23 Μαρτίου, 2023

Διαδώστε την προσφορά! Η Acer ανοίγει νέο αποκλειστικό κατάστημα στο Pondok Indah Mall 2 Jakarta

Gadgetren – Αφού παρευρέθηκε στο Mall of Indonesia Jakarta, τώρα η Acer Indonesia ανοίγει ξανά το νέο της κατάστημα Exclusive Store στο Pondok Indah Mall (PIM) 2, Νότια Τζακάρτα.

Το κατάστημα Acer Exclusive Store PIM 2 βρίσκεται στον 3ο όροφο με αριθμό 314. Η παρουσία του νέου καταστήματος στο PIM 2 στοχεύει τμήματα χρηστών από διάφορα υπόβαθρα, όπως δημιουργούς περιεχομένου, streamers παιχνιδιών, YouTubers, φοιτητές, εργαζόμενους γραφείου, έως βίντεο συντάκτες.

Ακριβώς όπως το Exclusive Store που ήταν παλαιότερα παρόν στο MOI, το Exclusive Store στο PIM παρέχει επίσης μια ποικιλία προϊόντων φορητών υπολογιστών που κατασκευάζονται από την Acer. Ξεκινώντας από την premium σειρά φορητών υπολογιστών με λεπτό σώμα μέσω της σειράς Swift που ξεκινά από 5 εκατομμύρια IDR και φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών και δημιουργούς περιεχομένου μέσω της σειράς Predator που ξεκινούν από 14 εκατομμύρια IDR.

Ως ελκυστική προσφορά για να ζωντανέψει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος, η Acer προσφέρει επίσης προγράμματα προώθησης που μπορούν να λάβουν οι αγοραστές από επιστροφή μετρητών έως 500.000 IDR για κάθε αγορά συγκεκριμένων προϊόντων, κουπόνια αγορών αξίας 200.000 IDR, τυχερές κληρώσεις, βραβεία gadget και αποκλειστικά εμπορεύματα καθώς και προσφορές δόσεων με 0% επιτόκιο για 12 μήνες.

Επιπλέον, οι αγοραστές προϊόντων Acer στο κατάστημα PIM 2 λαμβάνουν επίσης υπηρεσίες Acer Priority Care, οι οποίες είναι προγράμματα εγγύησης ή υπηρεσίες προστασίας premium για χρήστες επιλεγμένων σειρών φορητών υπολογιστών. Μέσω του προγράμματος Acer Priority Care, οι χρήστες μπορούν να λάβουν άνεση, ασφάλεια και προστασία του προϊόντος από ζημιές λόγω αμέλειας του χρήστη.

Acer-Exclusive-Store-PIM-2-1

Ως πρόσθετες πληροφορίες, η Acer Indonesia μέσω τον επίσημο ιστότοπο αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί επίσης μια προσφορά που οι αγοραστές μπορούν να ακολουθήσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Η προσφορά με τίτλο Super Deal 12.12 προσφέρει επιστροφή μετρητών έως και 3,5 εκατομμύρια IDR, 4 χρόνια εγγύηση οθόνης, 1 έτος προστασία από τυχαία ζημιά, δωρεάν οθόνη παιχνιδιών και Office Home Student 2021.

Ο Leny Ng ως Διευθυντής Πωλήσεων της Acer Indonesia αποκάλυψε ότι επί του παρόντος οι φορητοί υπολογιστές αποτελούν βασική ανάγκη για διάφορες ομάδες ανθρώπων από διάφορα επαγγελματικά υπόβαθρα.

«Εκτός από το ότι χρειάζονται φοιτητές και εργαζόμενοι, η ζήτηση για φορητούς υπολογιστές με υψηλότερες προδιαγραφές εμφανίζεται επίσης από δημιουργούς περιεχομένου, streamers παιχνιδιών, επεξεργαστές βίντεο και άλλους παίκτες της ψηφιακής δημιουργικής βιομηχανίας. Ελπίζουμε να είμαστε πιο κοντά στους καταναλωτές και να καλύψουμε γρήγορα τις ανάγκες τους», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *