21 Μαρτίου, 2023

Γιατί τα σημεία Telkomsel μπορούν να εξαφανιστούν; Αποδεικνύεται ότι αυτός είναι ο λόγος

Gadgetren – Για να δώσουμε εκτίμηση σε παλιούς και νέους χρήστες, Telkomsel παρουσιάζει κάθε χρόνο το πρόγραμμα Telkomsel Points.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, Σημεία Telkomsel είναι ένα σημείο που μπορεί αργότερα να ανταλλάσσεται με μια ποικιλία ελκυστικών βραβείων που κυμαίνονται από ανανεώσεις, ηλεκτρονικά κουπόνια αγορών, φαγητό, ψυχαγωγία, κινητά τηλέφωνα, μοτοσικλέτες μέχρι αυτοκίνητα.

Κάθε έπαθλο που θέλετε να λάβετε, φυσικά, πρέπει να προσαρμόζεται στον αριθμό των πόντων που χρειάζονται, επομένως πρέπει να το προσθέτετε από καιρό σε καιρό.

Δυστυχώς κάποια στιγμή, διαπιστώσατε ότι οι πόντοι Telkomsel που είχαν συλλεχθεί είχαν εξαφανιστεί όταν ελέγχονταν μέσω της εφαρμογής ή του κωδικού UMB.

Λόγοι για τους οποίους εξαφανίζονται τα σημεία Telkomsel

Ως αποτέλεσμα του διακομιστή σφαλμάτων Telkomsel

Στην πραγματικότητα, τα σημεία Telkomsel εξαφανίστηκαν ξαφνικά πολλές φορές όταν το σύστημα και ο διακομιστής της Telkomsel αντιμετώπιζαν προβλήματα. Για να το ξεπεράσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω Απευθείας Μήνυμα (DM) στο Επίσημος λογαριασμός της Telkomsel στο Twitter.

Αργότερα, το προσωπικό Εξυπηρέτησης Πελατών της Telkomsel θα ζητήσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, το πλήρες όνομα, τον τόπο και την ημερομηνία γέννησης, καθώς και τους πόντους Telkomsel που λείπουν. Επιπλέον, τα παράπονα θα διεκπεραιωθούν τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Εάν το παράπονο επιλυθεί επιτυχώς, το προσωπικό της Εξυπηρέτησης Πελατών της Telkomsel θα σας στείλει ένα μήνυμα σχετικά με τους επιστραφέντες Πόντους Telkomsel. Θα σας ζητηθεί να ελέγξετε τα σημεία Telkomsel μέσω της εφαρμογής ή του κωδικού UMB.

Εκτός από το να περάσετε από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Telkomsel, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το GraPARI Telkomsel για να βοηθηθείτε απευθείας από το προσωπικό για την επιστροφή των Πόντων Telkomsel.

Υπέρβαση προθεσμίας

Οι πόντοι Telkomsel μπορούν επίσης να χαθούν αν δεν τους χρησιμοποιήσετε μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό συμβαίνει επειδή η Telkomsel θα επαναφέρει τα σημεία που ανήκουν στον χρήστη στο 0.

Για παράδειγμα, αν είχατε 30.000 πόντους Telkomsel μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 χθες και δεν τους χρησιμοποιήσατε καθόλου, οι Πόντοι Telkomsel θα διαγραφούν αυτόματα την επόμενη μέρα επειδή έχουν ξεπεράσει το όριο.

Αντί να μετανιώνετε για την εξαφάνισή σας, θα πρέπει πάντα να ανταλλάσσετε πόντους για ελκυστικές ανταμοιβές πριν από το τέλος του έτους. Φυσικά, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ανταλλάξετε πόντους Telkomsel με πίστωση ή ηλεκτρονικά κουπόνια.

Μπορείτε να ανταλλάξετε πόντους Telkomsel για ανταμοιβές εύκολα μέσω της εφαρμογής MyTelkomsel που μπορείτε να κατεβάσετε από Google Play Store ή Apple App Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *