27 Μαρτίου, 2023

Διαδίδοντας προσφορές, το πρώτο κατάστημα EraBlue Gadget και Electronics ανοίγει επίσημα στο Tangerang

Gadgetren – Κλείνοντας στα τέλη του 2022, η Erajaya Digital άνοιξε πρόσφατα το πρώτο κατάστημα EraBlue στην Ινδονησία, που βρίσκεται στο Ciledug, Tangerang. Το κατάστημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της PT Erablu Elektronik, είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Erajaya Digital και του The Gioi Di Dong από το Βιετνάμ.

Ακριβώς όπως τα καταστήματα της Erajaya Digital που πωλούν κινητά και ηλεκτρονικά προϊόντα όπως το Erafone & More, το EraBlue προσφέρει επίσης μια ποικιλία από αυτά τα προϊόντα από δημοφιλείς μάρκες όπως η Samsung, η Sony, η LG, η OPPO, η Apple και άλλες.

Στις 24 Νοεμβρίου 2022, το κατάστημα EraBlue πραγματοποίησε μια γιορτή εγκαινίων. Μαζί με αυτή τη στιγμή, το EraBlue έχει επίσης μια σειρά από ελκυστικές προσφορές για όσους επισκέπτες έρχονται να αγοράσουν ηλεκτρονικά προϊόντα στο EraBlue.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022, κάθε επισκέπτης του EraBlue στο Cijantung μπορεί να απολαύσει το πρόγραμμα φλας πώλησης ταψιού μόνο με 15.000 IDR για τις πρώτες 3 ημέρες, εκπτώσεις έως και 31 τοις εκατό και δωρεάν ειδικά δώρα έως 899.000 IDR για ηλεκτρονικά προϊόντα όπως το smart Τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια και κλιματισμός.

Στη συνέχεια, διαθέσιμες εκπτώσεις έως και 36 τοις εκατό για μικρές οικιακές συσκευές και εκπτώσεις έως 1.300.000 IDR για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και εκπτώσεις έως και 40% για αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός από την παροχή προωθήσεων και μια ποικιλία από τα πιο πρόσφατα προϊόντα, το EraBlue παρέχει επίσης υπηρεσίες μετά την πώληση για τους πελάτες με τη μορφή δωρεάν παράδοσης και εγκατάστασης εντός μίας ημέρας μετά την αγορά και αντικατάσταση ενός προς ένα προϊόντος εντός 15 ημερών από την αγορά για ηλεκτρονικά προϊόντα και μικρές οικιακές συσκευές.

EraBlue-2

Σχετικά με τους λόγους επιλογής της τοποθεσίας στο Tangerang για το πρώτο κατάστημα EraBlue, όπως αναφέρει Κινητόο Kim Joong Woon ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Erajaya Digital είπε ότι η Tangerang πιστεύεται ότι είναι μια τοποθεσία με μεγάλες δυνατότητες όπου η αγοραστική δύναμη των ανθρώπων είναι αρκετά καλή.

Με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό για την EraBlue να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα εκεί. Η Erablue σχεδιάζει μάλιστα να προσθέσει άλλα τέσσερα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους στο Tangerang, των οποίων οι τοποθεσίες δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Στο μέλλον, το 2023, το EraBlue θα προσθέσει επίσης περισσότερα καταστήματα σε άλλες περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *