27 Μαρτίου, 2023

Δημιουργήστε ελκυστικές φωτογραφίες πορτρέτου στο OPPO Reno8 T 5G με τη λειτουργία Bokeh Flare Portrait

Για να κάνει τους χρήστες του να μπορούν να παράγουν πιο ελκυστικές φωτογραφίες πορτρέτου, η OPPO παρουσιάζει τη λειτουργία Bokeh Flare Portrait στο κινητό τηλέφωνο Reno8 T 5G.

Στην πραγματικότητα, η λειτουργία Bokeh Flare Portrait υπάρχει από τη σειρά OPPO Reno6. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στην κάμερα σε ένα κινητό τηλέφωνο να παράγει φωτογραφίες με ένα θέμα που φαίνεται εστιασμένο και ομαλό, αλλά έχει στρογγυλό φόντο bokeh όπως η χρήση επαγγελματικής κάμερας.

Καθώς η σειρά Reno αναπτύχθηκε από γενιά σε γενιά, η OPPO συνέχισε επίσης να βελτιώνει τις δυνατότητες της λειτουργίας Bokeh Flare Portrait χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI Deep Learning η οποία είναι ικανή να κατανοεί καρέ-καρέ, ώστε να μπορεί να διακρίνει θέματα και φόντο σε φωτογραφίες με καθαρό διαχωρισμό.

OPPO Reno8 T 5G - Bokeh Flare Portrait

Φυσικά, η λειτουργία Bokeh Flare Portrait που υπάρχει στο OPPO Reno8 T 5G θα βοηθήσει τους χρήστες να παράγουν συναρπαστικές φωτογραφίες πορτρέτου αμέσως χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τον κόπο πρώτα να κάνουν χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα, θα κάνει τις φωτογραφίες πορτρέτου πιο δραματικές όταν ο αλγόριθμος AI που είναι ενσωματωμένος στο Bokeh Flare Portrait ανιχνεύει την ποσότητα φωτός που τρεμοπαίζει πίσω από το θέμα της φωτογραφίας για να δημιουργήσει ένα φόντο bokeh με πολλά στρογγυλά μοτίβα.

Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να είναι πιο δημιουργικοί προσαρμόζοντας το στυλ του θέματος που φωτογραφίζεται ώστε να ταιριάζει σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα πιο ποικίλο φόντο bokeh, ώστε να μην είναι βαρετό.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πορτρέτου Bokeh Flare

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ προεπιλογή στο κινητό τηλέφωνο OPPO Reno8 T 5G
  2. Στην κεντρική σελίδα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗεπιλέξτε το μενού Πορτρέτο
  3. Την ώρα του χαρακτηριστικού Πορτρέτο ενεργόςορίστε μια επιλογή Φίλτρο berikon σύλληψη μαγεία
  4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το μενού Φίλτρα και ορίστε μια επιλογή Bokeh Flare Portrait
  5. Αφού ενεργοποιηθεί η λειτουργία, στρέψτε την κύρια κάμερα OPPO Reno8 T 5G στο θέμα και ορίστε τη σωστή απόσταση στο φόντο
  6. πάτα το κουμπί Παραθυρόφυλλο Εικονικός berikon κύκλος άσπρο
  7. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες Πορτρέτο μπορεί να δει απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες ή Τα αρχεία μου

Εκτός από τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το φως από γύρω σας, οι χρήστες του OPPO Reno8 T 5G μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις ιδιότητες των φώτων και των εργαλείων που εκπέμπουν φως για να αποκτήσουν δημιουργικές φωτογραφίες πορτρέτου.

OPPO-Reno8-T-5G-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8-T-5G-AutoBokeh

Αυτόματο πορτρέτο

OPPO-Reno8-T-5G-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

OPPO-Reno8-T-5G-Malam-Auto

Αυτο

OPPO-Reno8-T-5G-Night-BokehFlarePortrait

Bokeh Flare Portrait

OPPO-Reno8-T-5G-Selfie-Auto

Selfie – Auto

OPPO-Reno8-T-5G-Selfie-Auto Bokeh

Selfie – Auto Portrait

OPPO-Reno8-T-5G-Selfie-BokehFlarePortrait

Selfie – Bokeh Flare Portrait

OPPO-Reno8-T-5G-Selfie-Malam-Auto

Selfie – Auto

OPPO-Reno8-T-5G-Night-Selfie-BokehFlarePortrait

Selfie – Bokeh Flare Portrait

Από τα αποτελέσματα της παραπάνω φωτογραφίας, μπορεί να φανεί ότι η κάμερα και ο αλγόριθμος AI από το OPPO είναι σε θέση να ανιχνεύουν σωστά το θέμα, το περιβάλλον και το φως, ώστε να μπορούν να παράγουν φωτογραφίες πορτρέτου με στρογγυλό φόντο bokeh.

Επιπλέον, τα μαλλιά στο θέμα μπορούν να διαχωριστούν καλά από το φόντο. Ακόμη και σε νυχτερινές συνθήκες, η κάμερα Reno8 T 5G είναι επίσης ικανή να παράγει φωτογραφίες πορτρέτου με θέματα που φαίνονται εστιασμένα, καθαρά και φωτεινά.

Με την υποστήριξη αυτών των διαφορετικών φωτογραφικών χαρακτηριστικών, το OPPO Reno8 T 5G είναι ένα από τα πιο ελκυστικά κινητά τηλέφωνα 5G για να διαλέξετε. Αυτό το προϊόν κοστίζει 5.999.000 IDR για 8GB RAM + 128GB ROM και 6.499.000 IDR για 8GB RAM + 256GB ROM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *