23 Μαρτίου, 2023

Γίνοντας τόπος συνάντησης για δημιουργικούς ηθοποιούς, το IdeaFest 2022 διεξάγεται επίσημα

Gadgetren – Μετά από μια απουσία δύο ετών από την πανδημία COVID-19, ένα εθνικό φεστιβάλ δημιουργικής βιομηχανίας που ονομάζεται IdeaFest πραγματοποιήθηκε ξανά στην Τζακάρτα, το οποίο βρίσκεται στο Συνεδριακό Κέντρο της Τζακάρτα (JCC) Senayan.

Μέσα από το IdeaFest 2022 αυτή τη φορά, το IdeaFest φέρει ένα θέμα με τίτλο Reality Redified. Στην εκδήλωση IdeaFest, οι επισκέπτες θα έχουν μια ποικιλία προγραμμάτων που περιλαμβάνουν το Conference, το IdeaTalks, το Blokverse, το IdeaFest Music και το Lucu Fest. Δημιουργοί από διάφορες κοινότητες θα συγκεντρωθούν σε αυτό το δημιουργικό φεστιβάλ και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν σε ποια εκδήλωση είναι κατάλληλη να λάβουν μέρος.

Το IdeaFest 2022 θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου 2022. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις μέσα από περισσότερες από 80 ειδικές συνεδρίες με περισσότερους από 180 ομιλητές ή ομιλητές από δημιουργούς στους τομείς τους όπως μουσική, τέχνη, κωμωδία, οικονομία, κινηματογράφος, δημιουργοί ψηφιακού περιεχομένου, influencers και πολλά άλλα.

Για διεθνείς ομιλητές, το IdeaFest 2022 θα παρουσιάσει τον Takashi Murakami και άλλους εγχώριους παίκτες της δημιουργικής βιομηχανίας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σειρά εκδηλώσεων IdeaFest 2022 μέσω ideafest.id/ και κάθε επισκέπτης που θέλει να παρακολουθήσει αυτό το δημιουργικό φεστιβάλ πρέπει να αγοράσει εκ των προτέρων εισιτήρια που μπορούν να αγοραστούν μέσω του ιστότοπου IdeaFest ή στο ηλεκτρονικό εμπόριο Blibli.

Οι τιμές ξεκινούν από 110.000 Rp. για το πρόγραμμα Blokverse, 195.000 Rp. για το μουσικό πρόγραμμα, 550.000 Rp. για το πρόγραμμα IdeaTalks, 935.000 Rp. για το πρόγραμμα του συνεδρίου, έως εισιτήρια Super Pass για 1.815.000 Rp. IdeaFest. 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι το IdeaFest 2022 στο πρόγραμμα IdeaTalks θα πραγματοποιήσει επίσης ειδικές συνεδρίες με ψηφιακά και τεχνολογικά θέματα στις 26 Νοεμβρίου 2022, όπως How Creators Should Launch the NFT Project, Meet the Metahuman, Blurring The Line of Art & Tech, Integrating ESG in startups Επιχειρηματικό μοντέλο, αντίκτυπος και λειτουργία, και επαναπροσδιορισμός του ψηφιακού οικοσυστήματος στην εκπαίδευση, την υγεία και τα παιχνίδια.

  IdeaFest-2022-2

Ο Wanyi Pratiknyo ως Διευθύνων Σύμβουλος της 11th Space Indonesia είπε ότι με το θέμα Reality Redefined, το κόμμα του είναι σύμφωνο με τις τρέχουσες συνθήκες όπου η Ινδονησία έχει περάσει από πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ειδικά αλλαγές για τη δημιουργική βιομηχανία.

«Ως εκ τούτου, ένα πράγμα που ελπίζουμε επίσης από το Reality Redefined IdeaFest 2022 μπορεί να εμπνεύσει πολλούς δημιουργικούς παράγοντες, κοινότητες, επιχειρηματίες να αρχίσουν να προετοιμάζουν τη βιομηχανία μας στο μέλλον, πώς διαμορφώνεται και μπορεί να επιβιώσει η βιομηχανία μας», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *