23 Μαρτίου, 2023

Διαθέσιμο για διάφορες κάμερες, το MOZA AirCross S Gimbal εισέρχεται επίσημα στην Ινδονησία

Η Gadgetren – PT Denka Pratama Indonesia, ως επίσημος διανομέας της Gudsen Moza, παρουσίασε επίσημα τη νέα της έξυπνη συσκευή με τη μορφή ενός σταθεροποιητικού αντιζυγίου για όλα τα μεγέθη κάμερας που ονομάζεται Moza AirCross S.

Διάφοροι τύποι καμερών, όπως κινητά τηλέφωνα, κάμερες χωρίς καθρέφτη ή DSLR και κάμερες δράσης μπορούν να συνδυαστούν με αυτό το σταθεροποιητικό αντίζυγο Moza AirCross S. Η τιμή είναι περίπου 3.999.000 IDR και μπορεί να παραγγελθεί από Ινδονήσιους αγοραστές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Gudsen Moza Indonesia στο Shopee και Tokopedia.

Επιπλέον, μπορεί να παραγγελθεί μέσω εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της PT Denka Pratama Indonesia που απλώνονται σε όλη την Ινδονησία. Για κάθε αγορά, η PT Denka Pratama Indonesia θα παρέχει επίσης 1 έτος επίσημη εγγύηση επισκευής και μια ειδική τσάντα για την αποθήκευση των dreadlocks.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το νέο gimbal μπορεί να συνδυαστεί ταυτόχρονα με τους τρεις τύπους καμερών που αναφέρονται παραπάνω. Από φυσικής πλευράς, αυτό το νέο gimbal έρχεται σε ένα κυρίαρχο λευκό χρώμα που έχει μια λαβή για κράτημα και μια διχαλωτή κεφαλή στήριξης όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, τη μηχανή χωρίς καθρέφτη ή DSLR, καθώς και δράση.

Ζυγίζει περίπου 750 γραμμάρια, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να υποστηρίξει έως και 1,8 κιλά βάρος ή συσκευές κάμερας. Η PT Denka Pratama Indonesia λέει ότι αυτό το gimbal μπορεί να συνδυαστεί με μια κάμερα DSLR που ζυγίζει έως και 1 κιλό. Αυτό το σταθεροποιητικό αντίζυγο είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία γυροσκόπιου 3K για να κάνει τις κινήσεις να φαίνονται ομαλές χωρίς καν κούνημα.

Στο μπροστινό μέρος της λαβής, το αντίζυγο MOZA AirCross S διαθέτει μια μικρή οθόνη που εμφανίζει τις ρυθμίσεις μενού για λειτουργίες. Στα δεξιά είναι το κουμπί λειτουργίας και στα αριστερά δύο κουμπιά.

Moza-AirCross-S-2

Το MOZA AirCross S μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και να εγγράψει βίντεο. Το κουμπί εγγραφής υπάρχει επίσης ειδικά χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις, επομένως είναι εύκολο στη χρήση. Για εγγραφή βίντεο, παρέχει επίσης λειτουργίες όπως Timelapse, Inception mode και Dolly Zoom.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1.000 mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με φόρτιση 11,1 W. Για πλήρη φόρτιση, η φόρτιση μπορεί να γίνει για 1 ώρα, η οποία υποστηρίζεται ότι έχει αντίσταση χρήσης έως και 10 ώρες.

Ο Endra ως Chief Marketing Office της PT Denka Pratama Indonesia είπε ότι από την αρχή του έτους, το κόμμα του θα συνεχίσει να φέρνει τα καλύτερα ηλεκτρονικά προϊόντα στη χώρα, έτσι ώστε οι δημιουργοί περιεχομένου ή οι ομάδες παραγωγής να μπορούν να χρησιμοποιούν τις καλύτερες συσκευές κατά τη λήψη φωτογραφιών ή Βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *