21 Μαρτίου, 2023

Ενημερωμένη έκδοση 3.2 Το Genshin Impact θα έρθει σύντομα, υπάρχουν δύο νέοι χαρακτήρες και ενδιαφέροντα γεγονότα

Το Gadgetren – Η HoYoverse θα παρουσιάσει ξανά την ενημέρωση Genshin Impact έκδοση 3.2 στις 2 Νοεμβρίου 2022. Μέσω αυτής της ενημέρωσης, το Genshin Impact φέρνει ένα θέμα με τίτλο Akasha Pulses the Kalpa Flame Rises.

Η HoYoverse ανέβασε επίσης ένα τρέιλερ ενημέρωσης Genshin Impact έκδοση 3.2 στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube. Η ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού έκδοση 3.2 θα προσφέρει πολλά νέα παιχνίδια για τους εξερευνητές του Genshin Impact.

Ένα από αυτά σε αυτήν την ενημέρωση είναι ότι οι εξερευνητές θα συναντήσουν δύο μοναδικούς νέους χαρακτήρες που ονομάζονται Nahida ή Dendro Archon. Αυτός ο νέος χαρακτήρας έχει πέντε αστέρια με την ικανότητα να θεραπεύει φυτά.

Ο χαρακτήρας της Nahida έχει ένα όπλο Catalyst που μπορεί να εκδώσει ένα σκόπευτρο κρατώντας το Elemental Skills για να μαρκάρει, να συνδέσει και να προκαλέσει πρόσθετα εφέ καταστροφής Dendro στους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της. Η ισχύς του μπορεί επίσης να αυξηθεί όταν συνδυάζεται με άλλους χαρακτήρες που έχουν δυνάμεις Pyro, Electro και Hydro.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος νέος χαρακτήρας που μπορούν να συναντήσουν οι εξερευνητές είναι η Layla. Αυτός ο νέος χαρακτήρας είναι φοιτητής της Ακαδημίας που σπουδάζει Αστρολογία. Η Λέιλα μπορεί να περπατήσει ενώ κοιμάται για να αποκαλύψει την πραγματική της δύναμη. Στη μάχη, η Layla χρησιμοποιεί το σπαθί και τις δυνάμεις του Cryo για να παρέχει την ασπίδα και τα εφέ καταστροφής του Cryo.

Στην έκδοση εκδήλωσης εφαρμογής 3.2 στο πρώτο μισό αργότερα, οι χαρακτήρες Nahida και Yoimiya θα είναι παρόντες και ακολουθούμενος από τον χαρακτήρα Layla που είναι διαθέσιμος στο δεύτερο μισό μαζί με τους χαρακτήρες Yae Miko και Tartaglia.

Nahida-1-Genshin-Impact-versi-3.2

Εκτός από τους δύο νέους χαρακτήρες, οι εξερευνητές θα αντιμετωπίσουν επίσης διάφορους εχθρούς και θα λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις για να πιάσουν και να εκπαιδεύσουν μανιτάρια ή Μύκητες για να πολεμήσουν σε διάφορες προκλήσεις.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης ένα Adventurer’s Trial που περιέχει παιχνίδια για να ολοκληρώσετε με τους δοκιμαστικούς χαρακτήρες που έχουν δοθεί, όπως το να βάλετε ένα Slime στο γκολ πυροδοτώντας μια Υπερφορτωμένη αντίδραση από τις επιθέσεις του Yanfei και του Klee.

Για να μην ξεχνάμε, υπάρχουν και άλλες προκλήσεις που πρέπει να περάσουν οι εξερευνητές, όπου πρέπει να λύσουν γρίφους από την οικογένεια Hypostasis που τους φέρνει επίσης σε μια μάχη με τα αφεντικά που ονομάζεται The Balladeer.

The-Balladeer-Boss-Fight-1-Genshin-Impact-versi-3.2

Το αφεντικό θα μετατραπεί σε μια μεγάλη μηχανική μαριονέτα που έχει δύο μορφές και διάφορες στοιχειώδεις ικανότητες. Αυτό το αφεντικό έχει επίσης μια μικρή πλωτή συσκευή που είναι το αδύνατο σημείο του.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, εκτός από την ενημέρωση στην έκδοση 3.2, το Genshin Impact παρέχει επίσης μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στο σύστημα αντιγραφής Serenitea Pot. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια ενημέρωση στην έκδοση 3.3, το Genshin Impact θα παρέχει επίσης νέες γλώσσες, δηλαδή ιταλικά και τουρκικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *