1 Απριλίου, 2023

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Instagram παρόλο που το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης είναι σωστά;

Gadgetren – Αν και είναι πολύ εύκολο να εισέλθετε ή να εγγραφείτε στην εφαρμογή Instagram χρησιμοποιώντας έναν αριθμό κινητού ή email, ίσως ορισμένοι χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν στον δικό τους λογαριασμό.

Αυτό έχει γίνει κάτι συνηθισμένο που ισχύει τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Παρόλο που έχουμε εισαγάγει σωστά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης κατά τη σύνδεση στον δικό μας λογαριασμό Instagram.

Τόσοι πολλοί χρήστες έχουν βιώσει αυτό το περιστατικό. Ο λόγος που δεν μπορούμε να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας στο Instagram δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μόνο ένας παράγοντας. Πρέπει να εξετάσουμε διάφορες άλλες δυνατότητες εάν αποδειχθεί ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας είναι σωστά.

Ένα από αυτά είναι ότι η εφαρμογή Instagram δεν είναι ενημερωμένη, επομένως πρέπει να κατεβάσετε μια νέα έκδοση στο Apple App Store ή στο Google Play Store. Η ομάδα του Gadgetren δεν μπόρεσε να εισέλθει στο Instagram επειδή εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιούσε μια δοκιμαστική εφαρμογή που στη συνέχεια έκανε τη σελίδα του Instagram να γίνει μαύρη όταν ήθελαν να συνδεθούν ξανά.

Για να μπορέσετε επίσης να λύσετε το πρόβλημα της αδυναμίας σύνδεσης στο Instagram, η ομάδα του Gadgetren θα μοιραστεί διάφορους τρόπους για να μπορέσει να ανακτήσει το πρόβλημα που συνοψίζεται από Κέντρο βοήθειας Instagram και δική σας εμπειρία.

Πώς να το ξεπεράσετε Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Instagram

Δώστε προσοχή στη σύνδεση στο Διαδίκτυο

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω με μια μέθοδο που είναι λίγο περίπλοκη. Είναι καλή ιδέα να πρέπει να ελέγξετε ξανά τη σύνδεση δικτύου στο διαδίκτυο που έλαβε η συσκευή, σε αυτήν την περίπτωση εάν η σύνδεση είναι καλή ή όχι. Εάν δεν είναι καλό, τότε μπορείτε να εισέλθετε ξανά στο Instagram χρησιμοποιώντας μια καλύτερη σύνδεση.

Ελέγξτε τις ενημερώσεις εφαρμογών Instagram

Ελέγχοντας την εφαρμογή Instagram, θα λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της αδυναμίας σύνδεσης στον λογαριασμό σας στο Instagram. Αυτό συμβαίνει επειδή υπηρεσίες όπως το Instagram απαιτούν συχνά την πιο πρόσφατη έκδοση για συγχρονισμό μεταξύ τους στον διακομιστή, ειδικά εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογής

Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο μενού Εφαρμογές και αναζητήστε το Instagram στη λίστα εφαρμογών. Στη συνέχεια, αναγκαστική έξοδος από το Instagram πατώντας το μενού Αναγκαστικό κλείσιμο. Στη συνέχεια, καθαρίστε τον αποθηκευτικό χώρο του Instagram, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών και των δεδομένων.

Μην ξεχάσετε να επιτρέψετε ξανά όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται το Instagram, όπως κάμερα, αρχεία και πολυμέσα, τοποθεσία και μικρόφωνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε ξανά το Instagram και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Instagram

Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram με όλα τα μαύρα φόντο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να τον απεγκαταστήσετε. Μετά από αυτό, θα προσπαθήσετε να κατεβάσετε ξανά το Instagram και, στη συνέχεια, εισαγάγετε ξανά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας ως συνήθως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *