1 Απριλίου, 2023

Εξετάζοντας τη μοναδική και συναρπαστική σχεδίαση του OPPO Reno8 T

Εκτός από ισχυρές προδιαγραφές υλικού, το OPPO Reno8 T, που έφτασε πρόσφατα στην Ινδονησία, διαθέτει μοναδικό και ελκυστικό σχεδιασμό.

Στην παραλλαγή Sunset Orange, αυτό το κινητό χρησιμοποιεί ένα πίσω κάλυμμα από fiberglass το οποίο είναι επικαλυμμένο με υλικό πολυουρεθάνης χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνική μέσω 8 διεργασιών επίστρωσης και 8 διεργασιών ψησίματος για την αφαίρεση των πλαστικών άκρων για την παραγωγή υψηλής ποιότητας υφής δέρματος λίτσι.

Ακόμη και όταν το αγγίζω, το πίσω κάλυμμα του Reno8 T μοιάζει με αντιολισθηρή υφή δέρματος, κάτι που το κάνει άνετο στο κράτημα με το ένα χέρι.

OPPO Reno8 T

Επιπλέον, αυτό το κινητό ζυγίζει 183 γραμμάρια και φτάνει μόνο το πάχος των 7,85 mm, κάνοντας το OPPO Reno8 T να αισθάνεται ελαφρύ και λεπτό όταν κρατιέται στο ένα χέρι για να υποστηρίξει τις καθημερινές δραστηριότητες.

Ακόμη και με την πρώτη ματιά, το δερμάτινο πίσω κάλυμμα σε συνδυασμό με το πορτοκαλί χρώμα το κάνει να φαίνεται γοητευτικό και μοναδικό σε σύγκριση με άλλα κινητά τηλέφωνα στο ίδιο εύρος τιμών.

Η ίδια η OPPO ισχυρίζεται ότι αυτό το δερμάτινο πίσω κάλυμμα από fiberglass έχει υψηλή αντοχή επειδή έχει δοκιμαστεί 5.000 φορές με οινόπνευμα, 200.000 φορές με τρίψιμο τζιν και 10.000 φορές τρίψιμο με ελαστικό υλικό 10.000 φορές, ώστε να είναι ασφαλές να το μεταφέρει οπουδήποτε.

Δεν σταματά εκεί, υπάρχει επίσης το εφέ της ραφής δέρματος χρησιμοποιώντας μια διαδικασία ανάγλυφης εκτύπωσης που φαίνεται να εμφανίζεται ακριβώς στην άκρη της πίσω κάμερας, προσθέτοντας έτσι την εντύπωση πολυτέλειας στο OPPO Reno8 T.

OPPO Reno8 T

Ακόμα στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο μεγάλοι κύκλοι, όπου ο επάνω κύκλος είναι το μέρος για την κύρια κάμερα 100 MP και το Orbit Light. Ενώ ο κάτω κύκλος φιλοξενεί μια κάμερα μικροφακού 2 MP, βάθος 2 MP και φλας LED.

Η παρουσία αυτών των δύο μεγάλων κύκλων θέλει να υποδηλώνει ότι η κάμερα του OPPO Reno8 T έχει τη δυνατότητα να παράγει καλές φωτογραφίες. Το Orbit Light που βρίσκεται στην άκρη της κύριας κάμερας θα ενεργοποιηθεί για τηλεφωνικές κλήσεις, ειδοποιήσεις μηνυμάτων, άνοιγμα παιχνιδιών, φόρτιση και ενεργοποίηση του κινητού τηλεφώνου.

Το Orbit Light που υπάρχει στο OPPO Reno8 T μπορεί επίσης να εξατομικευτεί με 8 διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες των λειτουργιών που εκτελούνται, όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, κυανό, μπλε, μωβ και λευκό.

OPPO Reno8 T

Ακριβώς στο αριστερό άκρο υπάρχει μια υποδοχή κάρτας SIM και τα κουμπιά microSD και έντασης ήχου τοποθετημένα κάθετα. Ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα κουμπί λειτουργίας. Γυρίζοντας προς τα κάτω υπάρχει μια οπή ηχείου, μια θύρα USB Type-C και μια θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm.

Συνολικά, η πίσω σχεδίαση της παραλλαγής OPPO Reno8 T Sunset Orange αισθάνεται γοητευτική όταν την βλέπει κανείς με γυμνό μάτι. Εν τω μεταξύ, όταν κρατάω το πίσω κάλυμμα του κινητού στο χέρι μου, νιώθω την υφή του δέρματος και φυσικά δεν γλιστράει.

Αυτή είναι η προστιθέμενη αξία του OPPO Reno8 T σε σύγκριση με άλλα κινητά τηλέφωνα στο ίδιο εύρος τιμών. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το κινητό, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του προγράμματος προπαραγγελίας έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023 στην τιμή των 4.899.000 IDR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *