27 Μαρτίου, 2023

Γίνετε πιο δημιουργικοί, το TikTok παρουσιάζει πολλές νέες δυνατότητες για επεξεργασία βίντεο

Gadgetren – Για να μπορούν οι χρήστες να είναι πιο ελεύθεροι να είναι δημιουργικοί στη δημιουργία περισσότερων βίντεο, η υπηρεσία μικρού μήκους βίντεο TikTok έχει προσφέρει νέες δυνατότητες για επεξεργασία βίντεο.

Οι νέες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο στο TikTok σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε βίντεο κλιπ, ήχους, εικόνες, κείμενο, επικαλύψεις, ταχύτητα βίντεο, καρέ και ηχητικά εφέ.

Όλες οι νέες δυνατότητες του TikTok μπορούν πλέον να τις απολαμβάνουν οι χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες. Αργότερα, αυτές οι νέες δυνατότητες θα είναι σταδιακά διαθέσιμες και σε άλλες χώρες. Παρέχοντας πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, τώρα οι χρήστες του TikTok μπορούν να εργάζονται πιο ελεύθερα χωρίς τη βοήθεια άλλων εφαρμογών.

Επομένως, οι χρήστες δεν χρειάζεται να μεταβούν σε άλλες εφαρμογές προτού η μεταφόρτωση βίντεο λειτουργήσει στο TikTok. Όπως ξέρουμε, υπάρχει και μια εφαρμογή CapCut από την ByteDance που μπορεί να μας βοηθήσει να επεξεργαστούμε βίντεο με ολοκληρωμένες και εύκολες δυνατότητες.

Επιπλέον, με την παρουσίαση αυτής της νέας δυνατότητας επεξεργασίας βίντεο, το TikTok δεν είναι μόνο μια σύντομη υπηρεσία βίντεο για την αλληλεπίδραση των χρηστών μεταξύ τους μέσω βίντεο, αλλά και μια υπηρεσία επεξεργασίας βίντεο.

  TikTok-New-Video-Editing-Features

Με μια νέα δυνατότητα προσαρμογής βίντεο κλιπ, μπορούμε πλέον να στοιβάζουμε, να κόβουμε και να διαχωρίζουμε βίντεο και ήχο. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε, να επεξεργαστούμε κείμενο στο βίντεο, για να ορίσουμε τη διάρκεια.

Υπάρχει επίσης η επιλογή προσθήκης επικάλυψης φωτογραφίας ή βίντεο για προβολή εικόνας σε εικόνα. Για να μην ξεχνάμε, τώρα θα μπορούμε επίσης να ρυθμίσουμε την ταχύτητα βίντεο να είναι πιο αργή ή μεγαλύτερη. Στη συνέχεια, μεγεθύνετε επίσης το κλιπ, περιστρέψτε το βίντεο κλιπ και προσθέστε ηχητικά εφέ στο βίντεο.

Εκτός από μια σειρά νέων λειτουργιών επεξεργασίας βίντεο, το TikTok έχει επίσης αναπτύξει μια λειτουργία Photo Mode που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με ένα μοντέλο καρουζέλ. Η ίδια η λειτουργία φωτογραφίας στο TikTOk μοιάζει με το Feed στο Instagram.

Μέσω της λειτουργίας Photo Mode, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι της επιλογής μας ή να γράψουμε μια μεγάλη περιγραφή έως και 2.200 χαρακτήρων, ώστε να μπορούμε να εκφράσουμε ένα βαθύτερο μήνυμα από τη μεταφόρτωση φωτογραφιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *