21 Μαρτίου, 2023

Αυτός είναι ο τρόπος για να βελτιώσετε τα ηχητικά εφέ στο OPPO Enco Air2 Pro με τη λειτουργία Enco Live

Gadgetren – Το OPPO Enco Air2 Pro είναι ένα ακουστικό TWS αξίας 1 εκατομμυρίου ρουπιών από την OPPO, το οποίο υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες για να κάνει τους χρήστες πιο άνετα να απολαμβάνουν ήχο από ψυχαγωγία, όπως μουσική, βίντεο και παιχνίδια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που επισημαίνονται στο OPPO Enco Air2 Pro είναι το Enco Live επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε τα φωνητικά ή τα μπάσα ηχητικά εφέ σε ένα τραγούδι που ακούγεται.

Όταν θέλετε να ακούσετε τραγούδια με φωνητικά από τραγουδιστές που είναι πιο κυρίαρχοι και ξεκάθαροι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vocal στη λειτουργία Enco Live. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να αυξήσετε την έκρηξη των μπάσων για να είναι μεγαλύτερη, τότε η λειτουργία μπάσων μπορεί να ενεργοποιηθεί.

OPPO-Enco-Air2-Pro-HandsFive

Ωστόσο, από προεπιλογή η λειτουργία Enco Live θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία Original Sound χρησιμοποιώντας την αρχική σύνθεση ήχου του τραγουδιού που ακούγεται με ισορροπημένα φωνητικά και μπάσα.

Σε κινητά τηλέφωνα OPPO με το λειτουργικό σύστημα ColorOS 11 ή την παραπάνω έκδοση, η δυνατότητα Enco Live είναι προσβάσιμη απευθείας από το μενού συσκευής Enco Air2 Pro στη σελίδα Bluetooth.

Ωστόσο, οι συσκευές OPPO με εκδόσεις ColorOS 10 ή χαμηλότερες και άλλες επωνυμίες κινητά τηλέφωνα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή HeyMelody από Google Play Store για συσκευές που βασίζονται στο Android ή Apple App Store για iPhone.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Enco Live στο OPPO Enco Air2 Pro

Σε ColorOS 11 ή νεότερη έκδοση

 1. Θέτω εις ενέργειαν Bluetooth
 2. Αναζητήστε και επιλέξτε OPPO Enco Air2 Pro
 3. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να επιλέξετε OPPO Enco Air2 Pro στη σελίδα Bluetooth
 4. Επιλέξτε το μενού Λειτουργίες ακουστικών
 5. Επιλέξτε μια επιλογή Ηχητικά εφέ Enco Live
  Enco Live - ColorOS 11 - OPPO Enco Air2 Pro
 6. Επιλέγω Ενίσχυση μπάσου όταν θέλετε να αυξήσετε τον ήχο των μπάσων ή Καθαρά φωνητικά αν θέλετε περισσότερο φωνητικό ήχο
 7. Μόλις επιλεγεί ένα, θα νιώσετε το αποτέλεσμα όταν ακούτε το τραγούδι
  Enco Live - ColorOS 11 - OPPO Enco Air2 Pro - 2

Μέσω HeyMelody

 1. Θέτω εις ενέργειαν Bluetooth
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή HeyMelody
 3. Συνδέω-συωδεομαι OPPO Enco Air2 Pro με κινητό τηλέφωνο
 4. Στη σελίδα Συσκευή, επιλέγω Ηχητικά εφέ Enco Live
 5. Μπορείς να διαλέξεις Καθαρά φωνητικά ή Ενίσχυση μπάσου ανάλογα με τις ανάγκες
  Enco Live - HeyMelody - OPPO Enco Air2 Pro
 6. Στη συνέχεια, θα νιώσετε το εφέ που έχει επιλεγεί κατά την αναπαραγωγή του τραγουδιού

Όταν επιλέχθηκε το Bass Boost, ένιωσα ο ίδιος ότι κυριαρχούσε ο δυνατός ήχος του μπάσου που έκανε τον ρυθμό του τραγουδιού πιο ενεργητικό. Ενώ ο φωνητικός ήχος γίνεται πιο καθαρός και χαμηλώνει τον ήχο άλλων οργάνων όταν είναι επιλεγμένο το Clear Vocals.

Ωστόσο, εάν θέλετε να επιστρέψετε τον ήχο του τραγουδιού κανονικά χωρίς αυτά τα δύο εφέ, μπορείτε να επιλέξετε Original Sound. Εν τω μεταξύ, η δυνατότητα Enco Live Sound Effects μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε ταινίες, ροή βίντεο και παιχνίδια που τρέχουν σε κινητά τηλέφωνα για να παράγουν έναν πιο ζωντανό ήχο.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για το OPPO Enco Air2 Pro, μπορείτε ήδη να το αγοράσετε στην Ινδονησία στην τιμή των 1.099.000 IDR. Αυτά τα ακουστικά TWS υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία Active Noise Cancellation (ANC), η οποία μπορεί να ελαχιστοποιήσει το θόρυβο του ήχου στο περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *