21 Μαρτίου, 2023

Εκλεπτυσμένο και πολυτελές! Ο καθαριστής αέρα Coway NOBLE Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ινδονησία

Gadgetren – Συνεχίζοντας την ύπαρξή της στην Ινδονησία, η Coway έφερε επίσημα το νεότερο προϊόν καθαριστή αέρα που ονομάζεται NOBLE Air Purifier.

Αυτή η τελευταία συσκευή μπορεί να αγοραστεί στην Ινδονησία με τιμή 14.652.000 IDR ή με δόσεις που ξεκινούν από 421.800 IDR το μήνα με δωρεάν υπηρεσία για 60 μήνες μέσω Επίσημος ιστότοπος Coway και μηνύματα WhatsApp απευθείας στον παρεχόμενο διαχειριστή.

Σε κοινή θέα, το NOBLE Air Purifier εμφανίζεται με σχέδιο σαν την αρχιτεκτονική ενός πανύψηλου μαύρου κτιρίου. Ζυγίζει περίπου 15 κιλά με διαστάσεις 320mm x 320mm x 805mm. Η επάνω επιφάνεια όταν είναι αναμμένη θα ανασηκωθεί από ένα ρεύμα καθαρού αέρα.

Στην επάνω επιφάνεια υπάρχει ένας πίνακας με κουμπιά λειτουργιών όπως τροφοδοσία, ένδειξη ποιότητας αέρα, ταχύτητα, λειτουργία καθαρισμού, πληροφορίες, φως/κλείδωμα και λειτουργία κυκλοφορίας. Η έξυπνη λειτουργία που παρέχεται μπορεί να καθαρίσει αυτόματα τον αέρα σύμφωνα με τον αισθητήρα επιπέδου ρύπανσης και την κατεύθυνση του αέρα σε πραγματικό χρόνο.

Κάτω από τον πίνακα υπάρχει επίσης μια ενδεικτική λυχνία LED για να μάθετε τη στάθμη του περιβάλλοντος αέρα απευθείας με τον αισθητήρα PM1.0 που μπορεί να ανιχνεύσει τη λεπτή σκόνη. Αν το μπλε σημαίνει Καλό, το κίτρινο σημαίνει Φτωχό, το Πράσινο σημαίνει Κανονικό και το Κόκκινο σημαίνει Κακό.

Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος το NOBLE Air Purifier έχει κρυφούς τροχούς που βοηθούν στην εύκολη μετακίνηση αυτής της συσκευής είτε είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του σαλονιού, στο οικογενειακό δωμάτιο ή στο χαλί.

Coway-NOBLE-1.

Εκτός από τον εξωτερικό σχεδιασμό του, το NOBLE Air Purifier διαθέτει φιλτράρισμα αέρα 360° με χρήση φίλτρου 4D με UVC, έτσι ώστε αυτή η συσκευή όχι μόνο να συλλαμβάνει τους ρύπους αλλά και να καθαρίζει τον εσωτερικό αέρα και να κυκλοφορεί υγιή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για να γίνει ο αέρας στο δωμάτιο πιο καθαρός, το NOBLE Air Purifier υποστηρίζεται επίσης από ένα φίλτρο αντιστοίχισης αέρα που μπορεί να ρυθμίσει τον αέρα γύρω του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν 2 από 4 επιλογές φίλτρου αντιστοίχισης αέρα, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων αλλεργιογόνων, φίλτρων καπνού και καπνού, φίλτρα κατοικίδιων ζώων και φίλτρα τοξινών αέρα εσωτερικού χώρου.

Όχι μόνο αυτό, αυτός ο καθαριστής αέρα από την Coway είναι εξοπλισμένος με ένα διπλό φίλτρο HEPA, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να αναστέλλει την εξάπλωση ιών απενεργοποιώντας έως και 99,999% Omicron Variant SARS-CoV-2, τον ιό της γρίπης Α ή τον ιό H1N1, τον ανθρώπινο κορονοϊό (HCoV-OC43), εξαλείφοντας σωματίδια ρύπων μεγέθους έως 0,01 micron, το οποίο είναι γενικά μικρότερο από τους ιούς και τα βακτήρια.

Ο Τσο Τζε Σουκ ως Πρόεδρος Διευθυντής της Coway Indonesia αποκάλυψε ότι το κόμμα του ήταν πολύ ενθουσιώδες για την παρουσίαση του NOBLE σε όλους τους Ινδονήσιους. «Η NOBLE, η οποία παρουσιάζεται με πρωτοποριακή τεχνολογία, προστατεύει αποτελεσματικά τις οικογένειες από βακτήρια, μικρόβια και ιούς που είναι επιβλαβείς για την υγεία. Για εμάς, το να βοηθήσουμε τους Ινδονήσιους να ζήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής αποτελεί προτεραιότητα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *