25 Μαρτίου, 2023

Αυτό είναι το τέλος εγκατάστασης IndiHome WiFi που πρέπει να καταβληθεί

Το Gadget – Δίκτυο ιδιοκτησίας IndiHome είναι πράγματι ένα που έχει την ευρύτερη κατανομή στην Ινδονησία. Ως εκ τούτου, μην εκπλαγείτε αν γίνει στήριγμα της κοινότητας όταν χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, η σειρά προϊόντων της εταιρείας με κόκκινο πιάτο είναι επίσης πολύ πλήρης. Δεν έχουν μόνο λύσεις για όσους από εμάς χρειαζόμαστε υπηρεσίες internet υψηλής ταχύτητας, αλλά και σταθερά τηλέφωνα και διαδραστική τηλεόραση.

Τα πακέτα που προσφέρουν είναι επίσης πολύ διαφορετικά. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες ή τις προτιμήσεις μας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να βασίζεται στον τύπο της υπηρεσίας, τα πρόσθετα οφέλη ή το εύρος ζώνης πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε αυτήν.

Η εγγραφή στις υπηρεσίες τους είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται καν να φτάσουμε μέχρι το Plaza Telkom, αλλά μπορούμε επίσης να το κάνουμε μέσω του myIndiHome, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μορφή web και αίτησης.

Τα καλά νέα είναι ότι το κόστος εγκατάστασης του IndiHome είναι πλέον ακόμη πιο προσιτό. Ακολουθεί μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση για τα χρήματα που χρειάζεστε εάν θέλετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία WiFi από αυτήν την εταιρεία.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση του IndiHome;

Στις υπηρεσίες IndiHome, το τέλος εγκατάστασης είναι επίσης γνωστό ως PSB (Εγκατάσταση Νέας Σύνδεσης). Συνήθως περιλαμβάνει τις τιμές εγκατάστασης για εργαλεία όπως π.χ ONT (Τερματικό οπτικού δικτύου) και STB (Set Top Box) Hybrid που πρέπει να πληρωθεί μόνο μία φορά.

Σε αντίθεση με πριν, τώρα το κόστος εγκατάστασης μιας νέας σύνδεσης για τις υπηρεσίες IndiHome κατανέμεται ομοιόμορφα. Όσοι από εμάς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση από το δίκτυο της Telkomsel μόνο τώρα πρέπει να πληρώσετε 500.000 Rp. σε μετρητά.

Το τιμολόγιο για την εγκατάσταση αυτής της νέας σύνδεσης μπορεί να είναι ακόμη φθηνότερο όταν το IndiHome διαθέτει ένα προωθητικό πρόγραμμα. Για παράδειγμα, για το Πακέτο Jitu (Απεριόριστο Δίκτυο Διαδικτύου), θα λάβουμε έκπτωση 70 τοις εκατό, επομένως χρειάζεται να πληρώσουμε μόνο 150.000 IDR.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι αυτό το ποσοστό εγκατάστασης δεν περιλαμβάνει τέλη για πρόσθετη εγκατάσταση, τέλος χαρτοσήμου ή φόρο 10 τοις εκατό. Φυσικά μπορεί να είναι πιο ακριβό όταν προστεθεί σε μερικά από αυτά τα πράγματα.

Ακόμα κι έτσι, παραμένει πιο προσιτό από πριν. Η αλλαγή στο τιμολόγιο εγκατάστασης νέας σύνδεσης IndiHome ακολουθείται και από πολιτική εγγύησης όπου πλέον δεν χρειάζεται πλέον να καταθέτουμε χρήματα για εφάπαξ συνδρομή.

Απλώς στην υπογεγραμμένη σύμβαση θα υπάρχει σύστημα προστίμων. Εάν σταματήσουμε να εγγραφούμε πριν από ένα έτος (12 μήνες), τότε πρέπει να πληρώσουμε 1.000.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *