25 Μαρτίου, 2023

Δεν κυκλοφόρησε επίσημα, το OPPO Find N2 Flip δημοπρατήθηκε για συνολικά 230 εκατομμύρια ρουπίες!

Gadgetren – Παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ινδονησία, το νεότερο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο OPPO Find N2 Flip αναφέρεται ότι πουλήθηκε για συνολική τιμή 230 εκατομμυρίων ρουπίων στην Ινδονησία.

Οι πωλήσεις μέσω δημοπρασίας πριν από την κυκλοφορία του οργανώθηκαν από την ίδια την OPPO με στόχο να δει τον ενθουσιασμό των χρηστών στην premium κατηγορία. Δύο μοντέλα της συσκευής OPPO Find N2 Flip με χρώματα Astral Black και Moonlight Purple δημοπρατήθηκαν όπου και τα δύο κατάφεραν να προσελκύσουν συμμετέχοντες στη δημοπρασία.

Όσον αφορά το OPPO Find N2 Flip, το χρώμα Astral Black πουλήθηκε για 110 εκατομμύρια Rp., ενώ το χρώμα Moonlight Purple πουλήθηκε για 120 εκατομμύρια Rp. Με αυτή τη φανταστική τιμή, η OPPO θεωρεί ότι αυτό το πτυσσόμενο κινητό τηλέφωνο μπορεί να γίνει μια καλά αποδεκτή συσκευή στην premium κατηγορία, επειδή οι καταναλωτές σε αυτήν την αγορά χαρακτηρίζονται ως δύσκολο να διεισδύσουν.

Ο Bernard Akilis είναι ένας επιχειρηματίας που έγινε ο πρώτος ιδιοκτήτης του OPPO Find N2 Flip Astral Black μέσω μιας διαδικασίας δημοπρασίας στην Ινδονησία. Ο Bernard αποκάλυψε ότι αυτό που ήταν ενδιαφέρον για αυτόν να έχει τη συσκευή ήταν η μεγάλη εξωτερική οθόνη.

«Για να μην αναφέρουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα της κάμερας. Μου αρέσουν πολύ επίσης τα χρώματα, ειδικά το Astral Black, ένα κομψό μαύρο με premium φινίρισμα σε ματ φινίρισμα», είπε.

Η OPPO δήλωσε ότι στη διαδικασία δημοπρασίας OPPO Find N2 Flip, όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν την εντύπωση ότι η συσκευή Find N2 Flip είναι μια premium συσκευή με διάφορα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά της Ινδονησίας.

Ο Peter Lee ως Επικεφαλής της σειράς προϊόντων OPPO Find είπε ότι τα αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα OPPO που κατασκευάζονται πρέπει να πληρούν τέσσερα πρότυπα, όπως ο έξυπνος σχεδιασμός, οι αόρατες εγκοπές οθόνης, η υψηλή ανθεκτικότητα και η μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα.

Bernard-Mind.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο OPPO Find N2 Flip έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι παρόν στην Ινδονησία, ωστόσο OPPO δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η συσκευή έχει επίσης λάβει πιστοποίηση P3DN από το Υπουργείο Βιομηχανίας (Kemenperin) και έχει καταχωρηθεί στον ιστότοπο πιστοποίησης της Ινδονησίας Postel.

Με αυτόν τον τρόπο το OPPO Find N2 Flip έχει λάβει επίσημη άδεια από την κυβέρνηση για να διατεθεί στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον. Στην εκδήλωση MWC 2023 τον περασμένο Μάρτιο, αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει επίσης λάβει διάφορα βραβεία από μέσα ενημέρωσης και παράγοντες επιρροής στον κόσμο.

Το OPPO Find N2 Flip κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά και στη συνέχεια κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πριν από την ευρωπαϊκή αγορά με τιμή 849 λίρες στερλίνας ή το ισοδύναμο των 15,5 εκατομμυρίων Rp. για την παραλλαγή της χαμηλότερης χωρητικότητας αποθήκευσης. Ποια πιστεύετε ότι είναι η τιμή για το OPPO Find N2 Flip στην Ινδονησία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *