23 Μαρτίου, 2023

Γνωρίζοντας τι είναι το Smartfren VoWiFi – Μια ειδική τηλεφωνική υπηρεσία για το Andromax

Gadgetren – Όσον αφορά τα θέματα καινοτομίας, θα μπορούσατε να πείτε Smartfren είναι ένας από τους παρόχους που παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες στους χρήστες του.

Ακόμα και το Smartfren έχει κυκλοφορήσει VoLTE και VoWiFi στην Ινδονησία. Το ίδιο το VoLTE είναι Voice Over LTE που επιτρέπει στους χρήστες Smartfren να πραγματοποιούν τηλεφωνικές συνομιλίες μέσω του δικτύου LTE.

Η Smartfren ισχυρίζεται ότι ο ήχος που παράγεται είναι καθαρός επειδή χρησιμοποιεί ένα γρήγορο δίκτυο LTE. Εν τω μεταξύ, το VoWiFi είναι Voice Over WiFi, το οποίο είναι μια τηλεφωνική κλήση που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο WiFi για σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη εφαρμογής.

Για να μάθετε περισσότερα, η ομάδα του Gadgetren ρώτησε αμέσως τον επίσημο λογαριασμό Twitter @smartfrencare μέσω Απευθείας Μηνύματος (DM) εάν οι υπηρεσίες VoWiFi ήταν διαθέσιμες στην Ινδονησία.

Επιπλέον, το προσωπικό διαχείρισης απάντησε αμέσως ότι η υπηρεσία VoWiFi ήταν ήδη διαθέσιμη στην Ινδονησία. Ωστόσο, μόνο λίγα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία, δηλαδή το Andromax B και το Andromax L.

Smartfrencare

Με άλλα λόγια, όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Andromax B μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις VoWiFi σε άλλες σειρές κινητών τηλεφώνων ή στο Andromax L. Ομοίως, οι χρήστες του Andromax L μπορούν να συνομιλούν με άλλες σειρές κινητών τηλεφώνων ή με το Andromax B.

Πιο συγκεκριμένα, το VoWiFi διευκολύνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων Andromax B και Andromax L που βρίσκονται σε περιοχές με ασθενή σήματα κινητής τηλεφωνίας Smartfren να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις όταν είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi.

Ωστόσο, ο Smartfren δήλωσε ότι οι συνομιλίες με το VoWiFi θα απορροφούσαν τακτικούς παλμούς όπως οι κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις. Για το λόγο αυτό, η Smartfren δεν το έχει παρουσιάσει για άλλες μάρκες κινητών τηλεφώνων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δίκτυο WiFi που χρησιμοποιείται πρέπει επίσης να είναι σταθερό, ώστε οι χρήστες που επικοινωνούν μεταξύ τους με τεχνολογία VoWiFi να μπορούν να ακούν καθαρά τις φωνές.

Παρόλο που οι λειτουργίες VoLTE και VoWiFi είναι διαθέσιμες στην Ινδονησία, εξακολουθούν να μην είναι δημοφιλείς στο κοινό επειδή είναι ευκολότερο να πραγματοποιείτε κλήσεις ή βιντεοκλήσεις μέσω εφαρμογών συνομιλίας όπως το WhatsApp, το Telegram, το LINE και άλλες.

Επιπλέον, η τεχνολογία VoWiFi στους χειριστές Smartfren εξακολουθεί να περιορίζεται μόνο σε Andromax B και Andromax L. Για να διαδοθεί περαιτέρω, η Smartfren πρέπει να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες της για διάφορες σειρές και μάρκες κινητών τηλεφώνων, ειδικά εκείνων που χρησιμοποιούνται ευρέως από τους Ινδονήσιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *