27 Μαρτίου, 2023

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες γευμάτων, το GoFood παρουσιάζει μια λειτουργία Savings Mode

Το Gadgetren – Το Gojek μέσω της υπηρεσίας παράδοσης φαγητού GoFood εισήγαγε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Savings Mode που επιτρέπει στους χρήστες να παραγγείλουν φαγητό με δωρεάν επιλογές αποστολής.

Η λειτουργία Economy Mode, η οποία τον Ιούλιο του 2022 πέρασε από τη δοκιμαστική φάση για τις περιοχές Bandung και Medan, φέρεται να έλαβε θετική ανταπόκριση από τους χρήστες.

GoFood αξιώσεις η χρήση της δυνατότητας έχει πενταπλασιαστεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Σύμφωνα με την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren, η λειτουργία Economy Mode δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην περιοχή Depok. Ωστόσο, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς όταν παραγγέλνουν φαγητό επιλέγοντας το κουμπί Economy Mode.

Επιπλέον, η λειτουργία Economy Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραγγείλετε φαγητό από απόσταση 0-3 km. Προϋπόθεση είναι ότι οι χρήστες πρέπει να έχουν μια ελάχιστη παραγγελία με τιμή 20.000 Rp. και να επιλέξουν το κουμπί Economy Mode που βρίσκεται στην περιοχή Κόστος αποστολής.

Η παρουσία της λειτουργίας Economy Mode αναμένεται να συμβάλει στην ενθάρρυνση της πιθανής ζήτησης για παραγγελίες από συνεργάτες οδηγούς και επίσης συνεργάτες MSME που βρίσκονται εντός της επιχειρησιακής απόστασης του Economy Mode.

  GoFood-Save-Mode-SS

Η Catherine Hindra Sutjahyo ως Διευθύντρια/Επικεφαλής Τροφίμων και Πωλήσεων & Επιχειρήσεων Ινδονησίας της PT GoTo Gojek Tokopedia Tbk είπε ότι η λειτουργία Economy παρέχει μια πιο οικονομική επιλογή για τους πελάτες με τη μορφή δωρεάν αποστολής με επιπλέον χρόνο παράδοσης έως και 15 λεπτά.

«Αυτή η λειτουργία Economy Mode συμπληρώνει τη λειτουργία Regular με ταχύτερα έξοδα αποστολής και χρόνους παράδοσης, ώστε οι πελάτες του GoFood να μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη λειτουργία Regular ή τη λειτουργία Economy Mode σε κάθε παραγγελία», είπε.

Εκτός από το ότι βρίσκονται στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, οι χρήστες του GoFood μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Economy μέσω της κύριας σελίδας GoFood στην εφαρμογή Gojek. Η Economy Mode δεν επηρεάζεται από τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις.

Επιπλέον, η Catherine πρόσθεσε ότι η λειτουργία Savings θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες μια εναλλακτική λύση για να απολαύσουν την αγαπημένη τους κουζίνα στο GoFood. «Αυτή είναι μια εκδήλωση της κατανόησής μας για τις ανάγκες των πελατών που θέλουν να απολαύσουν μαγειρική σε πιο προσιτή τιμή στις υπηρεσίες GoFood», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *