1 Απριλίου, 2023

Γιατί δεν ανοίγει τώρα το YouTube Go; Αυτος ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ!

Gadgetren – Η εφαρμογή YouTube Go μπορεί πράγματι να είναι μια πιο ελαφριά εναλλακτική λύση για ορισμένους από εμάς, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε διάφορα είδη περιεχομένου βίντεο στην υπηρεσία YouTube.

Η εφαρμογή, η οποία παρουσιάστηκε από το 2016, οφείλεται στο ότι έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστη προβολή για συσκευές με περιορισμένες προδιαγραφές και συνδέσεις στο διαδίκτυο. Έτσι, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο YouTube με διασκέδαση.

Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης αρκετές πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι λιγότερο χρήσιμες από το κύριο YouTube. Αυτό περιλαμβάνει ρυθμίσεις ποιότητας εικόνας, λειτουργίες λήψης και υποστήριξη κοινής χρήσης βίντεο.

Το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό αυτή η ελαφριά έκδοση της εφαρμογής δεν μπορεί να ανοίξει από τους χρήστες. Θα ανακατευθυνθούμε ακόμη και στη χρήση της κύριας εφαρμογής YouTube όταν προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτήν.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να το ξεπεράσουμε λίγο αν θέλουμε να κατεβάσουμε αυτήν την εφαρμογή που φτιάχτηκε από την Google επειδή δεν βρίσκεται πλέον στο Play Store. Φυσικά, αυτό το πρόβλημα δεν προέρχεται από σφάλματα ή σφάλματα χρήσης, αλλά υπάρχουν πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης.

Γιατί δεν μπορεί να ανοίξει το YouTube Go;

Συμφωνώς προς ανακοίνωση που υποβλήθηκε από την Google Τον Μάιο του 2022, η εφαρμογή YouTube Go σταμάτησε επίσημα από τον Αύγουστο του 2022. Συνιστάται επίσης στους χρήστες να μεταβούν στην κύρια εφαρμογή για πρόσβαση στην υπηρεσία.

Η Google επιβεβαιώνει ότι καθώς το YouTube Go αναπτύσσεται, έχει επενδύσει και στην αναβάθμιση της κύριας εφαρμογής YouTube. Αυτό περιλαμβάνει την προσπάθεια ενίσχυσης της απόδοσης για περιορισμένες συσκευές και συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Προσπαθούν επίσης να κάνουν την κύρια εφαρμογή YouTube να λειτουργεί καλύτερα σε αυτό το περιβάλλον. Στόχος του είναι να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη σε ολόκληρη την κοινότητά του.

Λόγω της κύριας εφαρμογής YouTube που είναι πλέον σε θέση να λειτουργεί καλύτερα για συσκευές εισαγωγικής κατηγορίας και αργά δίκτυα Διαδικτύου, ο τεχνολογικός γίγαντας αποφάσισε να κλείσει το YouTube Go.

Επιπλέον, η κύρια εφαρμογή YouTube έχει πλέον επιπλέον υποστήριξη που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο στη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ειδικά για να μειώσουμε τη χρήση των ορίων στο διαδίκτυο.

Σε σύγκριση με το YouTube Go, η κύρια εφαρμογή έχει επίσης περισσότερες δυνατότητες που θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη για σχολιασμό, μεταφόρτωση, δημιουργία περιεχομένου και χρήση σκούρου θέματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *