25 Μαρτίου, 2023

Διαφορές στο TECNO POVA 4 Pro και POVA 4 – Παρόμοια αλλά όχι ίδια

Gadgetren – TECNO POVA 4 Pro και POVA 4 είναι τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα που θα ζωντανέψουν την αγορά της Ινδονησίας το 2022.

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα κατασκευασμένο από την TECNO Mobile Έχει μια αρκετά αξιοπρεπή τιμή, όπου το POVA 4 Pro είναι περίπου 2,9 εκατομμύρια IDR και το POVA 4 είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια IDR κατά την κυκλοφορία.

Φυσικά θα υπάρχουν κάποιες διαφορές στις προδιαγραφές που διαθέτουν οι δύο. Ακόμα κι έτσι, μια χαρά POVA 4 Pro και ΔΥΝΑΤΟΣ 4 συνολικά φέρνει αρκετά παρόμοιες προδιαγραφές, ειδικά όσον αφορά τον διάδρομο της κουζίνας.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το chipset MediaTek Helio G99 που έχει υψηλή απόδοση για την εκτέλεση εφαρμογών στην καθημερινή ζωή. Όπως γνωρίζουμε, το chipset από τη σειρά Helio G είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία HyperEngine 2.0 που είναι ειδικά παρούσα για παιχνίδια, ώστε να μπορεί να μεγιστοποιήσει την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz από αυτά τα δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM που συνοδεύει το chipset, όσοι από εσάς θέλετε να παίξετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας POVA 4 Pro ή POVA 4 σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχει επίσης μια δυνατότητα Extended RAM έως 5 GB που μπορεί να ενεργοποιηθεί για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης.

Helio G99 TECNO POVA

Helio G99 ως chipset POVA 4 Pro και POVA 4

Για τη φωτογραφία, αυτά τα δύο τηλέφωνα προσφέρουν επίσης παρόμοια διαμόρφωση. Υπάρχουν δύο πίσω κάμερες, η μία εκ των οποίων είναι κύριος φακός 50MP ενώ η μπροστινή κάμερα χρησιμοποιεί φακό 8MP.

κινητό τηλέφωνο που τρέχει ήδη Android 12 Διατίθεται επίσης σε παραλλαγές Uranolith Grey, Fluorite Blue, Rutile Orange που φαίνονται ελκυστικές με μοναδικές πινελιές στο πίσω μέρος.

Η διαφορά μεταξύ TECNO POVA 4 Pro και POVA 4

Ως κινητό τηλέφωνο που φέρει το Pro στο όνομά του, το POVA 4 Pro είναι σίγουρα ανώτερο από το αδελφό του. Αν και με την πρώτη ματιά τα δύο μοιάζουν εξωτερικά, αποδεικνύεται ότι το POVA 4 Pro και το POVA 4 έχουν αρκετά διαφορετικά πρόσωπα τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς τα πάνελ που χρησιμοποιούνται.

Το POVA 4 Pro παρουσιάζει την οθόνη 6,66 εν που χρησιμοποιούν ήδη τον πίνακα AMOLED με ανάλυση FHD+. Ως αποτέλεσμα, αυτό το τηλέφωνο θα μπορεί να εμφανίζει καλύτερες εικόνες με πιο πραγματικά χρώματα και να φαίνεται πιο λεπτομερές. Απλώς, ο σχεδιασμός της οθόνης είναι λίγο παλιός με το μοντέλο σταγόνες νερού για να φιλοξενήσει την μπροστινή κάμερα.

Προδιαγραφές TECNO POVA 4 Pro

TECNO POVA 4 Pro

Είναι διαφορετικό από την οθόνη POVA 4 που φαίνεται ήδη πιο μοντέρνα μέσω του σχεδιασμού της τρύπα διάτρησης. Επιπλέον, το μέγεθος της οθόνης είναι ελαφρώς μεγαλύτερο 6,82 εν. Αντίθετα, το POVA 4 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πίνακες IPS και η επίλυση είναι μόνο HD+ μόλις.

Επομένως, η απόλαυση οπτικού περιεχομένου, όπως η παρακολούθηση βίντεο ή η προβολή φωτογραφιών, θα είναι πιο ικανοποιητική στο POVA 4 Pro χάρη στον πίνακα AMOLED. Η οθόνη POVA 4 είναι όντως μεγαλύτερη, αλλά δεν φαίνεται να έχει μεγάλη επίδραση στην άνεση γιατί και οι δύο θα αισθάνονται εξίσου ευρύχωρες.

Η επόμενη μεγάλη διαφορά έγκειται στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που είναι ενσωματωμένη στα δύο. Το POVA 4 Pro είναι εξοπλισμένο με Υπερφόρτιση 45W που υποστηρίζεται ότι μπορεί να φορτίσει την μπαταρία έως και 50% σε μόλις 24 λεπτά.

Με την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας 6.000 mAh, το POVA 4 Pro θα παρέχει μικρότερο χρόνο φόρτισης σε σύγκριση με το POVA 4 που μεταφέρει μόνο Υπερφόρτιση 16W με δυνατότητα φόρτισης έως και 20% σε 20 λεπτά.

TECNO POVA 4 Προδιαγραφές

TECNO POVA 4

Ο χρόνος που είναι αρκετά μακριά μεταξύ τους θα είναι πολύ χρήσιμος όταν ξαφνικά ξεμείνετε από μπαταρία, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο να φορτίσετε την μπαταρία όπως το πρωί πριν φύγετε για δραστηριότητες. Στη συνέχεια, η τελευταία διαφορά έγκειται στην παραλλαγή χωρητικότητας της εσωτερικής αποθήκευσης.

Και τα δύο προσφέρουν 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, αλλά το POVA 4 Pro παρέχει ακόμα υψηλότερες επιλογές με μεγαλύτερη χωρητικότητα 256 GB. Φυσικά, η τιμή της έκδοσης 128 GB του POVA 4 Pro θα είναι επίσης πιο ακριβή από την έκδοση 256 GB του POVA 4 Pro.

Η μεγαλύτερη εσωτερική αποθήκευση θα είναι σίγουρα πιο βολική για την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα ή την αποθήκευση μεγάλων δεδομένων όπως βίντεο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα 128 GB θα είναι αρκετά για τους περισσότερους ανθρώπους επειδή είναι αρκετά μεγάλα. Επιπλέον, υπάρχει και υποδοχή microSD εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *