27 Μαρτίου, 2023

Δεν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις, η Apple κυκλοφορεί τα iPhone 14 και 14 Plus

Gadgetren – Η Apple παρουσίασε τη νέα της συσκευή iPhone 14ης γενιάς στην παγκόσμια αγορά μέσω του Apple Event που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Αυτή η σειρά iPhone 14 περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα, αλλά αυτή τη φορά η Apple αφαίρεσε το iPhone Mini και πρόσθεσε μια παραλλαγή Plus.

Για τη μη Pro έκδοση της τελευταίας σειράς iPhone, αυτό περιλαμβάνει iPhone 14 και iPhone Plus το οποίο μπορεί ήδη να παραγγελθεί παγκοσμίως στις 9 Σεπτεμβρίου 2022. Στη συνέχεια, οι νέοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν αμέσως το iPhone 14 από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ για το iPhone 14 Plus από τις 7 Οκτωβρίου 2022.

Όσον αφορά την τιμή, το iPhone 14 κοστολογείται από 799 USD ή ισοδύναμο με 11,9 εκατομμύρια Rp., ενώ το iPhone 14 Plus κυκλοφορεί από 899 USD ή 13,4 εκατομμύρια Rp. Υπάρχουν πέντε χρώματα για να διαλέξετε και για τα δύο, δηλαδή τα μεσάνυχτα, το μπλε, το αστρικό φως, το μωβ και το κόκκινο. Και οι δύο παρέχουν επιλογές εσωτερικής αποθήκευσης 128 GB, 256 GB και 512 GB.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus γενικά δεν διαφέρουν τόσο από το iPhone 13 Series που θα κυκλοφορήσει το 2021. Αυτή η νέα συσκευή φέρνει βελτιώσεις στις πτυχές της φωτογραφίας, του έκτακτου SOS μέσω δορυφόρου, της ανίχνευσης σύγκρουσης και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η δυνατότητα έκτακτης κλήσης SOS μέσω δορυφόρου μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να λάβουν βοήθεια χωρίς να συνδεθούν στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή στο Διαδίκτυο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και είναι δωρεάν μόνο για δύο χρόνια.

Apple-iPhone-14-dan-iPhone-14-Plus-Emergency-SOS-Satelite

Αυτή η συσκευή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το ίδιο chipset στη σειρά iPhone 13, το A15 Bionic. Το chipset περιέχει CPU 6 πυρήνων, GPU 5 πυρήνων και νευρωνικό κινητήρα 16 πυρήνων. Αυτό το chipset μπορεί επίσης να υποστηρίξει δίκτυα 5G και eSim.

Στην πλευρά της οθόνης, το iPhone 14 έχει μέγεθος 6,1 ιντσών και η οθόνη του iPhone 14 Plus έχει μέγεθος 6,7 ίντσες. Και τα δύο χρησιμοποιούν πάνελ OLED με Super Retina XDR και είναι εξοπλισμένα με επίπεδο φωτεινότητας 1200 nits και Dolby Vision. Μην ξεχνάτε ότι οι οθόνες αυτών των δύο τηλεφώνων έχουν επίσης επικαλυφθεί με κεραμική ασπίδα και τα κινητά τηλέφωνα είναι ανθεκτικά σε πιτσιλιές νερού και σκόνης.

Apple-iPhone-14-and-iPhone-14-Plus-Color-

Για τη φωτογραφία, η πίσω κάμερα του iPhone 14 και του iPhone 14 Plus παρέχει δύο φακούς, συγκεκριμένα έναν κύριο φακό 12 MP με διάφραγμα f/1,5 και έναν αισθητήρα 1,9 ιντσών εξοπλισμένο με OIS και έναν ευρυγώνιο φακό 12 MP. Στη συνέχεια, ο μπροστινός φακός έχει ανάλυση 12MP με διάφραγμα f/1,9 και τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης.

Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζεται ότι είναι 38 τοις εκατό καλύτερη από την προηγούμενη γενιά για λήψη σε χαμηλό φωτισμό. Οι πίσω κάμερες αυτών των δύο συσκευών υποστηρίζονται επίσης για τη λειτουργία Action Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο χωρίς τη βοήθεια τρίποδου ή αντίζυμου.

Τα αποτελέσματα βίντεο με αυτές τις δύο κάμερες μπορούν επίσης να φτάσουν την ανάλυση 4K στα 30 fps και 4K στα 24 fps, τα οποία υποστηρίζονται από το Dolby Vision HDR. Επιπλέον, αυτές οι δύο συσκευές θα έχουν επίσης υποστήριξη για την εφαρμογή Fitness+, πωλούνται χωρίς φορτιστή και οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν με MagSafe.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *