23 Μαρτίου, 2023

Διαφορές μεταξύ POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro – Διαφορετικές αγορές, διαφορετικές προδιαγραφές

Gadgetren – Το POCO X4 Pro 5G έχει πολύ διαφορετικές προδιαγραφές από το POCO M4 Pro. Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα πιο εύκολα.

Σύμφωνα με την τιμή, το POCO X4 Pro 5G σε αυτή την περίπτωση έχει τεχνικά υψηλότερες προδιαγραφές. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι ανώτερο από όλες τις απόψεις σε σύγκριση με το POCO M4 Pro που διατίθεται στην αγορά φθηνότερα.

Ξεκινώντας από τον διάδρομο της κουζίνας, την οθόνη, την κάμερα, η τεχνολογία υποστήριξης που διαθέτει το POCO X4 Pro 5G είναι ένα επίπεδο καλύτερη από το POCO M4 Pro. Όσοι από εσάς είστε ακόμα περίεργοι μπορείτε να ακούσετε περαιτέρω στην παρακάτω εξήγηση.

Perbandingan POCO X4 Pro 5G εναντίον POCO M4 Pro

Όσον αφορά τον διάδρομο της κουζίνας, το POCO X4 Pro 5G λανσάρεται βασιζόμενος στον Qualcomm Snapdragon 695 5G. Αυτό το chipset σε χαρτί έχει καλύτερες δυνατότητες από το MediaTek Helio G96 που χρησιμοποιείται από το POCO M4 Pro.

Το Snapdragon 695 συγκεκριμένα δεν προσφέρει μόνο τεχνολογία δικτύου 5G. Αυτό το chipset μπορεί επίσης να ενισχύσει την απόδοση του POCO X4 Pro 5G, ώστε να λειτουργεί πιο δυναμικά από το POCO M4 Pro που βασίζεται στο Helio G96.

Βασισμένο στο πληροφορίες που υποβλήθηκαν από το GSM Arenaτο POCO X4 Pro 5G μπορεί να σπάσει 384.646 πόντους ενώ το POCO M4 Pro λαμβάνει μόνο 318.444 πόντους εάν δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας την έκδοση 9 της εφαρμογής AnTuTu.

Το να παίζετε παιχνίδια θα είναι πιθανώς πιο διασκεδαστικό εάν χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο με ψηλό διάδρομο. Επιπλέον, το POCO X4 Pro 5G έχει καλύτερες προδιαγραφές οθόνης από αυτό που χρησιμοποιείται από το POCO M4 Pro.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το POCO X4 Pro 5G είναι ένα κινητό τηλέφωνο εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED μεγέθους 6,67″ και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Εν τω μεταξύ, το POCO M4 Pro βασίζεται μόνο σε πάνελ Super AMOLED 6,43” έως 90 Hz.

Εκτός από αυτό, η οθόνη POCO X4 Pro 5G χρησιμοποιεί επίσης το πιο ενημερωμένο προστατευτικό γυαλί Corning. Αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει επικαλυφθεί με Gorilla Glass 5 ενώ το POCO M4 Pro εξακολουθεί να φοράει Gorilla Glass 3.

Η πτυχή της κάμερας μπορεί επίσης να είναι μια σημαντική αναφορά όταν εξετάζετε ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα. Το POCO X4 Pro 5G επειδή προσφέρει μια πιο ελκυστική διαμόρφωση φακού από αυτή που προσφέρει το POCO M4 Pro.

Παρόλο που και οι δύο χρησιμοποιούν κύρια κάμερα με τριπλό φακό, το POCO X4 Pro 5G διαθέτει αισθητήρα με υψηλότερη ανάλυση. Αυτό το κινητό υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών έως και 108MP, ενώ το POCO M4 Pro είναι μόνο 64MP.

Για να συμπληρώσει την μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh, το POCO X4 Pro 5G διαθέτει επίσης τεχνολογία 67W. Έτσι η φόρτιση θα είναι ταχύτερη από το POCO M4 Pro που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί 33W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *