21 Μαρτίου, 2023

Δύο νέα κινητά τηλέφωνα OPPO θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η OPPO φαίνεται να λανσάρει το νεότερο κινητό τηλέφωνο στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον. Αυτό μετέφερε απευθείας η OPPO Indonesia μέσω γραπτής της δήλωσης, αλλά δεν αναφέρθηκε το όνομα της νέας συσκευής.

Η OPPO αποκάλυψε ότι η νέα συσκευή είχε εμφανιστεί στον ιστότοπο P3DN του Υπουργείου Βιομηχανίας, ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτωβρίου 2022.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, η νέα συσκευή OPPO που θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία έχει περάσει τη δοκιμή TKDN με αριθμό πιστοποιητικού 86271/SDPPI/2022. Η νέα συσκευή έχει καταχωρηθεί με την επωνυμία OPPO και τον τύπο CPH2481 και έχει τιμή TKDN 35,79%.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στον κυβερνοχώρο, η νέα συσκευή της OPPO με αριθμό μοντέλου OPPO CPH2481 πιστεύεται ότι έχει το όνομα OPPO Reno 8T. Αλλά δυστυχώς η OPPO δεν έχει παράσχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το όνομα πώλησης του αριθμού μοντέλου της νέας συσκευής.

Από τον ιστότοπο P3DN του Υπουργείου Βιομηχανίας, ο αριθμός μοντέλου OPPO CPH2481 φαίνεται να φέρει δίκτυο 4G. Εκτός από τη νέα συσκευή με αριθμό μοντέλου OPPO CPH2481, μια άλλη νέα συσκευή OPPO που πέρασε τη δοκιμή TKDN είναι με αριθμό μοντέλου OPPO CPH2483.

Με βάση τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, ο αριθμός μοντέλου OPPO CPH2483 αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο OPPO A78 5G. Στον ιστότοπο P3DN του Υπουργείου Βιομηχανίας, το OPPO CPH2483 έλαβε πιστοποιητικό με αριθμό 5645/SJ-IND.8/TKDN/10/2022, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2022.

TKDN-OPPO-CPH2841

Ο αριθμός μοντέλου OPPO CPH2483 έχει επίσης τιμή TKDN 35,79%, επομένως θα διατεθεί στην αγορά και στην Ινδονησία. Αν και η OPPO Indonesia δεν έχει ακόμη παράσχει επίσημο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, το μοντέλο OPPO CPH2481 αναμένεται να γίνει ένα κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας επειδή περιλαμβάνεται στην οικογένεια της σειράς OPPO Reno8.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, η σειρά OPPO Reno8 είναι γνωστή ως η συσκευή OPPO μεσαίας κατηγορίας που κατάφερε να συνεισφέρει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς μεταξύ άλλων μοντέλων κινητών τηλεφώνων OPPO στο τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2022.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σειρά OPPO Reno8 έχει τρία πλεονεκτήματα να προσφέρει. Το πρώτο είναι η κάμερα που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη, ο σχεδιασμός της συσκευής είναι σχεδόν κοντά σε μια premium συσκευή και επίσης το εξάρτημα είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη απόδοση chipset στην κατηγορία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *