23 Μαρτίου, 2023

Αυτό είναι το επίκεντρο της Xiaomi Indonesia για το 2023

Gadgetren – Μπαίνοντας στο 2023, η Xiaomi αποκάλυψε ότι θα ενισχύσει τη στρατηγική συνεργασίας μεταξύ προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και άλλων διαδικτυακών συσκευών με θέμα “Smartphone x AIoT”.

Αυτή η νέα στρατηγική θα συμπληρωθεί επίσης με αρκετές βελτιώσεις υπηρεσιών, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια πιο ικανοποιητική εμπειρία αγορών και χρήση των προϊόντων Xiaomi μέσω λιανικής, υπηρεσιών μετά την πώληση, έως τη βελτιστοποίηση της προβολής μεταξύ των χρηστών MIUI, ώστε να γίνουν η μάρκα της επιλογής για την Ινδονησία Ανθρωποι.

Το 2023, η Xiaomi θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά από σειρές προϊόντων που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό μεταφέρθηκε από τον Wentao Zhao ως Διευθυντή Χώρας της Xiaomi Indonesia στη συνάντηση Ετήσιας Συγκέντρωσης Μέσων 2023 που πραγματοποιήθηκε εκτός σύνδεσης στο ξενοδοχείο Grand Mercure Setiabudi στο Bandung, στη Δυτική Ιάβα.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων από smartphones έως οικοσυστήματα βασισμένα στο AIoT με μεγαλύτερη ποικιλία», είπε. Στο μέλλον, η Xiaomi θα συνεχίσει να αγκαλιάζει τους χρήστες και την κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων συνεργατών μέσων και ακτιβιστών τεχνολογίας.

Ο Wentao είπε ότι οι οπαδοί της Xiaomi ή οι θαυμαστές της Xiaomi θα μπορούν να συμμετέχουν περισσότερο και να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες με τη Xiaomi σε διάφορες πόλεις της Ινδονησίας.

Ακόμη και οι θαυμαστές που συμμετέχουν στην κοινότητα της Xiaomi θα μπορούν να έχουν αποκλειστική πρώτη πρόσβαση στην τελευταία γκάμα προϊόντων Xiaomi μέσω δραστηριοτήτων παρουσίασης προϊόντων, συγκεντρώσεων και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων.

Εκτός από αυτό, η Xiaomi Indonesia συνεχίζει επίσης να εργάζεται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη στην πρόσβαση στα πιο πρόσφατα κινητά τηλέφωνα Xiaomi μέσω της διεπαφής MIUI. Το MIUI θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται προκειμένου να εμπλουτιστεί η εμπειρία χρήστη.

LITTLE-Xiaomi-2

Το τρίτο τρίμηνο του 2022, η Xiaomi μπήκε στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων σύμφωνα με το ερευνητικό ινστιτούτο Canalys. Ως εκ τούτου, η Xiaomi ανυπομονεί να διατηρήσει αυτή τη θέση με έμφαση στις ανάγκες των καταναλωτών.

Μέχρι το τέλος του 2022, είναι γνωστό ότι η Xiaomi διαθέτει ήδη ένα δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση. Η Xiaomi Indonesia έχει αναπτυχθεί ραγδαία για να φτάσει σε περισσότερα από 150 κέντρα εξυπηρέτησης και περισσότερα από 400 σημεία εξυπηρέτησης. Χάρη σε αυτό το επίτευγμα, η Xiaomi ισχυρίζεται ότι είναι μία από τις μάρκες με το ευρύτερο δίκτυο μετά την πώληση στην Ινδονησία.

“Είμαστε συνεπείς στο να ακούμε πάντα τη γνώμη όλων των συνδεδεμένων μερών, κάθε πρόταση και εισαγωγή θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, ώστε να μπορεί να βοηθήσει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και καινοτομιών, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε πρόσβαση σε όλους τους Ινδονήσιους καταναλωτές στις καινοτομίες της Xiaomi.” κατέληξε ο Βεντάο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *