27 Μαρτίου, 2023

Δοκιμάζοντας τις δυνατότητες κάμερας 108 MP του OPPO Reno8 T 5G, αυτό είναι το αποτέλεσμα!

Ο τομέας της φωτογραφίας είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του Reno8 T 5G επειδή φέρει κύρια κάμερα μεγάλης ανάλυσης που φτάνει τα 108 MP. Χάρη σε αυτή την ανάλυση, η κύρια κάμερα Reno8 T 5G είναι σε θέση να παράγει φωτογραφίες με λεπτομέρειες που φυσικά μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλα μέσα.

Πιο αναλυτικά, η OPPO εμπιστεύεται την κύρια κάμερα με αισθητήρα ISOCELL HM6 1/1,67 ιντσών με μέγιστη ανάλυση 108 MP στο Reno8 T 5G, ώστε να μπορεί να παράγει καλή ποιότητα και καθαρές φωτογραφίες.

Ακόμη και αυτή η κάμερα 108 MP επιτρέπει στους χρήστες του Reno8 T 5G να μπορούν να τραβήξουν ορισμένα μέρη ή να περικόψουν μια φωτογραφία που τραβήχτηκαν αλλά με ποιότητα που εξακολουθεί να διατηρείται και να είναι καθαρά ορατή.

OPPO Reno8 T 5G Πίσω

Προκειμένου να φανεί η ευκρίνεια των φωτογραφιών που μπορούν να παραχθούν στο OPPO Reno8 T 5G, η ομάδα του Gadgetren έχει κόψει ή περικόψει έως και το 80% πολλών φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με την κύρια κάμερα 108 MP, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα.

Μπορεί να φανεί ότι οι κομμένες ή περικομμένες φωτογραφίες εξακολουθούν να είναι σε θέση να εμφανίζουν καλή λεπτομέρεια και χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνει τους χρήστες να μπορούν να τραβούν ορισμένα μέρη των φωτογραφιών.

Σε συνθήκες ημέρας, οι φωτογραφίες από την κύρια κάμερα 108 MP στο OPPO Reno8 T 5G φαίνονται καθαρές. Αλλά ακριβώς τη νύχτα, ο συνδυασμός αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης από το OPPO και την κύρια κάμερα αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι σε θέση να παράγει φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες.

Reno8-T-5G-BNICity-Full

108 MP – Πλήρης

Reno8-T-5G-BNICity-Crop

108 MP – Περικοπή

Reno8-T-5G-CommuterLine-Full

108 MP – Πλήρης

Reno8-T-5G-CommuterLine-Crop

108 MP – Περικοπή

Αυτό φυσικά διευκολύνει τους χρήστες να παράγουν πολλές φωτογραφίες σε μία μόνο λήψη. Επιπλέον, η λήψη ορισμένων τμημάτων μιας φωτογραφίας 108 MP είναι πολύ χρήσιμη όταν ο χρήστης έχει μετακινηθεί ή δεν βρίσκεται στην προηγούμενη θέση.

Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία High Resolution στην προεπιλεγμένη εφαρμογή OPPO Reno8 T 5G Camera, ώστε η κύρια κάμερα να μπορεί να παράγει φωτογραφίες με μέγιστη ανάλυση έως 108 MP.

Τραβήξτε φωτογραφίες 108 MP στο OPPO Reno8 T 5G

  1. Πρόσβαση στην εφαρμογή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ προεπιλεγμένο OPPO Reno8 T 5G
  2. Στη σελίδα Φωτογραφία, πάτα το κουμπί Επιλογές berikon τρεις τελείες πάνω δεξιά
  3. Ενεργοποίηση λειτουργίας τίποτα
  4. Στη συνέχεια, εμφανίζεται το κείμενο Τίποτα (108MP) στη σελίδα φωτογραφία
  5. πάτα το κουμπί Παραθυρόφυλλο berikon λευκός κύκλος στην παρακάτω ενότητα
  6. Οι φωτογραφίες των 108 MP που τραβήχτηκαν είναι προσβάσιμες απευθείας μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες ή Τα αρχεία μου προεπιλογή από αυτό το κινητό τηλέφωνο κατασκευασμένο από την OPPO

Συνολικά, η κύρια κάμερα 108 MP από το Reno8 T 5G μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να παράγουν καλές λεπτομερείς φωτογραφίες, διευκολύνοντας την εκτύπωση σε μεγάλο χαρτί.

Ακόμη και η ίδια η OPPO έχει αποδείξει την ποιότητα των φωτογραφιών από την κύρια κάμερα OPPO Reno8 T 5G εκτυπώνοντάς τις σε χαρτί Fuji Pearl διαστάσεων 120 x 180 cm στην έκθεση OPPO Portrait of Love που πραγματοποιήθηκε από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2023 στο Gandaria. City Mall και Plaza Indonesia.

Ενώ η τιμή του OPPO Reno8 T 5G στην Ινδονησία είναι 5.999.000 IDR για την παραλλαγή RAM 8 GB + 128 GB και 6.499.000 IDR για 8 GB RAM + 256 GB ROM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *