23 Μαρτίου, 2023

Γιορτάστε την 18η επέτειο, το OPPO προσκαλεί τους χρήστες να συμμετάσχουν στην παγκόσμια κοινότητά του

Gadgetren – Προκειμένου να γιορτάσει χθες τα 18α γενέθλιά της στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, η OPPO κυκλοφόρησε μια νέα σειρά υπηρεσιών που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας και στη βελτίωση των σχέσεων με τους χρήστες.

Μία από τις υπηρεσίες που έχουν δρομολογηθεί είναι η παρουσία του Παγκόσμια Κοινότητα OPPO. Μέσω της Παγκόσμιας Κοινότητας OPPO, η OPPO προσκαλεί τους πελάτες της να εμπλακούν, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να μοιραστούν με την OPPO.

Διάφορες δραστηριότητες μέσω του προγράμματος θα οργανωθούν από την Παγκόσμια Κοινότητα OPPO, όπως οι Πρεσβευτές Προϊόντων OPPO που θα παρέχουν την ευκαιρία στους πελάτες να είναι οι πρώτοι που θα γνωρίσουν τα τελευταία προϊόντα και τις καινοτομίες της OPPO.

Άλλα προγράμματα στην Παγκόσμια Κοινότητα OPPO είναι το ανοιχτό φόρουμ O-Chat όπου οι πελάτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να συζητούν ελεύθερα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες OPPO και το OPPO Lifesetter που προσκαλεί τους χρήστες να μοιραστούν ιστορίες ζωής.

Εκτός από τη δυνατότητα συμμετοχής στις διάφορες δραστηριότητες του προγράμματος που παρέχονται, οι πελάτες OPPO θα επωφεληθούν από την πρόσβαση σε πληροφορίες, ενημερώσεις, όλες τις δραστηριότητες OPPO και μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά κανάλια για να επικοινωνούν σε βάθος με ειδικούς για να συζητήσουν τις εμπειρίες των χρηστών και τις απόψεις για τα προϊόντα OPPO και Υπηρεσίες.

Επιπλέον, μέσω αυτού του ειδικού καναλιού, οι συνάδελφοι χρήστες του OPPO μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν απευθείας. Όσον αφορά το OPPO, αυτή η Παγκόσμια Κοινότητα είναι ένα μέρος για να λαμβάνετε σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες OPPO και να κατανοείτε καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Με την ίδια ευκαιρία, η OPPO τόνισε επίσης τη συνεχή υποστήριξή της σε τέσσερις τομείς, δηλαδή την προστασία του περιβάλλοντος, την ενδυνάμωση των νέων, την ψηφιακή ένταξη και την υγεία και την ευημερία.

OPPO-Κοινότητα

Στη συνέχεια, η OPPO φέρεται να έχει ξεκινήσει επίσης ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για επαγγελματίες της τεχνολογίας για να γεννήσουν νέες τεχνολογικές καινοτομίες με τον τίτλο OPPO Research Institute Innovation Accelerator. Έχοντας το θέμα της Ενάρετης Καινοτομίας, αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα ανοίγει ευρείες προτάσεις τεχνολογικής καινοτομίας που φέρουν δύο σημαντικά θέματα, την Προσιτή Τεχνολογία και την Ψηφιακή Υγεία.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 536 προτάσεις από 39 χώρες και περιοχές και οι 10 πρώτες νικητήριες προτάσεις έχουν λάβει περίπου 46.000 USD η καθεμία. Οι νικητές θα λάβουν περαιτέρω ευκαιρίες σε επενδύσεις, τεχνολογική υποστήριξη, έρευνα, εμπορικές συνεργασίες και παγκόσμια προβολή από την OPPO και τους συνεργάτες της.

Εν τω μεταξύ, στο μέλλον, η OPPO είπε ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει την επωνυμία και την επιχείρησή της για να παρέχει πάντα περισσότερη αξία στους καταναλωτές και την κοινωνία. Από την πλευρά των επιχειρήσεων, η OPPO θα επικεντρωθεί στις τέσσερις κύριες κατευθύνσεις του μέλλοντος, δηλαδή την έξυπνη μάθηση, την έξυπνη παραγωγικότητα, την έξυπνη ψυχαγωγία και την έξυπνη υγειονομική περίθαλψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *