1 Απριλίου, 2023

Βασιστείτε στο NVIDIA GeForce RTX 3060, το ASUS ExpertCenter D7 Mini Tower D700M Πωλείται επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η ASUS Indonesia παρουσίασε επίσημα τον νέο της επιτραπέζιο υπολογιστή με όνομα ExpertCenter D7 Mini Tower D700M. Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για το τμήμα της επιχειρηματικής αγοράς για να υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Ξεκινώντας από 13.199.000 IDR, αυτός ο νέος επιτραπέζιος υπολογιστής μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία μέσω των επίσημων καναλιών πωλήσεων της ASUS τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Για κάθε αγορά, η ASUS παρέχει επίσης εγγύηση επισκευής έως 3 χρόνια και υπηρεσία ASUS Expert VIP Warranty.

Το πρόγραμμα ASUS Expert VIP Warranty παρέχει πλεονεκτήματα στους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης 100 τοις εκατό για το κόστος σέρβις και ανταλλακτικών για ζημιές που προκαλούνται από αμέλεια του χρήστη μία φορά το πρώτο έτος. Οι χρήστες που επωφελούνται από την Εγγύηση ASUS Expert VIP θα λάβουν επίσης υπηρεσίες προτεραιότητας κατά τη διαδικασία αξίωσης εγγύησης.

Με κάθε αγορά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή ExperCenter D7 Mini Tower, οι χρήστες θα λάβουν επίσης δωρεάν βοηθητικά αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη 21,5 ιντσών με οθόνη LCD.

Εν τω μεταξύ, για την υποστήριξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, η απόδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή τροφοδοτείται από έναν ισχυρό επεξεργαστή από τον Intel Core i5 ή i7 12ης γενιάς και την GPU NVIDIA GeForce RTX 3060.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με υποδοχές DDR4 U-DIMM RAM χωρητικότητας έως 128 GB και αποθήκευσης PCle NVMe M.2 SSD έως 1 TB και σκληρό δίσκο SATA 3,5″ έως 2 TB.

Το λειτουργικό σύστημα στο περιεχόμενο στην οθόνη της οθόνης εκτελεί Windows 10 Pro, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Group Policy για να διευκολύνει τους διαχειριστές IT να διαμορφώσουν ορισμένες πολιτικές στο δίκτυο. Στη συνέχεια, επίσης η δυνατότητα Windows Update for Business για τον έλεγχο των ενημερώσεων σε κάθε τερματικό.

ASUS-ExpertCenter-D7-Mini-Tower-D700M

Με βάρος 6 κιλά, ο πύργος ExpertCenter D7 Mini έχει διαστάσεις 37 τοις εκατό μικρότερες από άλλους παραδοσιακούς υπολογιστές πύργου, έτσι ώστε ο χώρος εργασίας του γραφείου του χρήστη να αισθάνεται ευρύχωρος. Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής είναι επίσης σκληρός και ασφαλής χάρη στην πιστοποίηση του αμερικανικού στρατιωτικού προτύπου MIL-STD-810H που έχει περάσει από τη διαδικασία δοκιμών.

Όχι μόνο αυτό, ο επιτραπέζιος υπολογιστής ExpertCenter D7 Mini Tower παρέχει επίσης πλήρεις θύρες I/O κατανεμημένες στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν 2 θύρες USB 2.0 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C και 1x 3,5mm combo jack ήχου.

Ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν 2 θύρες USB 2.0 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C και 1x 3,5mm combo jack ήχου. Αυτή η συσκευή αποθήκευσης επιτραπέζιου υπολογιστή μπορεί επίσης να αφαιρεθεί μόνο με ένα δάχτυλο, έτσι ώστε οι χρήστες να εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια για την αναβάθμιση εξαρτημάτων και τις τακτικές επισκευές.

Όσον αφορά τον ήχο, αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής υποστηρίζεται από ήχο υψηλής ευκρίνειας 7.1 καναλιών, τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου αμφίδρομης τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί να μειώσει τον θόρυβο γύρω από τον χρήστη κατά τη διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων βίντεο και υποστηρίζει πιστοποίηση ήχου DTS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *