25 Μαρτίου, 2023

Διάρκεια έως και 90 ώρες, το ποντίκι Razer DeathAdder V3 και V3 Pro Faker Edition κυκλοφόρησε επίσημα

Η Gadgetren – Η Razer παρουσίασε επίσημα τα δύο νεότερα gaming ποντίκια της παγκοσμίως, τα οποία περιλαμβάνουν το DeathAdder V3 και το DeathAdder V3 Pro Faker Edition.

Αυτά τα δύο ποντίκια gaming προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα όπου το DeathAdder V3 Pro Faker Edition φέρει ασύρματη σύνδεση ενώ το DeathAdder V3 χρησιμοποιεί μια καλωδιακή σύνδεση Speedflex που έχει ευελιξία.

Όσον αφορά την τιμή, το DeathAdder V3 Pro Faker Edition κοστίζει 169,99 USD ή ισοδύναμο με 2,6 εκατομμύρια Rp., ενώ το DeathAdder V3 κυκλοφορεί σε τιμή 69,99 USD ή περίπου 1 εκατομμύριο Rp. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από τη Razer Indonesia σχετικά με αυτό το νέο προϊόν εάν θα μεταφερθεί και στην Ινδονησία ή όχι.

Το DeathAdder V3 Pro Faker Edition είναι μια νέα ειδική έκδοση gaming ποντίκι που σχεδιάστηκε από τη Razer σε συνεργασία με έναν παίκτη της Esport League of Legend που ονομάζεται Lee ‘Faker’ Sang Hyeok, ο οποίος έχει επιτύχει σε παγκόσμιο επίπεδο κερδίζοντας διαγωνισμούς το 2013, το 2015 και το 2016.

Ο Faker έχει επίσης κερδίσει διαγωνισμούς χρησιμοποιώντας το ποντίκι της Razer και είναι ο μόνος παίκτης που έσπασε το ρεκόρ για περισσότερες από 500 νίκες με 2.600 σκοτώσεις σε όλο τον διαγωνισμό League of Legends στην Κορέα καθώς και 100 νίκες σε διεθνή τουρνουά.

Razer-DeathAdder-V3-Pro-Faker-Edition-3

Μιλώντας για προδιαγραφές, το DeathAdder V3 Pro Faker Edition φέρει το κυρίαρχο κόκκινο χρώμα με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό με τη μορφή του Unkillable Demon King. Ζυγίζει περίπου 63 γραμμάρια που είναι ελαφρώς βαρύτερο από το κανονικό DeathAdder V3 που είναι μόνο 59 γραμμάρια.

Και τα δύο αυτά ποντίκια διαφέρουν επίσης ως προς τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους. Το DeathAdder V3 Pro Faker Edition μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 4.000 Hz με τη χρήση του ασύρματου Dongle HyperPolling ενώ το DeathAdder V3 μπορεί να φτάσει τα 8.000 Hz.

Και τα δύο είναι επίσης εξοπλισμένα με πέντε κουμπιά που μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, τον οπτικό αισθητήρα Razer Focus Pro 30K και το Razer Optical Mouse Switch που φέρεται να χρησιμοποιείται έως και 90 εκατομμύρια κλικ.

Razer-DeathAdder-V3-

Ενώ το ποντίκι DeathAdder V3 από τη σχεδιαστική πλευρά εμφανίζεται σε απλό μαύρο χωρίς κανένα μοτίβο ενσωματωμένο γύρω από το σώμα. Ο Flo Gutierrez ως Διευθυντής του Global Esport στη Razer είπε ότι το κόμμα του πιστεύει στη δημιουργία των καλύτερων συσκευών παιχνιδιού που βοηθούν τους αθλητές της Esport να πετύχουν τη νίκη.

«Το Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition γιορτάζει τη μακροχρόνια φιλία μας με τον Faker από το 2016, δίνοντάς του μια ειδική έκδοση ενός αγαπημένου ποντικιού που συνόδευσε το ταξίδι του ως θρύλος της Esport», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *