23 Μαρτίου, 2023

Αυτό είναι το πρόγραμμα τουρνουά Mobile Legends World Championship M4 2023 στην Ινδονησία

Το Gadgetren – Esports Indonesia θα διοργανώσει σύντομα έναν αγώνα για το παιχνίδι Mobile Legends: Bang Bang με τίτλο M4 World Championship.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Mobile Legends θα διεξαχθεί από την 1 έως τις 15 Ιανουαρίου 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο XO Hall MPL Arena για την Ομάδα Στάδιο και στο Istora Senayan Jakarta για τον Μεγάλο Τελικό Νοκ Άουτ.

Τα καλά νέα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα M4 δημοσίευσε τη μορφή αγώνα, το πλήρες πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της κλήρωσης των ομίλων για τη φάση των ομίλων ή τον προκριματικό γύρο. Η ομαδική φάση θα διεξαχθεί από 1 έως 4 Ιανουαρίου 2022.

Σε αυτόν τον προκριματικό γύρο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα M4 θα συγκεντρώσει 16 από τις καλύτερες ομάδες Mobile Legends στον κόσμο, οι οποίες χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων A, B, C και D. Όλες οι ομάδες στον προκριματικό γύρο θα παλέψουν για την πρώτη θέση, ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Σκηνή νοκ άουτ.

Η μορφή για τον προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος M4 θα περιλαμβάνει ένα single round robin (BO1), που σημαίνει ότι θα υπάρχει μόνο ένας αγώνας. Κάθε ομάδα θα συναντηθεί δύο φορές στον προκριματικό γύρο. Για την ηττημένη ομάδα που δεν φτάσει στην κορυφή ή στην κάτω θέση του βραχίονα, θα αποσταλεί αμέσως στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα που βρίσκεται στην ανώτερη βαθμίδα θα προκριθεί στη φάση νοκ άουτ. Εν τω μεταξύ, η ομάδα που θα χάσει στην πάνω παρένθεση θα έχει ακόμα την ευκαιρία να παίξει. Στη συνέχεια, η φάση νοκ άουτ θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Ιανουαρίου 2022 με τη μορφή διπλού αποκλεισμού ή BO5.

M4-World-Championship-6

Ωστόσο, οι 9 και 10 Ιανουαρίου 2022 θα παιχτούν σε μορφή BO3. Στη συνέχεια, ο Μεγάλος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος M4 θα συγκεντρώσει τις δύο κορυφαίες ομάδες MLBB για να διαγωνιστούν στη μορφή BO7 για να κερδίσουν έπαθλα συνολικής αξίας 800 χιλιάδων USD ή ίση με 12,5 δισεκατομμύρια IDR.

Επιπλέον, ο γενικός πρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος M4 θα φέρει φυσικά το τρόπαιο και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει το δέρμα M4 του νικητή και να λάβει ένα χρυσό δαχτυλίδι σχεδιασμένο αποκλειστικά από την UBS Gold.

Οι φίλοι των Esports στην Ινδονησία μπορούν επίσης να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα απευθείας στο Istora Senayan Jakarta. Η Moonton θα παρέχει επίσης εισιτήρια αγοράς που μπορούν να αγοραστούν μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου Blibli. Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

M4-World-Championship-3

Για να ζωντανέψει το γεγονός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος M4, το Moonton παρέχει επίσης μια ποικιλία από ενδιαφέροντα γεγονότα στο παιχνίδι Mobile Legends: Bang Bang που θα παρουσιάσει αποκλειστικά βραβεία από Battle Passes, skins, tokens και πολλά άλλα. Ένα από αυτά είναι το νέο Beatrix skin και το M4 Battle Pass μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να πάρουν M4 Coin για να ανταλλάξουν βραβεία στο M4 Event Store. Για να μην ξεχνάμε, οι παίκτες μπορούν να γιορτάσουν τους μεγάλους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος M4 ολοκληρώνοντας τις εργασίες της Εβδομάδας Party για να αποκτήσουν την εμπειρία που απαιτείται για να ανεβάσουν επίπεδο το M4 Battle Pass και το Battle Night Chest από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 22 Ιανουαρίου 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *