27 Μαρτίου, 2023

Διαρροή! Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία υλοποίησης του Samsung Galaxy Unpacked 2023

Gadgetren – Η Samsung διοργανώνει πάντα την εκδήλωση Galaxy Unpacked κάθε χρόνο για να παρουσιάσει τη νεότερη τεχνολογία της. Για φέτος κυκλοφόρησαν διαρροές από τον λογαριασμό Twitter @Universeice ο οποίος είπε ότι το Galaxy Unpacked 2023 θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Αυτή η διαρροή αποκαλύφθηκε επίσης από το @Universeice τον Δεκέμβριο του 2022 και τώρα η διαρροή Galaxy Unpacked 2023 επανεμφανίστηκε επίσημα από τη Samsung Colombia, η οποία διαδόθηκε κατά λάθος μέσω μιας αφίσας teaser.

Ωστόσο, το teaser αφίσα για το Galaxy Unpacked 2023, το οποίο δημοσιεύτηκε από τη Samsung Colombia, καταργήθηκε σύντομα. Πολλά μέρη στο Διαδίκτυο θεώρησαν ότι η Samsung Colombia μπορεί να έκανε λάθος δείχνοντας πρώτα την αφίσα του Galaxy Unpacked 2023 ή ότι δεν ακολουθούσε ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Από την άλλη πλευρά, η Samsung παγκοσμίως δεν έχει επίσης δημοσιεύσει επίσημα ένα teaser poster για την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023 είτε στον ιστότοπό της στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε μέσω των κοινωνικών μέσων Instagram.

Το ίδιο το Galaxy Unpacked 2023 φέρεται να φέρει το πιο πρόσφατο κινητό τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας, δηλαδή το Galaxy S23. Το κινητό τηλέφωνο φημολογείται ότι είναι διαθέσιμο σε τρία μοντέλα που περιλαμβάνουν τα Galaxy S23, S23 + και S23 Ultra. Μια άλλη φήμη είναι ότι η Samsung δεν θα αυξήσει την τιμή για τη σειρά Galaxy S23 από το προηγούμενο μοντέλο.

Από αναφορές που κυκλοφορούν, το Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει με προπαραγγελία τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2023. Όλες οι εκδόσεις θα τροφοδοτούνται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 Octa-Core (4nm) 3,2 GHz που υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Το chipset λέγεται ότι συνδυάζεται με τεχνολογία LPDDR5X RAM χωρητικότητας 8 GB ή 12 GB και αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0. Φημολογείται ότι το υψηλότερο μοντέλο, το Galaxy S23 Ultra, θα σκορπίσει γοητεία με έναν κύριο φακό 200MP εξοπλισμένο με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Στη συνέχεια, οι άλλες κάμερες θα χρησιμοποιούν ευρυγώνιο φακό 12 MP, τηλεφακό 10 MP με οπτικό ζουμ έως και 3 φορές και τηλεφακό 10 MP με οπτικό ζουμ έως και 10 MP.

Εν τω μεταξύ, τα μοντέλα Galaxy S23 και Galaxy S23+ πιθανότατα θα φέρουν έναν κύριο φακό 50MP με OIS, έναν ευρυγώνιο φακό 12MP και έναν τηλεφακό με έως και 3 φορές οπτικό ζουμ. Και οι τρεις φημολογείται επίσης ότι χρησιμοποιούν μπροστινό φακό 12MP με OIS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *