκαν μέσα από τις εμπνευσμένες ιστορίες τους και όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας τη σειρά OPPO Reno8 T.

OPPO Portrait-of-Love

Μέσα από τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην έκθεση #OPPOPortraitofLove, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τους άρρηκτους οικογενειακούς δεσμούς, τη βαθιά στοργή των συντρόφων, την άνεση των στενών φίλων και την άνευ όρων αγάπη για τα κατοικίδια.

Η OPPO συνεργάστηκε με τη φωτογράφο Vicky Tanzil για να απαθανατίσει κάθε στιγμή που εμφανίστηκε στην έκθεση #OPPOPortraitofLove χρησιμοποιώντας την κάμερα Reno8 T ανάλυσης 100 MP και Reno8 T 5G με ανάλυση 108 MP που μπορεί να παράγει φωτογραφίες με ευδιάκριτες λεπτομέρειες στο Fuji. Αχλάδι Χαρτί διαστάσεων 120 x 180 cm.

Όχι μόνο αυτό, η OPPO παρουσίασε προηγουμένως την καμπάνια #77PortraitAnakbangsa με τη μορφή έκθεσης φωτογραφίας και βίντεο πορτρέτων 77 προσωπικοτήτων που συνέβαλαν στην πρόοδο της Ινδονησίας με διάφορους κλάδους και εξειδίκευση στους τομείς τους, όπως θρυλικούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς και ιδρυτές.

OPPO-77-Portrait-Children-Nation

Η έκθεση #77PortraitAnakbangsa πραγματοποιήθηκε από τις 15 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην Plaza Indonesia. Όλες οι επιλεγμένες φωτογραφίες και βίντεο τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας την κάμερα της σειράς OPPO Reno8.

Φυσικά, με την ποιότητα των προϊόντων, τις καμπάνιες και τις διάφορες στρατηγικές της, η OPPO έχει κερδίσει τις καρδιές του λαού της Ινδονησίας, ώστε να βρίσκεται στην κορυφή του μεριδίου αγοράς κινητής τηλεφωνίας στη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *