27 Μαρτίου, 2023

Ειδικά σήμερα, το Death Stranding Game του Hideo Kojima είναι δωρεάν στο Epic Games Store

Gadgetren – Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα και το τέλος του 2022, η Epic Games παρέχει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα στους χρήστες της, ελευθερώνοντας το δημοφιλές παιχνίδι της που ονομάζεται Death Stranding.

Πριν δοθεί αυτή η προσφορά, το παιχνίδι Death Stranding πουλήθηκε για 161.999 IDR. Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν μέχρι τις 23.00 WIB απόψε. Αυτή η προσφορά δωρεάν παιχνιδιού είναι μια προσφορά της Epic Games για 15 ημέρες που ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Εκτός από αυτό το promo, η Epic Games δίνει τακτικά δωρεάν παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Αλλά ειδικά για το τέλος του 2022, η Epic Games παρέχει μια εξαίρεση με μια ποικιλία από δωρεάν παιχνίδια κάθε μέρα με διαφορετικούς τίτλους.

Χάρη στην πολύ δημοφιλή προσφορά δωρεάν παιχνιδιών Death Stranding, η Epic Games φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα διακομιστή, αλλά τώρα τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων. Gamerant.

Παιχνίδι Death Stranding η ίδια φτιάχτηκε από έναν θρυλικό κατασκευαστή παιχνιδιών, τον Hideo Kojima που κουβαλά το είδος παιχνιδιών δράσης περιπέτειας και ανοιχτού κόσμου. Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ηθοποιούς φωνής από διασημότητες όπως η Lea Seydoux, ο Mads Mikkelsen, η Lindsay Wagner, ο Guillermo Del Toro, ο Norman Reedus και ο Troy Baker.

Death-Stranding-1.

Όσον αφορά το gameplay, το Death Stranding παρουσιάζει ένα shooter τρίτου προσώπου με ένα σύστημα επιβίωσης γεμάτο με μερικά στοιχεία τρόμου. Εδώ ο παίκτης πρέπει να ενεργήσει ως ταχυμεταφορέας logistics που ονομάζεται Sam Bridges. Το σκηνικό ακολουθεί έναν κόσμο φαντασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η πόλη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα γνωστό δίκτυο που ονομάζεται χειραλικό δίκτυο για την επικοινωνία.

Το Death Stranding κυκλοφορεί από το 2019 το οποίο είναι συμβατό με προδιαγραφές που δεν είναι βαριές. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας Intel Core i5-3470 ή AMD Ryzen 3 1200 συνοδευόμενο από 8 GB μνήμης RAM και 80 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται τουλάχιστον από κάρτα γραφικών κατηγορίας NVIDIA GeForce GTX 1050 ή AMD Radeon RX 560.

Δυστυχώς, το επόμενο παιχνίδι που θα είναι δωρεάν δεν έχει ενημερωθεί περαιτέρω από την Epic Games. Ωστόσο, κυκλοφορούν διαρροές στο διαδίκτυο ότι το επόμενο παιχνίδι που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για να ζωντανέψει το πρόγραμμα του τέλους της χρονιάς είναι Γροθιά σφυρηλατημένη στη σκιά του πυρσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *